Bo w rozkladanie i skladanie nog to sie mozecie dlugo bawic..
A no i rozmowa to nie zawsze otwarta batalia

Moderator: modTeam

themadablues pisze:Gt10 pisze: ze intymny kontakt powinno otaczac swoiste sacrum blabla bla...
Powinno, powinno...Choc czasami szybki numerek np w sklepowej przymierzalni tez jest wskazany
No widzisz, masz punkt odniesienia w sprawie "olania" jej pod tym względemGt10 pisze:nie uwaza pieszczot za obowiazek
To nie ma nic wspólnego z Tobą w sensie "ona Tobie". Jak dla mnie, to zwrócenie na siebie uwagi, żeby odsunąc temat o jej zachowaniu w stosunku do pieszczot Ciebie. Bądź po prostu o tych pieszczotach w ogóle nie mysli, a coś jej się zmieniło i chce jakiejś zamiany w tym, co Ty jej robisz. Ale i tak stawiam na to pierwsze.Gt10 pisze:troche to dziwne dla mnie... zwykle jestem caly upackany w jej soczkach, a przy orgazmach krzyczy niemilosiernie.. tylko co to ma wspolnego ze mna? tzn z pieszczotami mnie? moze jakas kobieta pomoze mi to zrozumiec...
Gt10 pisze:nie traktuj mnie jak dziwke!

Gt10 pisze:znajac ja do glebi, wierze w to,ze ona mi nie chciala odmawiac bo bala sie ze mi bedzie przykro...znam ja.. taka jak zawsze byla.. taka jaka byla przed tym calym cyrkiem..
a dlaczego sie tak zloscila kiedy zwracalem uwage? no coz dziecko to jest...

wystarczylo pare dni a przy mnie zaczela szalec, z wlasnej woli, na rimmingu konczac, znajdz mi 17latke z krzyzem na plecach, ktora bardziej rozochocisz ;]
Gt10 pisze:andrew: moze i masz racje, ale kiedy ona byla z poprzednim facetem to sie dotknac nie dala, tylko na pocalunki pozwalala, znalem ja jako kolezanke i pamietam jak przysiegala,ze do buzi w zyciu nie wezmie...wystarczylo pare dni a przy mnie zaczela szalec, z wlasnej woli, na rimmingu konczac, znajdz mi 17latke z krzyzem na plecach, ktora bardziej rozochocisz ;]
dzindzer: zgadzam sie w 100%, nie powinno byc zadnych takich regul, tylko ona to bierze troche za bardzo do siebie, bo ja poszcze juz 3 miechy...
pierwszy byl inny i dostal tyle , ty jestes inny - dostajesz tyle , powiedzmy ze kolejny , gdy bedzie to facet pokroju mnie - dostanie wszystko - zupelnie wszystko i w kazdym miejscu - jesli wiesz co to oznacza !GT10, błagam, nie daj się podejść! Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Będzie uderzała od tej strony na zasadzie szantażu emocjonalnego! nie daj się, proszę! Nie złap się na to.Gt10 pisze:ooo wlasnie dostalem smsa...
"wiesz, ze mocno Cie kocham? ukarales mnie, a myslalem ze mam niezadbane cialo i nie przyjemnie byloby byloby go dotykac i dlatego nie chcesz mnie juz masowac..wstydzilam sie samej siebie.. swojego wygladu, mis! kocham CIE!!!"
mrt pisze:GT10, błagam, nie daj się podejść! Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Będzie uderzała od tej strony na zasadzie szantażu emocjonalnego! nie daj się, proszę! Nie złap się na to.Gt10 pisze:ooo wlasnie dostalem smsa...
"wiesz, ze mocno Cie kocham? ukarales mnie, a myslalem ze mam niezadbane cialo i nie przyjemnie byloby byloby go dotykac i dlatego nie chcesz mnie juz masowac..wstydzilam sie samej siebie.. swojego wygladu, mis! kocham CIE!!!"
Gt10 pisze:
ps andrew: tamten koles nie mial w sobie ani odrobinki kluchy... mial jaja jak pilki do nogi i gowno z tego mial
Gt10 pisze: seks tez moge miec od reki,l
Andrew pisze:Gt10 pisze:
ps andrew: tamten koles nie mial w sobie ani odrobinki kluchy... mial jaja jak pilki do nogi i gowno z tego mial
Po co mi to napisaleś ? to nic nie zmienia , to nie o jaja tu chodzi <browar>
taaaaaa ... ty mozesz miec tylko tyle ile Ci Ona da !zas ile daje to my tu sobie wlasnie czytamy ! wiec prosze Cie ! miec sex - to dalej za mało !
17-latka głupia nie jest i dzieckiem też nie jest. Skoro jest na tyle dojrzała, żeby takie rzeczy robić, to i na tyle dojrzała, aby być świadomą, o co w tym lata. A Ty ją traktujesz jakby była dzieckiem i ciągle usprawiedliwiasz. Rzekłabym, że ja w wieku 17 lat byłam cwańsza niż jestem teraz, przynajmniej w tematach okołołóżkowych. Nie doceniasz dziewczyn i dlatego właśnie miewamy na Was sposoby, które pozwalają nam egzekwować to, co chcemy my. Chyba że trafi się taki, przy którym wszystkie nasze sztuczki biorą w łeb. Wtedy tracimy dla takiego głowę.Gt10 pisze:ale nadal nie do konca rozumiem to wszystko, moge zrozumiec takie zachowanie dla dojrzalej kobiety, a tu mamy przyklad z dziewczyna, ktora tydzien temu skonczyla 17tke...
mrt pisze:17-latka głupia nie jest i dzieckiem też nie jest. Skoro jest na tyle dojrzała, żeby takie rzeczy robić, to i na tyle dojrzała, aby być świadomą, o co w tym lata. A Ty ją traktujesz jakby była dzieckiem i ciągle usprawiedliwiasz. Rzekłabym, że ja w wieku 17 lat byłam cwańsza niż jestem teraz, przynajmniej w tematach okołołóżkowych. Nie doceniasz dziewczyn i dlatego właśnie miewamy na Was sposoby, które pozwalają nam egzekwować to, co chcemy my. Chyba że trafi się taki, przy którym wszystkie nasze sztuczki biorą w łeb. Wtedy tracimy dla takiego głowę.Gt10 pisze:ale nadal nie do konca rozumiem to wszystko, moge zrozumiec takie zachowanie dla dojrzalej kobiety, a tu mamy przyklad z dziewczyna, ktora tydzien temu skonczyla 17tke...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 501 gości