Propozycja odnosnie galerii
Moderator: modTeam
Propozycja odnosnie galerii
Jest watek w wszystkie inne tematy, ale czy nie dalo by sie zrobic czegos takiego, ze kazdy uzytkownik, oprocz opcji avatara ma opcje na 1-2-3 zdjecia? Wiem ze wiaze sie to z miejscem na serwerze, ale rozwazenie czegos takiego, chyba nie bylo by zlym pomyslem?
mrt pisze:Byłoby. Bo nikt by takich zdjęć pewnie sobie nie wstawiał, więc po co?odii1987 pisze:Wiem ze wiaze sie to z miejscem na serwerze, ale rozwazenie czegos takiego, chyba nie bylo by zlym pomyslem?
Ale jest watek pokaz sie i tam dosc duzo ludzi dalo swoje zdjecia, ale przegladanie 335 stron zeby je znalesc jest dosc meczacym zajeciem, przynajmniej jak dla mnie ;/
Ale ten topik nie jest dla tych, co są nowi i sobie chcą foty obecnych pooglądać, tylko przede wszystkim dla tych, co już miejsce na forum zagrzali i znają się z postów. Plus dla nowych o tyle, że mogą się przedstawić.
Tak więc nie po to, żeby nowi mogli starych oglądać, ale po to, żeby starzy mogli siebie nawzajem pooglądać i nowych przy okazji też.
Tak więc nie po to, żeby nowi mogli starych oglądać, ale po to, żeby starzy mogli siebie nawzajem pooglądać i nowych przy okazji też.
- ksiezycowka
- Weteran
Greg 318 pisze:nr 1 bardzo Ĺ‚adne .
tylko nie wiem dlaczego forum jets ogĂłlnopolskie?
tylko nie wiem dlaczego forum jets ogĂłlnopolskie?
http://www.graffiti.pl/
-
wiem, leniwa jestem
Ale rzadko kiedy zdarza mi się przy dostępnych mi programach znaleźć takie zdjęcie Julki, które da się zamiescić w avatarze na Forum.... zwykle większość ma za dużą rozdzielczość... a na imageshacku jest opcja dla avatarów ale w wielkości 100 x 75 pikseli. Może dałoby się tak ustawić wielkość avatarów, żeby te z imageshacka wchodziły bez problemu
Ale rzadko kiedy zdarza mi się przy dostępnych mi programach znaleźć takie zdjęcie Julki, które da się zamiescić w avatarze na Forum.... zwykle większość ma za dużą rozdzielczość... a na imageshacku jest opcja dla avatarów ale w wielkości 100 x 75 pikseli. Może dałoby się tak ustawić wielkość avatarów, żeby te z imageshacka wchodziły bez problemu
Wróć do „Sprawy techniczne forum”