Mona pisze:Ja chcę igrzysk i zdjęć
Ja moge zapewnic igrzyska
Zdjec na razie nie mam ciekawych. Meh...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

sadi pisze:Pytanie tylko czemu wszyscy tutaj sie tak slinia i liza kazdemu kto wrzuci tu zdjecia "dupke"?
Oceniają zdjęcia, a czy to lizanie dupy? To może zacznijmy tylko pisać "-" albo "+" albo wymyślmy skalę puntkową
Sadi, o co CI chodzi? Mona pisze:Sadi, o co CI chodzi?
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
Nie zrozumcie mnie zle, ale po wrzuceniu jakiegos zdjecia nie widzialem odpowiedzi w stylu "w ogole mi sie nie podobasz" delikatnie ujmujac {slepy jestem} [szczegolnie dziwnie czyta sie odpowiedzi kobiet na kobiece zdjecia - wychodzi na to ze wszystkie sa taaaaakie piekne]. Wiekszosc odpowiedzi jest ze nie podoba mu sie to, ale podoba mu sie np. nos, usta, kawalek ucha itp. Bizzzzaaarreee...mam wrazenie ze temat sie zamknal w ramce "ale ladny/ladna jestes".
Sa gusta i gusciki, ale nie uwierze ze kazdy/kazda sie tu wszytkim podoba itp. jak to mozna wywnioskowac z "milutkich" opisow po zdjeciach.
Jeszcze raz mowie: nie zrozumcie mnie zle, nie chce nikogo obrazac, ani mowic, ze jest beee. Po prostu nie wierze w wiekszosc opini jakie tutaj czytam.
alekz pisze:A Tobie Sadi zdarzyło się specjalnie pisać posta żeby powiedzieć, że ktoś jest brzydki? Bo mi się wydaje, że również należysz do tego kółeczka wzajemnej adoracji i psioczysz na zasady w nim panujące wedle których sam postępujesz.
a
a
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

Sir Charles pisze:Ciekawski, uważam, że baki mógłbyś skrócić tak gdzieś o jedną trzecią. <browar>

Olivia pisze:Ciekawski, nieładnie masz ułożone włosy. Taki pagórek Ci się zrobił po dopiero co zdjętej gumce z włosów.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 516 gości