Mamy z dziewczyną problem. Mianowicie mamy okazje która zdaza sie raz na 365 dni lub zadziej na nasz pierwszy raz... i wdodatku wypada nasza pierwsza rocznica... Oboje jestesmy do tego przygotowani... ale akurat w ten dzien jej wypadaja dni płodne... i boimy sie ze zajdzie w ciaze, jakby cos nie wyszło!!! Doradzcie co mamy zrobic czy robic to w tedy gdy mamy chate wolna nie ma rodziców, czy poczekac tydzien kiedy juz nie bedzie tych dni ale za to rodzice beda w pokoju obok ;/ A BARDZO TEGO CHCEMY!!!!!!!!
EDIT:
zapomniałem dodać ze ten dzień jest juz jutro proszę was o pomoc zależy nam na bardzo szybkiej odpowiedzi.. czekamy
Kiedy???? Pomóżcie
Moderator: modTeam
Ja ze swojej strony chcialbym pogratulowac zdrowego rozsadku, naprawde
Dobrze, ze o tym myslicie przed, a nie po...
Najlepiej byloby zaczekac po prostu na bezpieczniejszy czas, ale... Jesli juz nie bedziecie sie mogli powstrzymac, to zadbaj przynajmniej o maksymalne zabezpieczenie, a wiec:
-gumy obowiazkowo plemnikobojcze (ciezko ostatnio dostac takie od dobrego producenta- Durex juz nie robi, ale Unimil na szczescie tak)
-dodatkowo radzilbym globulki, ktore pewnie maja tyle samo przeciwnikow, co zwolennikow (tylko po uzyciu globulki wstrzymaj sie raczej przed minetka
), ale w polaczeniu z pkt 1) daja moim zdaniem swietne zabezpieczenie
-oczywiscie ostrozne wyjmowanie i zdejmowanie jak skonczysz, zeby sie nic nie wydostalo, do tego dokladne mycie rąk (i reszty) zanim zaczniesz ja dotykac znowu
Najlepiej byloby zaczekac po prostu na bezpieczniejszy czas, ale... Jesli juz nie bedziecie sie mogli powstrzymac, to zadbaj przynajmniej o maksymalne zabezpieczenie, a wiec:
-gumy obowiazkowo plemnikobojcze (ciezko ostatnio dostac takie od dobrego producenta- Durex juz nie robi, ale Unimil na szczescie tak)
-dodatkowo radzilbym globulki, ktore pewnie maja tyle samo przeciwnikow, co zwolennikow (tylko po uzyciu globulki wstrzymaj sie raczej przed minetka
), ale w polaczeniu z pkt 1) daja moim zdaniem swietne zabezpieczenie
-oczywiscie ostrozne wyjmowanie i zdejmowanie jak skonczysz, zeby sie nic nie wydostalo, do tego dokladne mycie rąk (i reszty) zanim zaczniesz ja dotykac znowu
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Thef__One pisze:ale akurat w ten dzien jej wypadaja dni płodne... i boimy sie ze zajdzie w ciaze, jakby cos nie wyszło!!! Doradzcie co mamy zrobic czy robic to w tedy gdy mamy chate wolna nie ma rodziców, czy poczekac tydzien kiedy juz nie bedzie tych dni ale za to rodzice beda w pokoju obok ;/ A BARDZO TEGO CHCEMY!!!!!!!!
Thef__One pisze:ten dzień jest juz jutro
kupcie prezerwatywy i ewentualnie globulki... u mnie na pierwszy raz wystarczyła sama gumka i nie zaszłam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”