gdzie na andrzejki w Łodzi??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
gdzie na andrzejki w Łodzi??
jak w temacie, jakie miejsca polecacie na zabawe andrzejkowa, dyskoteka, badz jakis fajny klubik zeby posiedziec ze znajomymi, potanczyc piwko wypic??
odpada muzyka techno, d&b
odpada muzyka techno, d&b
sophie pisze:Kaliska, Fabryka
sophie pisze:Bagdad
sophie pisze:Ja w tych miejscach bywalam w czasach licealnych
matko kochana to zupelnie tak jak ja.
Ja sie nad Kaliska zastanawiam, ale jak znam zycie to wyladuje u kogos w domu
Do tej kaliskiej mam wielki sentyment
a i sentyment mam jeszcze do Rolling Stone, miałam rzut beretem od szkoly
swego czasu jeszcze do Siódemek chodziłam
Andrew pisze:zalezy co znaczy "nie kazdy " - jak widzi tą innosc takiego nie mile widzianego własciciel ! na czym ona ma polegac !
Bo smierdzi mi tu jakas dyskryminacją chyba , ze wpuszcza sie tylko w garniturach , krawatach itd. itp. rzeczy
Andrew ma racje, bo tu nie chodzi o niewpuszczanie skinow, dresow z pałami, tylko dlatego, ze ktoś ma koszulkę, która sie nie spodobała ochroniarzowi
Gosia... tam gdzie sa preferowni dresiarze to ja nie ide. Ale tam gdzie sa odrzucani to tak. Dawno w Fabryce nie byłam, teraz to tam tyle dresiarstwa chodzi
a niech sobie bedzie takie miejsce to dresiarnia tam poleci i moze w innych miejscach bedzie spokój
Gosia... pisze:Bo ja jestem przeciwko selekcji, dzięki której w klubie są same dresy
a niech sobie bedzie takie miejsce to dresiarnia tam poleci i moze w innych miejscach bedzie spokój
Ani razu tam nie bylam - nasluchalam sie tyle, ze mi wystarczyloDzindzer pisze:Vivy ( czy jak sie to pisałao)tego tez nie lubiłam
A tak ogolnie, to naprawde jestem w szoku, ze w Fabryce jest selekcja. Owszem, kiedys czasem dowod sprawdzali (poczatek tego stulecia to byl ), ale rzadko ciuchow sie czepiali - no chyba, ze ktos naprawde wygladal, jak ze smietnika albo cos...
sophie pisze:Dzindzer napisał/a:
Vivy ( czy jak sie to pisałao)tego tez nie lubiłam
Ani razu tam nie bylam - nasluchalam sie tyle, ze mi wystarczylo
mnie kiedys znajomi wyciagnęłi, cale 15 minut tam byłam, to bylo jedno z gorszych miejsc w jakich byłam
sophie pisze:A tak ogolnie, to naprawde jestem w szoku, ze w Fabryce jest selekcja.
no własnie jak ostatni raz byłam ( jakis czas temu) to nie było selekcji
Gosia... pisze:i tak najlepsze są domówki
zalezy do czego
Ja wylądowałam ostatnio w Honey Bunny i dawno się tak dobrze nie bawiłam.. A niedawno koleżanka wyciągnęła mnie do Opium i szczerze mówiąc nie byłam zachwycona,muzyka średnia ,w koło pełno nażelowanych chłopaczków w sweterkach w kolorowe paski (to chyba jakis ostatni krzyk mody,bo "niepasiastych" była na prawdę znikoma ilość)