Imperator pisze:Jeśli jest normalna to uzna, że to miłe.
TedBundy, wlansie Tedi. To ze Ty trefiales na takei "okazy" nie znaczy ze wszystkei jakies dziwne
Kwiaty sa nauteralne ale nie caly kosz i wielkie czerowne roze. Cos malego i ladnego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam

moon pisze:Cos malego i ladnego
i co? Kupa! Kwiatki - jak najbardziej. Ale gdy już z kimś jestem, nie w czasie "procesu zdobywania"
Andrew pisze:a ze tak zapytam , jakie jest Twoje doswiadczenie , ze smiesz tak pisać ? bo ja twierdze wrecz odwrotnie , kwiatki to zawsze są kwiatki , chyba - ze ktoś ich nie lubi
Kwiatki = pewny gest, symbol. Kwiatki w tej fazie = potencjalne zobowiązanie, sugestia. Źle zinterpretowana sugestia = naraaaa!! 

moon pisze:Wtedy to po kiego?

A ja chyba zaczynam lapac. Boi sie porazki i ryzyka bo sie w pewnien sposob takiej kobiecie wystawia ze swoimi uczuciami. Tylko nzi emoze pojac ze to wcale wg wielu kobiet nie musi oznaczac niczego wiecej poza "jestes fajna kumpela" "najlepszego z okazji imienin itd "Mona pisze:ie rozumiem, Ted, Twojej awersji do bukieciku kwiatków
moon pisze:A ja chyba zaczynam lapac. Boi sie porazki i ryzyka bo sie w pewnien sposob takiej kobiecie wystawia ze swoimi uczuciami.

Bo Ted widac postkal tylko takie specyficzne dla ktorych to bylo cos w stylu "kwiaty?!Mona pisze:k, ok, ale My, kobiety, piszemy tutaj, że to nie oznacza LOVE, a Ted upiera się i robi z tego prawie zapowiedzi <boje_sie>
ale ja nie chce z nim byc. lepiej go splawic" i nei jest w stanie pojac ze na swiecie zwykle i normalne kobiety ktore naprawde uwazaja ze kwiatek nie rowna sie LOVE. Piszesz Mona jakbys Tedzia nie znala Black007_pl pisze:Andrew pisze:a ze tak zapytam , jakie jest Twoje doswiadczenie , ze smiesz tak pisać ? bo ja twierdze wrecz odwrotnie , kwiatki to zawsze są kwiatki , chyba - ze ktoś ich nie lubi
Ok. Ty masz swoje zdanie, a ja mam swoje, wybacz, że "śmiem" twierdzić inaczej, mam już się rzucić na kolana o wielki, czy dasz mi czas do jutra

moon pisze:Chyba raczej moze Ci wyjasnic jesli zechce.Andrew pisze:masz mi wyjasnic dlaczego tak myslisz

No nalezy ale nic nie musiAndrew pisze:nalezy to wyjasnic
Moze Ci eolac cieplym moczem rownei dobrze
Majt tu szukaj u swoich podlotek a od mojej bielizny sie odwal bo nie jest ona kwestia do dyskusji zkims takim jak TyAndrew pisze:Ale jak to zwykle ty , musisz cos wtracic - bos by popusciła w majty

moon pisze:No nalezy ale nic nie musiAndrew pisze:nalezy to wyjasnicMoze Ci eolac cieplym moczem rownei dobrze
Majt tu szukaj u swoich podlotek a od mojej bielizny sie odwal bo nie jest ona kwestia do dyskusji zkims takim jak TyAndrew pisze:Ale jak to zwykle ty , musisz cos wtracic - bos by popusciła w majty

Black007_pl pisze:Andrew chyba to już tłumaczyłem.
A co do mojego wieku, to masz nade mną tylko taką przewagę, że nie wiem, ile ty masz lat, nawet jeśli masz 30, to i tak o niczym nie świadczy liczą się doświadczenia... A te każdy ma inne.. Ja mam takie, ty masz inne, szanuję to, ty uszanuj moje podejście do życia, też kiedyś wierzyłem w pierdoły typu miłość, dawanie kwiatków, dbanie i pierdo.lenie, ale niestety życie, to nie je bajka.
Dlatego ja radzę tak, tak śmiem radzić, jeśli Ci to nie pasi, to STFU i nie komentuj moich postów, tylko wypowiedz się na temat, który wprowadził autor, bo ja i tak zdania nie zmienie, przynajmniej nie pod twoim "przymusem".
i innych podobnych

Czuyts karta. Teoria J. Locke. Ludzie z alozenia sa czysta karta ktora zapisuja doswiadczeniem. Niestety teoria nie uznaje czgos takiego jak geny czy predyspozycjeBlack007_pl pisze:Wiesz, co to jest tabula rasa
To smutne.Black007_pl pisze:tak podchodze do zycia,
Nie kazdy, uwierzBlack007_pl pisze:tak robi kazdy
Raczej osoby sfrustrowane i zawiedzione
W jezyku Moon skrzywione to wlasnie dziwne takie nie do konca zrozumiale ale do zaakceptowania pod wzgledem wystepowaniaBlack007_pl pisze:dla Ciebie skrzywione - dla mnie po prostu inne.

Dzindzer pisze:Black007_pl pisze:moon Wiesz, co to jest tabula rasa- tak podchodze do zycia
gdybys tk podchodził o zycia to nie zatruwała byś wszystkiego swoimi złymi doswiadczeniami

moon pisze:O skrzywiony jest np Ted.
Ja po prostu wyciągam wnioski z wcześniejszych doświadczeń.
moon pisze:O skrzywiony jest np Ted. Ale akceptuje ze ktosa taki gdziestam zyc sobie moze choc podejscie do zycia przyprawia mnie czesto woslupienie albo o smiech albo i o inne rzeczy.
TedBundy pisze:wypraszam sobie![]()

Nosz to ja po to pisze definicje mego okreslenia "skrzywienia" zebys sie burzyl?Przeca wlasnie napisalam o Tobie cos milego - ze mimio ze do konca nie rozumiem to akceptuje Ciebie.TedBundy pisze:wypraszam sobie![]()
Ucza. Byle jak ale ucza.Black007_pl pisze:czy po reformie już nie?
600Black007_pl pisze:Pozdro.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 426 gości