Czekam na Wasze wypowiedzi
Jakie zachowanie u chłopaków lubicie?
Moderator: modTeam
Jakie zachowanie u chłopaków lubicie?
Pytanie to kieruje do płci pięknej tegoż forum, chciałbym pozać Wasze zdanie na ten temat... jakie zachowanie u chłopaków lubicie? Tzn. lubicie gdy chłopacy do Was zagadują? Bo mnie wydaje się, że wtedy pełne zdziwienie nastaj - "Czego ten koleś odemni chce itp.?".
- ksiezycowka
- Weteran

moon pisze:Lubie jak kazdy do mnie zagdauje o ile ma co sensownego do powiedzenia.; Jak nie to niech spierdzielaDaniel87 pisze:Tzn. lubicie gdy chłopacy do Was zagadują?
I zeby byl zabawny, taki z poczuciem humoru
I zeby mowil pelnymi zdaniami...
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

moon pisze:I mial wszytskie zebyI niezbyt nachalny.
I czyste paznokcie.
I zeby nie gestykulowal nadmiernie. I nie podchodzil zbyt blisko (niektorzy ludzie maja dziwna tendencje do naruszania naturalnego dystansu w stosunku do swego rozmowcy).
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

wole mężczyzn,ale i tak nie przepadam za zagadywaczami... I wtedy sie zastanawiamDaniel87 pisze:Tzn. lubicie gdy chłopacy do Was zagadują?
Daniel87 pisze:"Czego ten koleś odemni chce itp.?".
naturalny, zabawny..Daniel87 pisze:jakie zachowanie u chłopaków lubicie?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Bash pisze:Daniel87, a w jaki inny sposób chcesz poznac kobiete? Przecież sama do Ciebie nie zagada...
Tutaj nie chodzi o poznawanie kobuet \ dziewczyn a raczej na wywarciu na nich dobrego wrażenia
Bash pisze:Przecież sama do Ciebie nie zagada...
jak to nie
[ Dodano: 2006-10-23, 22:52 ]
unlucky_sink, sama podrywasz facetow ? czy tylko udajesz niedostepna ? bo znam takie co udaja niedostepne i przez to narzekaja ze sa ciagle same, tak jakby wywyzszaja sie nie majac za bardzo podstaw do tego.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- kot_schrodingera
- Weteran

przypomina mi sie stary dowcip: dwuch "misiów" rozmawia w siłowni. Jeden mówi:"wtedy ona włozyła mi rekę między nogi i powiedziała: zrób to co potrafisz najlepiej. No to jaj jej z misia." 
przypomina mi sie stary dowcip: dwuch "misiów" rozmawia w siłowni. Jeden mówi:"wtedy ona włozyła mi rekę między nogi i powiedziała: zrób to co potrafisz najlepiej. No to jaj jej z misia." 
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran

