Stanowcza czyms wiecej niz przyjaznia i pociagiem fizycznym. J est przecudownym uczuciem laczacym dwoje ludzi. Row nie pieknym jak prawdziwa przyjazn ale innymGt10 pisze:to wobec tego czym jest milosc?

Moderator: modTeam

Gt10 pisze:to wobec tego czym jest milosc?

i pomyśli sobie:"pewnie ma mnie gdzieś"TedBundy pisze: taka kobitka sobie pomyśli ("spotkałam się z nim parę razy, fajnie jest, ciekawie, dlaczego nic nie robi, nie obejmie, przytuli, pocałuje?").
bałeś się je olewaćTedBundy pisze:Sam tak kiedyś zrobiłem, jak durny byłem i bałem się brać do rzeczy. Bo uważałem,że nie wypada, bo "za szybko", bo "nie powinienem", bo w gebę dostanę za odwagę itp brednie roiłem sobie we łbie
myślę że jednak masz trochę racji. Nie można być jednostajnym i robić za kaloryfer emocjonalny dla dzielnicy
trzeba umiec zainteresowac sobą kobietę. Czymś zaintrygować
a nawet w połowie długiej wypowiedzi przerwać jej i zapytac czy ma ochotę mnie pocałować
co do samej przyjaźni damsko męskiej to myslę że jest możliwa. Natomiast nie uznaję przyjaźni na "otarcie łeż" - tzn. gdy ktoś oferuje przyjaź na zasadzie "nie mogę z tobą być, ale zostańmy przyjaciółmi" - to straszne <boje_sie>Blazej30 pisze:Nie można być jednostajnym i robić za kaloryfer emocjonalny dla dzielnicy
Blazej30 pisze:a nawet w połowie długiej wypowiedzi przerwać jej i zapytac czy ma ochotę mnie pocałować

Blazej30 pisze:a nawet w połowie długiej wypowiedzi przerwać jej i zapytac czy ma ochotę mnie pocałować

Se czepiasz. Text fakt oklepany ale ma sens tylko nie przyjaciolmi a utrzymujmy kontakt. Ja p otrafilam faceta zostawic bo nie bylo tego czegos ale go naprawde szczerze polubilam i co mialam powiedziec?Blazej30 pisze:gdy ktoś oferuje przyjaź na zasadzie "nie mogę z tobą być, ale zostańmy przyjaciółmi" - to straszne <boje_sie>
To raz - o to sie nie pyta.Yasmine pisze:Jakby sie mnie facet o takie rzeczy pytal, to by mi cala ochota na calowanie przeszla.
w ogole mnei nie slucha tylko mysli o czyms zupelnie innym. Innymi slowy - palant jakislollirot pisze:świadczy o tym że

moon pisze:Ja p otrafilam faceta zostawic bo nie bylo tego czegos ale go naprawde szczerze polubilam i co mialam powiedziec?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 475 gości