CO MYSLEC JAK MYSLEC CO ZROBIC JAK ZROBIC ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lis 2006, 17:35

Rafeek pisze:ale sam juz ne wiem czy tomilosc czy chec zemsty juz nie wiem

a na kim i w jaki sposób chcesz sie mścić ??
Rafeek pisze:Jak mozna pokochac inna skoro sie juz kocha ta jedyna

jaka jedyna. Chcesz to kochaj ja sobie całe zycie, cerp, martw sie i gnij. Ale to nie prawda, że kocha sie raz w życiu i nigdy wiecej. Teraz na pewno nikogo nie pokochasz. Musisz zakończyc rozdzial z ta pania, a potem wszystko jest mozliwe
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 10 lis 2006, 17:47

jak zemsty to na niej czasami chce by choc dzien cierpiala tak jak ja ale zaraz potem martwie sie o nia strasznie czy ten nowy dziadek nie zrobi jej krzywdy
Ja wiem ale jak mowilem zylem ta zasada tyle lat a teraz kazecie mi wierzyc ze czerwone jest zielone , mowicie ze nie jest taak jak ja sobie to wszystko kiedys poukladalem...moze to moja wina
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lis 2006, 18:29

Rafeek pisze:ak zemsty to na niej czasami chce by choc dzien cierpiala tak jak ja

a najlepiej jak by wtedy pomyslała, ze to przez tpo, ze cie tak porzuciła i pozałowała i tak cirpiała, a do tego zrozumiała jak cierpiałes ty.
Zapomnij, zemsta w rzeczywistosci gówno daje
Rafeek pisze:czy ten nowy dziadek nie zrobi jej krzywdy

jaki dziadek do cholery
Rafeek pisze:Ja wiem ale jak mowilem zylem ta zasada tyle lat a teraz kazecie mi wierzyc ze czerwone jest zielone , mowicie ze nie jest taak jak ja sobie to wszystko kiedys poukladalem...moze to moja wina

nic nikt ci nie kaze, przedstawiamy ci tylko jak to jest, teraz nie wyobrazasz sobie tego, w sumie rozumiem. Teraz to nie jest najwazniejsze, wazniejsze jest to bys pogodził sie, ze tamto sie skonczyło.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 lis 2006, 18:31

poleciała jak szmira na kasę, grupa 70 proc, do odstrzału :] Nie warto sobie zawracać głowy. Życie bywa parszywe, niestety.

[ Dodano: 2006-11-10, 18:32 ]
Dzindzer pisze:Zapomnij, zemsta w rzeczywistosci gówno daje

ooo, daje wiele. Ale zemsta jest jak chłodnik ,trzeba smakować ją na zimno, z wyrachowaniem, a nie pod wpływem emocji.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 10 lis 2006, 22:20

Rafeek pisze:...ja nadal ja kocham i nie wiem co mam dalej robic

przestać kochać i żyć dalej :]
A tak na serio, to wg. jej rodziców byłeś za mało "wydajny" i mieli z Ciebie za mały zysk. Proste. Widać dziewczyna też leci na kasę. Daaaaaj sobie spokój. Wszystko zależy od Ciebie.
A co do tytułu topicu:
CO MYSLEC

że jest Ciebie gów.. warta
JAK MYSLEC

pozytywnie ;)
CO ZROBIC

olać ją totalnie
JAK ZROBIC

z uśmiechem na twarzy :)

p.s. zastanów się najpierw za co ją kochasz. za to że jest taka jak większość pustych lasek lecących na kasę, czy za to że nie jest dobrym, wartościowym człowiekiem? :>
zastanów się za co kocha się ludzi :]
bo jeśli powiesz że "PO PROSTU" to ja Ci powiem ze to zwykła obsesja :] uwierz ;)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 11 lis 2006, 00:32

Luudzie... Już pisałam to gdzieś na forum, ale komuś innemu, ale teraz --> Rafeek, teraz przeżywasz to wszystko na własne życzenie, bo miałeś "znaki" i nic z tym nie zrobiłeś.

Chyba zapiszę to sobie w notatniku i tylko będę zmieniała imiona bohaterów... <pijak>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 11 lis 2006, 16:30

wszystko sie wali
Zerwala ze mna teraz dom i praca wszystko sie wali na maxa
Nie wiem czy nie bede musial szukac niowej roboty..teraz w okresie gdzie wiedziala ze jest mi njaciezej zostawila mnie samemu sobie.
powiemwam szczerze ze gdyby nie to ze obiecalem tacie ze zaopiekuje sie mama i siostrami to pewnie juz bym nie odpisywal na topicu...
Zaczynam rozumiec ludzi co targaja sie na siebie:(
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 11 lis 2006, 16:53

Rafeek pisze:..teraz w okresie gdzie wiedziala ze jest mi njaciezej zostawila mnie samemu sobie.

a co miała byc z toba bo ci ciezko ??
z litosci ??
Awatar użytkownika
anika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anika » 11 lis 2006, 16:57

Wrcają co poprzedniego wątku, zemsta nic nie da. Jesli ona nie kocha, nic nie czuje, to to, że z kims innym bedziesz nic nie da... ona tego nawet nie zauwazy, nie bedzie cierpiec.
Jak na moj gust, to olac ją, kiedys sie znudzi facetowi od jaguarow i sama zobaczy jak to jest.

