Ona ciasna... za ciasna?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Curly
Entuzjasta
Entuzjasta
Ona ciasna... za ciasna?

Postautor: Curly » 19 sty 2007, 20:30

Właściwie to mam pytanie. Niedawno mialam swój pierwszy raz, po tym razie bylo jeszcze kilka razów <diabel> ...
Mój partner mówi, że jestem dość ciasna... mówi, że go później ON bolał. Ale mowi, że to dobrze... Właściwie to nie wiem czy to dobrze... dla mnie na początku było bez różnicy, powiem nawet, że póżniej dosyć nieźle. Nie mam porównania z innymi partnerami.
Czy jeśli jestem ciasna to źle? Może zrobić coś, żeby go nie bolał? i w ogóle czemu go bolał? <chory>
Sory za te pytania, ale się dopiero TEGO uczę <aniolek>
Awatar użytkownika
Ewka:-(
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Ewka:-( » 19 sty 2007, 22:29

To raczej nie możliwe żebyś była za ciasna... aczkolwiek wady mogą się zdarzyć,ale myslę że nie w tym tkwi problem ! Być może jeszcze nie jesteś do końca rozluźniona podczas stosunku. A faceci... przecież oni uwielbiają ciasne dziurki ;) dlatego właśnie uprawiają seks analny !
I LoVe YoU...
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 19 sty 2007, 22:35

a może przyzwyczaił się do własnej graby, gdzie mógł kontrolować "ciasność dziurki", a teraz, jak ma do czynienia z niezależną od niego, to ma jakieś problemy... :P :P :P

[ Dodano: 2007-01-19, 22:37 ]
tak na marginesie: inni przeważnie narzekają, że jest za luźno, a tu jak widać, jak jest ciasno, to też im źle... i jak tu dogodzić facetowi ?? :P
kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 20 sty 2007, 00:29

e jak na moje to mało prawdopodobne, żeby go członek bolał od "za ciasnej" dziurki!

czemu go bolał? spytaj się jego!! może za długo:)

a przy okazji - co to za szyfr - TO, TEGO, TAMTEGO, OWEGO?
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 20 sty 2007, 01:17

Najłatwiej iść za ciosem, za pierwszą opinią, prawda? Odpowiedzialność się tak beztrosko rozmywa. Rzygam tym. Po co te wnioski z nieba? Tematem jest pytanie od czego boli członek. Nie jest tematem budowa anatomiczna autorki, ani upodobania facetów, ani niewygodne Polaków słowa. Ale posty trza nabijać, wiem.

Penis może charakterystycznie boleć od silnych bodźców fizycznych, zwłaszcza jeśli trwają dłuższy czas, jeśli jest kilka takich stosunków podczas jednego zbliżenia, jeśli miał kilka orgazmów, jeśli nie przez cały czas był maksymalnie twardy lub jeśli przez bardzo długi czas był maksymalnie twardy (np. długa podniecająca gra wstępna). Pewnie towarzyszy temu podobne uczucie jeśli chodzi o jądra. Porozmawiaj z nim, zapytaj czy ten ból występuje tylko po stosunku, jak bardzo jest dokuczliwy. Jeśli pojawia się jedynie pod wpływem wyżej wymienionych, to myślę że nie masz się czym martwić, nie jesteś za ciasna; pochwa się dopasowuje. Pozdrawiam.
kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 20 sty 2007, 12:29

shaman pisze:Nie jest tematem budowa anatomiczna autorki, ani upodobania facetów, ani niewygodne Polaków słowa.

polecam zwiększyć czcionkę
Curly pisze:Czy jeśli jestem ciasna to źle? Może zrobić coś, żeby go nie bolał? i w ogóle czemu go bolał? <chory>

skoro dziewczyna zadaje pytanie, czy jeśli jest ciasna to źle to odpowiadamy jak jest- większość facetów woli ciaśniejsze niż luźniejsze i zagadnienie to obejmuje i anatomie i upodobania

członek mógł boleć od miliona powodów, m.in. dlatego, że mogło być za długo, albo jest nieprzyzwyczajony po prostu, ale to pytanie powinna raczej skierować do niego, bo na pewno wie więcej na ten temat niż my! a jeżeli ból nie jest dokuczliwy i nie występuje zawsze chyba nie ma czym się przejmować

shaman pisze:jak bardzo jest dokuczliwy
....
Curly pisze:Ale mowi, że to dobrze...

