AMX pisze:Ale co jesli dziewczyna bawi się facetem.Gościu odpuszcza i za chwilę taka niewista sama zaczyna o sobie przypominac i etc
wtedy to sie odsyla panienke z kwitkiem, chyba, ze chce sie miesz mentalna smarkule
AMX pisze:Facet pełen nadzieji ponownie zaczyna podchody a ona wtedy z niewinną minką stwierdza,że musiał mylnie zrozumieć jej sygnały bo przeciez ona chciała tylko niewinnie pogadać i tak w koło macieju.
to sam sobie jest winien, bo dupa jest i pozwala soba manipulowac.
AMX pisze:Kobiety są strasznie próżne i posiadanie grona adoratorów bardzo łechce waszą dume
generalnie nie jestesmy bardziej prózne od facetów. Ja bywam prózna, ale ja sie umiem nprzyznac do tego
AMX pisze:A to,że przy okazji ranicie czyjeś uczucia to jakoś tak większości umyka po drodze
nie przesadzała bym, ze wiekszosc kobiet nie zwraca uwagi na uczucia innych.
AMX pisze:A nad takimi nikt nie płacze
łeske mozna uronic jak mlody głupi i pierwszy raz sie dał za nos wodzic
AMX pisze:z niewinną minką stwierdza,że musiał mylnie zrozumieć jej sygnały bo przeciez ona chciała tylko niewinnie pogadać
widzisz, z wyczuciem wielu mezczyzn a załaszcza chlopców czasami bywa cięzko. zdaza sie, ze faktycznie sygnaly odbieraja tak jak by chcieli by te sygnaly były wysłane. Dziewczyny tez czasami maja z tym problem

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

. A to małpa jedna!
<zmieszany> (Przepraszam niewinne małpy za porównanie.) Otóż, kobiety lubią zagarniać, lubią brać, ale nie lubią dawać, odwdzięczać się. Lubią wysłuchiwać deklaracji, ale nie lubią ich składać. Mówią, że ryzyko to jest to, ale nie ryzykują. Tak naprawdę boją się zmian. Słusznie stwierdzone - są próżne. Lubią być adorowane, chcą posiadać, gromadzić - ciągle im mało i mało. A że coś zakrawa o zdradę, jest manipulacją, to co?! Przecież im wolno. Bo to w końcu słabe i nieporadne istoty są. Takie skomplikowane i niezdecydowane przez to. Takie biedne, cierpiące, płaczące, potrzebujące, niezrozumiane, niezaspakajane etc., etc. Pfff... Żałosne. I już. Ale to czasem dopiero po 6 miesiącach można dostrzec...
. A moje obserwacje są, jakie są...