- Pasjonat

To ja może inaczej zapytam... Jakie zachowania u chłopaków/mężczyzn lubicie? Co Was urzeka (lub już urzekło)? Co powoduje że zaczynacie na kogoś inaczej patrzeć? Co robi na Was wrażenie?
Chodzi o rzeczy w stylu:
- masz fatalny dzień. Spotykasz go. On jednym spojżeniem rozpoznaje o co chodzi. Wyjmuje z za pazuchy cukierka, uśmiecha się ciepło, częstuje Cię i mówi że wszystko będzie dobrze.
- mijacie na ulicy dziecko, on się uśmiechnie i odmacha małemu.
- idziecie razem ulicą, ktoś Cię zaczepia. On od razu wyskakuje w Twojej obronie i robi niedoszłemu adoratorowi z twarzy jesień średniowiecza.
Przykłady celowo skrajne i nie rozbudowane - w sumie to nie ja mam wymyślać, tylko Wy
ps. heh, i tak pewnie 80% nawet nie doczyta do tego posta ;P
Chodzi o rzeczy w stylu:
- masz fatalny dzień. Spotykasz go. On jednym spojżeniem rozpoznaje o co chodzi. Wyjmuje z za pazuchy cukierka, uśmiecha się ciepło, częstuje Cię i mówi że wszystko będzie dobrze.
- idziecie razem ulicą, ktoś Cię zaczepia. On od razu wyskakuje w Twojej obronie i robi niedoszłemu adoratorowi z twarzy jesień średniowiecza.
Przykłady celowo skrajne i nie rozbudowane - w sumie to nie ja mam wymyślać, tylko Wy
Jedyna stała w życiu to zmianaFlyingDuck pisze:To ja może inaczej zapytam... Jakie zachowania u chłopaków/mężczyzn lubicie? Co Was urzeka (lub już urzekło)? Co powoduje że zaczynacie na kogoś inaczej patrzeć? Co robi na Was wrażenie?
Lubię jak facet jest uczciwy, szlachetny, odważny, bezkompromisowy. Po prostu rycerz, wojownik i bohater. MOże być odkrywca lub naukowiec. Oczekuję od mężczyzn czynów wielkich, wymagających poświeceń, w tym zdrowia i życia
Nie tam, jakieś dawanie dziecku cukierka na ulicy.... o nie... Czuła dla dziecka to mam być ja - jako kobieta i matka.
A nie facet, no dajcie spokój....
Nie potrzebuję żeby mężczyzna jakoś specjalnie koncentrował się na mnie jako na kobiecie tzn. ma mi imponować ale nie się mi podlizywać i wzdychać pod balkonem. Nie jestem tak próżna żeby potrzebowałą hołdów.
Facet ma być nastawiony na zewnątrz tj. na świat i jego zmienianie. Ma coś w życiu pożytecznego w wymiarze szerszym osiągnąć.
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
- _normalna_
- Uzależniony

FlyingDuck pisze:- masz fatalny dzień. Spotykasz go. On jednym spojżeniem rozpoznaje o co chodzi. Wyjmuje z za pazuchy cukierka, uśmiecha się ciepło, częstuje Cię i mówi że wszystko będzie dobrze
rozdawanie cukierków kojarzy mi się tylko z jednym...
FlyingDuck pisze:- mijacie na ulicy dziecko, on się uśmiechnie i odmacha małemu.
miłe owszem, ale kojarzy mi się z przedawkowaniem filmów familijnych
FlyingDuck pisze:idziecie razem ulicą, ktoś Cię zaczepia. On od razu wyskakuje w Twojej obronie i robi niedoszłemu adoratorowi z twarzy jesień średniowiecza.
sytuacja tak prawdopodobna
że aż strach.jabłoń pisze:Lubię jak facet jest uczciwy, szlachetny, odważny, bezkompromisowy. Po prostu rycerz, wojownik i bohater. MOże być odkrywca lub naukowiec. Oczekuję od mężczyzn czynów wielkich, wymagających poświeceń, w tym zdrowia i życia
Ty to w kazdym poscie normalnie zaprzeczasz sama sobie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran

Przystojny mily cieply usmiech schludny inteligentnie i ciekawie mowi patrzy w oczy okazuje swoje zaintersowanie, zaimponuje i zrobi wrazenie, niehc milo zaskoczy. I dobrze wybierz emomentDaniel87 pisze:No na przykład by chciały dać nr telefonu
[ Dodano: 2006-10-24, 21:06 ]
I bron boze nie nachalny.
FlyingDuck pisze:To ja może inaczej zapytam... Jakie zachowania u chłopaków/mężczyzn lubicie? Co Was urzeka (lub już urzekło)? Co powoduje że zaczynacie na kogoś inaczej patrzeć? Co robi na Was wrażenie?
Chodzi o rzeczy w stylu:
Uwielbiam jak facet mnie slucha. Wiele ludzi ma tak,ze niby slucha (znaczy zapewniaja,ze sluchaja i ze maja podzielnosc)a patrza sie w inna strone, robi 100tysiecy rzeczy naraz. A ja tak nie lubie. Cenie jak facet slucha, skupia sie na rozmowcy i patrzy w oczy. Wtedy wie sie,ze tylko to co masz teraz do powiedzenia sie liczy.
Lubie jak mnie rozumie. Nawet nie musi skomentowac, ale wystarczy,ze mnie przytuli. Lubie jak facet okazuje uczucia. Lubie troche zazdrosci. Lubie wiedziec,ze jestem najwazniejsza, Lubie usmiech na twarzy. Uwielbiam specyficzne poczucie humoru. Imponuje mi inteligencja. Musi byc przyjacielski, taki ze wiem, ze moja obecnosc czy glos sprawia mu przyjemnosc, zebym nie bala sie, co sobie pomysli jak zadzwonie i bede gadala glupoty. Nie lubie narzekania u facetow.
Czy to duzo
Yasmine pisze:Czy to duzo ?
niby nie, wiekszosc kobiet ma tyle wymagan ale.... - jak tu znalezc jednego faceta ktory temu wszystkiemy sprosta choc nie jest to niemozliwe
ja lubie jak jest troszke tajemniczy, jak ma specyficzne poczucie humoru, smieje sie razem ze mna i lubie jak jest czasem madrzejszy odemnie, na jakis temat wie wiecej, umie ciekawei opowiadac i zachecic do sluchania
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
- kot_schrodingera
- Weteran