chyba nie trzeba wyjaśnień

więc zanim następnym razem zbluzgasz wszystkich w około zapoznaj się dokładnie z tematem
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 21 sty 2007, 00:34

vkajot pisze:członek mógł boleć od miliona powodów, m.in. dlatego, że mogło być za długo, albo jest nieprzyzwyczajony po prostu,

ja wyżej: Penis może charakterystycznie boleć od silnych bodźców fizycznych, zwłaszcza jeśli trwają dłuższy czas

vkajot pisze:a jeżeli ból nie jest dokuczliwy i nie występuje zawsze chyba nie ma czym się przejmować

ja wyżej: Jeśli pojawia się jedynie pod wpływem wyżej wymienionych, to myślę że nie masz się czym martwić
Polecam zwiększyć czcionkę.

vkajot pisze:pytanie powinna raczej skierować do niego, bo na pewno wie więcej na ten temat niż my!

Forum pełne jest pytań, które powinny zostać skierowane do partnera, a nie do obcych internautów. Forum jest od tego, żeby obcy internauci mimo wszystko odpowiadali na te pytania.

Więc zanim następnym razem mnie zbluzgasz, zapoznaj się z moim postem.
Awatar użytkownika
in4r
Początkujący
Początkujący
Postautor: in4r » 21 sty 2007, 22:32

Jesli go bolal- to bardzo mozliwe, ze bylo to spowodowane tym, ze jego czlonek byl zbyt twardy i zbyt nachalnie staral sie wejsc, zamiast podejsc do tego z wiekszym dystansem i robic to powoli .. nie ma mozliwosci, zebys byla zaciasna... tak jak juz wspomnieli poprzednicy - pochwa dostosowuje sie do rozmiaru czlonka.. aczkolwiek istnieje rowniez cos takiego jak niedopasowanie sexualne .. ale nie sadze ,zeby Ciebie dotyczylo ... bardziej sprawdza sie to w ukladzie black&white . pozdrawiam <aniolek>
wazne sa jedynie marzenia i sposob w jaki starasz sie je realizowac , bo wszystkie marzenia sa do spelnienia ..
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 22 sty 2007, 08:24

vkajot pisze:e jak na moje to mało prawdopodobne, żeby go członek bolał od "za ciasnej" dziurki!

czemu go bolał? spytaj się jego!! może za długo:)

...najprawdopodbniej to było za sucho i sobie obtarł.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sty 2007, 08:53

Nie ma mowy o ciasnosci pochwy w tym temacie , czy jej wlascicielka sie skarzy na ból ? - NIE ! zatem wszystko gra ! Gdyby była rzeczywiście za ciasna , autorka tematu też by sie skarzyła na ból.
A tak .... jest po prostu ciasna i tyle , reszte napisal juz kolega "shaman"
Nie ma o czym nawet rozmawiac z nim !! jesli wystepuje u Ciebie prawidłowa lubrykacja , jesli nie wystepuje , mial by obtarcia zwiazane z ta kwestią , lecz mysle , ze jego ból to calkiem inny ból . <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Curly
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Curly » 22 sty 2007, 12:46

Dzięki bardzo za wszystkie odpowiedzi i pomoc :). Sam mi powiedział później ze ten ból to nic takiego- na szczęście już się nie pojawia Mogło to być rzeczywiście spowodowane którymś z tym ww. czynników, ale na pewno nie obtarciem ;). Najważniejsze, że jestesmy dopasowani, co już stwierdziliśmy.

A to czy piszę TEGO, OWEGO, ON itp. to moja sprawa, chyba nikt nie jest na tyle niedomyślny, ze nie wie o co chodzi vkajot :)

Pozdrawiam <przytul>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”