Lodzik w samochodzie...! i to w trakcie jazdy.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 wrz 2006, 19:43

moon pisze:Jak dla mnie - głupota.
Sory moze to i mozliwe ale gdyby jakis planat sie tak zabawial podczas jazdy a ja czy ktos z moich bliskich bysmy jechali autem czy przez pasy przechodzili?
Skur.wielowi co nie powinen miec prawka bym nogi od dupy oderwala wsadzila w gardo na le ze znow by se przez dupe mogly wygladac.
I wy negujecie pijanych kierowcow?A czyms ie od nich roznicie. Piperznieci niewyzyci ludzie sie niczym nie roznia od takich debili pijanych.

Moon czyzbys piła do mnie i próbowała mnie obrazic ?
wiec powiem tak ! głupiutka jesteś , a to co Tobie sie wydaje i jakie masz zdanie na ten temat mało kogo z robiacych te rzeczy obchodzi . Co nie jest prawnie zabronione ...jest dozwolone !
Nie powinienem miec prawka ? a dlaczego , liczenie przejechanych kilometrów mi sie juz znudziło , jako były kierowca zawodowy , jak i robiący conajmniej tygodniowo 1000 km swoim prwywatnym autem , dawno, dawno stukneło mi milion km , bez zadnych wypadków z mojej winy !!
Ja sie roznie tym od pijanego kierowcy , ze nie pije <aniolek> to raz , dwa nawet gdybym wypił , to i tak bede lepszym kierowcą od Ciebie , i mam nadzieje ,ze wiesz dlaczego.
Moze jeszcze zabronisz palenia w samochodzie bo to rozprasza > jedzena ? (choc ono chyba jest zabronione) ale pewnosci nie mam . <aniolek>
Kiedy wszystko sie kontroluje , wiele rzeczy mozna robić , bez szkody dla innych .

Ale problem jest w tym , ze wy (niektórzy, znaczna wikszosc ) nawet cipuciac sie nie potraficie bez zabezpieczenia ...i pominę tu dlaczego tak jest , bo juz na ten temat tez pisalem
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 wrz 2006, 19:47

Topik już bez treści.
Zamykam 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 29 wrz 2006, 19:49

Andrew, nie porownuj siebie, jako kierowcy, z mlodym chlopakiem. To oczywiste, ze masz wprawe i malo co na drodze moze Cie zaskoczyc. Ale nie sadze, bez urazy, ze on moze sie skoncentrowac na jezdzie, gdy dziewczyna robilaby mu dobrze. I on moze stwarzac zagrozenie...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”