nieeeeeeeeeeeee MacGyver da radęYasmine pisze:Czy to duzo ?

Ostatnio zmieniony 24 paź 2006, 21:42 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
Hmm, a to bardzo dziwne. Bo ja mam nieco inne doswiedczenia.
Ogolnie staram sie byc taki jak pisza poprzedniczki, ale efekty koncowe sa czasami bardzo skrajne.
Dla przykladu spotykal grupe dziewczyn chichy, smiechy etc. Oczywiscie potem temanty powazne. I tak sie zdaje, ze kiedy mam cos ciekawego i staram sie to przedstawic, to slylsze komentarze tymu "a daj sobie spokoj" tak jakby mnie nie rozumialy.
Nie mowie, ze to jest czeste nie mniej zdaza sie.
Ogolnie staram sie byc taki jak pisza poprzedniczki, ale efekty koncowe sa czasami bardzo skrajne. Dla przykladu spotykal grupe dziewczyn chichy, smiechy etc. Oczywiscie potem temanty powazne. I tak sie zdaje, ze kiedy mam cos ciekawego i staram sie to przedstawic, to slylsze komentarze tymu "a daj sobie spokoj" tak jakby mnie nie rozumialy.
Nie mowie, ze to jest czeste nie mniej zdaza sie.
- ksiezycowka
- Weteran

Albo je to nudzilo i nie chcialy sluchac. Bywa
Wiesz, wydaje mi sie, ze jednak nie.
Tzn nie wiem, ale moge sie tylko domyslac.
A ze ja lubie zmusic kogos do intesywnego myslenia podczas rozmowy, bo mnie utarte rozmowy nie zadowalaja, to coz... nic nie porawdze, ze mam na wszystko jakis argument, czy kontrargument. Lubię mężczyzn poważnych ale jednocześnie zwariowanych. Mam przyjaciela który potrafi mnie wysłuchać (nie przerywając mi jak to robi Mój) wtedy kiedy potrzebuję się wygadać. Jednocześnie potrafi rośmieszyć mnie do łezFlyingDuck pisze:Jakie zachowania u chłopaków/mężczyzn lubicie? Co Was urzeka (lub już urzekło)? Co powoduje że zaczynacie na kogoś inaczej patrzeć? Co robi na Was wrażenie?
Zaczynam na kogoś inaczej patrzeć kiedy czuję z tą osobą jakąś więź - dobrze się nam rozmawia, myślimy podobnie, czuję się przy tym kimś swobodnie.
Wrażenie na mnie robi jakaś pasja, zainteresowanie. Nie mówiąć już o cechach charakteru.

- krackowiaczek
- Pasjonat

cytat z Chmielewskiej, a raczej jego fragment (byłby większy, ale wcięło mi gdzieś po remoncie jej książkę), więc będzie z pamięci:
"pewnej kobiecie przyśnił się mężczyzna idealny. Sen był tak piękny, że aż prawdziwy. Gdy się obudziła, zapłakała. Potem opowiedziała ten sen przyjaciółkom. Również się popłakały"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"pewnej kobiecie przyśnił się mężczyzna idealny. Sen był tak piękny, że aż prawdziwy. Gdy się obudziła, zapłakała. Potem opowiedziała ten sen przyjaciółkom. Również się popłakały"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”