Lepiej zaczac ukladac sobie zycie od nowa, chociazby dlatego, ze masz to robic dla kogo... masz siostry i matkę o ktore trzeba zadbac.

Czas leczy rany.
"Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz"
D-Arrow-P
Początkujący
Początkujący
Postautor: D-Arrow-P » 11 lis 2006, 17:28

w życiu bywa różnie kwadratowo i podlużnie. Nie zawracaj sobie nią głowy widac, że leci na kase. Z takimi dziewczynami jest problem bo zawze znajdzie sie ktoś lepszy od Ciebie i zacznie obdarowywać ja prezęcikami.
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 11 lis 2006, 18:02

Wlasnie rozmawialem z moim byly przyjacielem obecnym kolega
Rok temu jak poszla do wojtka po tygodniu, jak sie okazalo ze jest wolna to wszyscy byli przyjaciele zaczeli sie do niej lepic nie wiedzialem tego. Ona po dlugim czasie sama mi powiedziala ze jak sie dowiedzieli to sie lepili bo chcioeli sobie...Pewnie dlatego ze nia sa nadziani i atrakcyjni nie byla z nimi , a moze i byla sam juz nie wiem..
Teraz ten kolega powiedzial mi w oczy ze nie widzial iskierek w naszych oczach i ze sie nie kochalismy..na bank jej tez to mowi bo mowil ze spotyka sie z nia co jakis czas wiadomo ja nic o tym nigdy nie wiedzialem..
najlepsze jest to ze ona sama go rok temu tak podsumowala i wie ze on o niej powioedzial ze kiedys wyrosnie z niej rasowa korwa.ale to nie przeszkadza jej w spotykaniu sie z nimi sluchaniu i upewnianiu sie ze zrobila dobrze. niewazne ze miala takie zdnanie o nim i ze wie coon o niej mysli. on dopiero sie teraz dowiedzial ze ona ma innego wiec moze da spokoj bo wiadomo po co do niej jezdzi...Jeszcze mi mowil ze komu jak komu ale jemu nie powiedziala..kurna a kim o jest do k nedzy..mi nie powiedziala mamie nikomu a jemu miala mowic ja przestaje wierzyc w ludzi w wszystko:(

[ Dodano: 2006-11-12, 16:23 ]
Witam nie ukrywam ze z checia bym sie na niej jakos zemscil al enie mam pojecia jak moze jakas porada?TedBundy,
Awatar użytkownika
zet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zet » 13 lis 2006, 12:19

zemscij sie zapominajac o niej
mozesz tez dobrze sie ustawiac, zeby miala czego zalowac

na 100% nie ma sesnu czegokolwiek robic w jej kierunku bo sie tylko osmieszysz
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 13 lis 2006, 12:27

Rafeek pisze:Witam nie ukrywam ze z checia bym sie na niej jakos zemscil al enie mam pojecia jak moze jakas porada

To ja już się wcale nie dziwię temu, że wyszło, jak wyszło w tym "związku" :|
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 13 lis 2006, 12:42

Rafeek pisze:Witam nie ukrywam ze z checia bym sie na niej jakos zemscil al enie mam pojecia jak moze jakas porada?

ale po co :? chyba jesteś już na tyle dojrzały :?
zresztą zrobisz z siebie pośmiewisko
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 13 lis 2006, 13:05

Ja juz nie jeden raz zauwazylem, ze jak babka wyzywa jakiegos goscia od debilow, idiotow, cwaniaczkow, to tak naprawde jest nim zainteresowana :P bo gdyby nie byla to bylby jej obojetny, a cos za duzo o nich gadaly. Potem mijaja 2-3 miesiace i sie z nimi spotykaja argumentujac "okazal sie inny niz myslalam" <diabel>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 13 lis 2006, 13:10

TFA pisze:Ja juz nie jeden raz zauwazylem, ze jak babka wyzywa jakiegos goscia od debilow, idiotow, cwaniaczkow, to tak naprawde jest nim zainteresowana

ciekawe ujęcie :) Chociaż przy założeniu, że taki chwiej ją kręci,ale to skrzętnie ukrywa. Bad Boy,lool :D <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 13 lis 2006, 14:08

ha ha
jak czasami czytam odpowiedzi to mi sie miekko robi
Tak ja wiem ze teraz po tym wszystkim powinienem jej dziekowac haha a jak nazwe ja suka bo sie puscila to zaraz jakas przychylna mi powie ze dobrze zrobila bo jej nie kochalem i nie mam prawa tak mowic zenada
Kurde pewnie sie nie zemszcze bo i tak ma mnie w .. ale czasami szczeze chce, chce zeby povzula jak to jest moze wtedy spojrzy na to inaczej i pomysli ze moze zachowala sie nie tak jak powinna.
...tak ja wiem ze ja sie nie licze moje uczucia to co co przeszedlem..wazne ze ja obrazam, to ze kiedys z nia zrywalem i takie tam hahah
A jakbym powiedzial ze mam ja w dupie i mi na niej nie zalezy ze po 1.5 miecha od konca znalazlem inna albo ze nie tesknie i ze juz jest ze mna ok to co
Kolejne komentarze by yly ze jej nie kochalem bo ta szybko zapomnialem ...niekturzy nie bedac w takiej sytuacji nie potrafia czytac miedzy wierszami i g.. wiedza jak to jest i co sie wtedy czuje!!!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”