Sex w pierwszym dniu okresu
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Wiem, że ten temat był już poruszany (mało który nie był ), ale moja dziewczyna się strasznie martwi i już drugi dzień nie może spać
Kochaliśmy się w sobotę w jej pierwszy dzień okresu bez prezerwatywy, ja za kazdym razem dochodziłem na zewnątrz (przez całą noc 3 razy) i wg mnie wszystko jest oki ale ona teraz sie zamartwia ;/
Mowi, ze to przez to, ze ma nieregolarny cykl i przewaznie bardzo krotki (ok 21 dni). Dodam jeszcze, ze do dzis (wtorek wieczor) dalej ma okres
prosze o jakies porady.
Dziekuje z góry.
Kochaliśmy się w sobotę w jej pierwszy dzień okresu bez prezerwatywy, ja za kazdym razem dochodziłem na zewnątrz (przez całą noc 3 razy) i wg mnie wszystko jest oki ale ona teraz sie zamartwia ;/
Mowi, ze to przez to, ze ma nieregolarny cykl i przewaznie bardzo krotki (ok 21 dni). Dodam jeszcze, ze do dzis (wtorek wieczor) dalej ma okres
prosze o jakies porady.
Dziekuje z góry.
-
- Początkujący
- Weteran
- Początkujący
sweet_dreams pisze:ale przeciez jest bezplodna
Nie jest bezpłodna tylko ma dni niepłodne. Nie myl pojęć.
sweet_dreams pisze:Dodam jeszcze, ze do dzis (wtorek wieczor) dalej ma okres
A jakie to ma znaczenie? To myślisz, że jak ludzie wpadną kochając się w czasie okresu, to okres od razu się urywa? Może mieć jeszcze okres i 2 miesiące i być w ciąży.
sweet_dreams pisze:prosze o jakies porady.
Następnym razem się zabezpieczcie, bo będziesz musiał na wózek zbierać.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
- Początkujący
No to ja cię "pocieszę" - kochałam się z moim mężczyzną w czasie, w którym jak się później doliczyłam wypadały mi dni płodne (on też wyszedł ze mnie kiedy miał wytrysk) no i w ciążę nie zaszłam, ale kosztowało mnie to KUPĘ nerwów i nieprzespanych nocy... Sex bez zabezpieczenia to zawsze ryzykowna "zabawa" i my już się tak nie "bawimy". Polecam tabletki albo gumki, jak kto woli, bo po co później się zamartwiać.
Fata viam invenient...
sweet_dreams pisze:Ehh dzieki za 'fachową rade'. Myślałem, że właśnie mi ktoś wytłumaczy jak to jest dokładnie. kupic test to potrafie bez tego forum ;/
Bardzo rzadko ale zdarza się zajście w ciąże.. Pełną informacje odnośnie cyklu uzyskasz na stronie głównej.Czytanie nie boli..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
-
- Początkujący
- Pasjonat
- Weteran
- Pasjonat
- dokładnie. Tak więc tydzień to za mało, wyniki testów potrafią być mylne - zwłaszcza po tak krótkim czasie. Tak jak megane proponowałabym zrobić test pierwszego dnia spodziewanego okresu.najbardziej wiarygodny jest wynik w dzień spodziewanego okresu następnego
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
Terencjusz
-
- Początkujący
Na teście pisze, ze jest skuteczny już od 6-tego dnia. I wynik jest negatywny P
Juz nie przesazajcie, ze mam takiego niefarta, ze nie dosc, ze bylo to w dni niepłodne, bez wytrysku w sroku to i jeszcze test sie myli! Sami pesymiscie na tym forum. Ja w kazdym razie juz sie nie martwie. Dzieki za rady i pozdrawiam
Juz nie przesazajcie, ze mam takiego niefarta, ze nie dosc, ze bylo to w dni niepłodne, bez wytrysku w sroku to i jeszcze test sie myli! Sami pesymiscie na tym forum. Ja w kazdym razie juz sie nie martwie. Dzieki za rady i pozdrawiam
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”