Przydałoby się jeszcze parę tysięcy ale i za taką cenę można znaleźć. Osobiście wolałbym Cordobę/Ibizę, bo to znacznie młodsza konstrukcja, ale trochę ciaśniejsza. Poza tym jest prawie bliźniaczy z VW Polo więc o części zamienne do niego nie będzie trudno.jamaicanflower pisze:Zaq pisze:Chętnie. Z jakich lat to ma być auto?
Najmłodszy - '95, mamy na niego marne 7 tys. Znajdzie sie coś? Dzięki Zaq <browar>
Pokaż mi swój samochód a powiem Ci kim jesteś
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
lollirot pisze:jamaicanflower napisał/a:
plus mercki i beemki.
ja poznaje, ale tylko take co stoja, bo na znaczek looknąc moge to po tym poznam. a tak to ciezko mi to idzie. Ale nic sie tym nie martwie. Ja oceniam czy mi sie podoba czy nie i to mi wystarcza.
jamaicanflower pisze:Najczęściej rozpoznaję je po logo
no ja tez. ale czasami ja jade z tata to sie bawie w Dzin jaki to samochód i czasami zgaduje że np. skoda jakas, ale tak dokładniej jaka to juz gorzej
jamaicanflower kolezanka mi mówiła, ze samochody to najlepiej z Niemiec przywozic, że sie lepiej opłaca. Ja tam nie wiem. wiem, ze tatus mój tez tak kupił, znaczy ktos mu kupił.
- jamaicanflower
- Maniak

Dzindzer pisze:skoda jakas, ale tak dokładniej jaka to juz gorzej![]()
Ja się zawsze wkurzam, że tyle tych odmian i modeli. Skoda to skoda i już. Jednak w rozmowie o Skodach mam pewną przewagę nad Tobą, Dżindżerko, bo jak już ktoś mnie zapewni, że to, co widzę jest skodą, to ja wiem czy to Octavia czy nie.
Znajomi taką mają 
Dzindzer pisze:jamaicanflower kolezanka mi mówiła, ze samochody to najlepiej z Niemiec przywozic, że sie lepiej opłaca. Ja tam nie wiem. wiem, ze tatus mój tez tak kupił, znaczy ktos mu kupił.
Promyczek chce znaleźć na giełdzie w Gliwicach właśnie z Niemiec przywiezione autko
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań