Mam pytanie glownie skierowane do mezczyzn....
Czy zdarzylo sie wam kiedykolwiek podczas uprawiania seksu ze wasz napletek sie naderwal?i bylo duzo krwi? bo mojego chloapak to ostatnio spotkalo i zastanawiam sie czy to sie samo zagoi...zaraz po tym fakcire a dokladniej pare dni nie mnogli uprawiac seksu gdyz dalej go bolalo.teraz robimy to tak czesto jak to wystepowalo wczesniej i nie skarzy sie an ból, alre ostatnio mi mowil ze np przy kapieli troszke go piecze....
Uwazacie ze powinien skontaktowac sie z lekarzem?
naderwany napletek
Moderator: modTeam
naderwany napletek
"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach..."
Czy ma stulejke tego nie wiem....na pozcatku gdy uprawialismt seks przez dluzszy czas (jakies 7 miesiecy) bylo wszystko ok...raz ze tak ujme nie odnalazl wlasciwego wejscia ;p i na sile chcial sie wedrzec...noi nie wiem dokladnie co mu sie stalo ale z jego "malego"doslownie zaczelo sikac krwia ;/ i malo tego zrobilo sie mu tak slabo ze balam sie zeby mi nie zemdlal czasem ;/ potem przez pewien zcas byla wstrzemierzliwosc zeby sie zagoilo...potem mowil ze go nie boli...i nadal tak twierdzi...tylko wlasnie przy tym kapaniu tak go cos pobolewa...;/
"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach..."
piotrek18 pisze:zdarzyło mi się to ostatnio nie byłem z tym u lekarza poczekałem 2 tygodnie i się zrosło wiec nie musisz się bać
to niech Ci się to zdarzy kolejny raz, kolejny raz nie idz do lekarza i kolejny raz poczekaj dwa tygodnie.
jesli to jest wędzidełko, tak jak pisalem wczesniej, to moze sie ono zle zrosnąć i przez to moze się ono skrócić jeszcze bardziej, co moze skutkowac kolejnym jego zerwaniem podczas np stosunku. nie mowie ze tak jest zawsze, ale moze byc. takze w takich wypadkach konsultacja z urologiem jest bardzo wskazana. ale wasz wybor, wasze zdrowie.
- senioritka88
- Zaglądający

senioritka88 pisze:do lekarza nie poszedl po podobno takie rzeczy to zszywaja...
Nom i teraz sie mu źle zrosło i od nowa to samo,znow peknie i znow kupa krwi i znow 3 tyg abstynencji...ludzie boże może zwarzycie choc troche na wasze zdrowie,Mogł sie wstydzic lekarza ale mogl isc! powodzenia moze nastepnym razem jadra mu odpadna ale sobie przlozy i nie pojdzie do lekarza "bo podono przyszywaja"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”