Nowy Wojewodzki

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 wrz 2006, 18:22

Sir Charles pisze:Tyszkiewicz?
Fajny odcinek byl :] I szacunek poza roznymi jajami potrfai pokazac :)
tanebo pisze:ciezko z tego teeatru głupoty cos ciekawego, nowego usłyszeć.
Nie wydaje mis ie zeby te wyglupy mialy taki cel. Mylicie chyba programy. czego wy oczekujecie po nim? :?
Programow nie za bardzo lubie. Czasem mozna trafic fajny odcinek jak ten z Tyszkiewicz. Ale od wiekow nie ogladalam juz nciw sumei bo mnei tez nudzi. Poza tym Wojewódzkiego to chyba wole felietony czytac :] Bo program jest no...nie najlepszy.
Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 25 wrz 2006, 20:41

A mnie sie podoba. Niezly brechcik. Pajacuje, to fakt, zdarza mu sie byc malo zabawnym, ale w koncu kazdy ma prawo od czasu do czasu. A najlepsze odcinki moim zdaniem to takie, w ktorych mu goscie nieco fikaja i nie chca sie podporzadkowac formule dominujacego prowadzacego - bardzo jest wowczas ciekawie, bo obie strony sie wysilaja i robi sie ciekawie.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 wrz 2006, 21:15

Wojewódzki to jeden z pismaków z klasą. Dyżurny pajac również :). Kur.ewsko inteligentny. Oczytany. Sarkastyczno-prześmiewczo-wredny. Ja jestem na tak <faja>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 25 wrz 2006, 21:20

A mi się najbardziej podoba, że to jego "Idol" ostatecznie wykreował na idola. Nie żadne te blondyneczki co głos mają niezły, ale zero jaj :)
soul of a woman was created below
Aishaxx

Postautor: Aishaxx » 25 wrz 2006, 22:49

Ja Wojewódzkiego od zawsze lubiłam, a tym bardziej odkąd zaczął prowadzić swój program. W idolu był fajny choć ja znowu nie jestem za takim ostrym krytykowaniem. Jednak jeśli chodzi o program to powoli ten program jako pierwszy stał się takim niecukierkowym programem w którym czasem się krytukuje, czasem powie mocniejsze słowa ale przy tym dość inteligentnie to wszystko jest zrobione. Fakt przyjął role błazna ale wkońcu błaznowi się więcej wybacza. żałuje tylko, że nie mogłam oglądać tego wczorajszego programu, może jeszcze będzie powtórka kiedyś.
olympiq
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olympiq » 26 wrz 2006, 00:17

wojewodzki jest zerem !! i tyle
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 26 wrz 2006, 00:44

TedBundy pisze:Wojewódzki to jeden z pismaków z klasą. Dyżurny pajac również :) . Kur.ewsko inteligentny. Oczytany. Sarkastyczno-prześmiewczo-wredny. Ja jestem na tak <faja>

tak w skrocie...jestem tego samego zdania:) hehe
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 26 wrz 2006, 01:21

Ja go zawsze lubilem ;DD Jego program w 99% mi odpowiada [czasami sa naprawde cienkie odcinki i to jest ten 1%]. To byl pierwszy fajny program w TV jak dla mnie.
A tak poza tym to kto z was nie chcialby byc na jego miejscu? Chlopak sie wydurnia i zachowuje jak dzieciaki w LO, studenci na imprezach, nie boi sie zadac czasem w censored ostrych pytan i za to wszystko dostaje spory szmalec <regulamin> Zyc nie umierac ;DD
I lepiej niech mi nikt nie pitoli ze nie chcialby w wieku 40 lat powydurniac sie jak za mlodu...a on to wlasnie robi ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 wrz 2006, 07:48

olympiq pisze:wojewodzki jest zerem !! i tyle
A Ty jestes kims? Aha :]
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 26 wrz 2006, 08:22

On ma klase i jest inteligentny? Klasy brak, inteligentny przecietnie. Nadrabia chamstwem i pozerstwem i buta. To umie wysmienicie, przyznaje. Trzeba bylo obejrzec program z Urbanem. Albo nawet z Doda. Jak wie, ze ktos mu sie moze i umie odszczeknac, to lezie w tylek straszliwie. I to bardzo umniejsza jego umiejetnosci dziennikarskie. Jedzie na skandalu i tyle. Lepiej gdyby zostal przy muzyce.
Jak dla mnie to taki chlopczyk, ktorego zawsze wszyscy bili po pysku, wiec teraz sie odszczekuje i popisuje. Nedzny w tym jest. Ale czasami mi sie podoba i niektore kawalki lubie. Choc szkoda mi go jak widze, ze musi sie plaszczyc przed silniejszym/madrzejszym/bardziej zlosliwym, zalosny troszke w tym jest.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Aishaxx

Postautor: Aishaxx » 26 wrz 2006, 10:16

Miltonia pisze:On ma klase i jest inteligentny? Klasy brak, inteligentny przecietnie.

Wydaje mi się, że w czasie programu specjalnie ukrywa swoją inteligencje aby program był prowadzony w miare ciekawie. Jednak aby udawać głupiego i mało inteligentnego też trzeba umieć. Ale przyznam, że i tak najlepsze programy wychodzą wtedy kiedy ktoś potrafi nie dać się zdominować przez niego. Akurat jeśli chodzi o program z Dodą to tutaj myśle, że było tak przede wszystkim dlatego, że ona jest bardzo nerwowa i przez to mogłoby wyjść jeszcze gorzej niż tak jak było.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 26 wrz 2006, 10:20

No właśnie. Przy tych którzy nie dadzą sobie w kasze dmuchać robi sie nagle tak potulny, a po słabszych jedzie ile wlezie.
Aishaxx

Postautor: Aishaxx » 26 wrz 2006, 10:26

tanebo pisze:Przy tych którzy nie dadzą sobie w kasze dmuchać robi sie nagle tak potulny

Ja to bardziej lubie z tego względu, że wtedy program nie jest taki jednostronny ale niekiedy może wywiązać się ciekawa dyskusja.
Awatar użytkownika
Golly Gee
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Golly Gee » 26 wrz 2006, 14:51

No właśnie. Przy tych którzy nie dadzą sobie w kasze dmuchać robi sie nagle tak potulny, a po słabszych jedzie ile wlezie.

Tu chyba nie o to chodzi. On niektórych darzy szacunkiem. Choćby taki Marek Kondrat. Człowiek niesamowity dojrzały spełniony ułożony. Aż przyjemnie się słucha i patrzy na takiego. No trudno żeby Wojewódzki cwaniakował przy nim. Myślę, że on nie ma się kogo obaiwać jeśi chodzi o potyczki słowne. Przecież nawet Kazie Szczukę przygasił. Z niektórymi musi uważać jak z Dodą, bo jest nie przewidywalna.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 26 wrz 2006, 21:55

A pomysleliscie kiedys ze ten program nie ma prezentowac klotni i chamskiego wrzucania sobie? A tak zapewne staloby sie gdyby ci ktorzy moga mu nawrzucac, byli przez niego ostro atakowani i zadna ze strona nie chcialaby ustapic.
To ponad wszystko ma byc program rozrywkowy i dyskusja miedzy prowadzacym a gosciem. I jest. Oczywiscie w specyficzny sposob Wojewodzkiego ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę

<sex> -> ta też jest fajna

<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...

<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 wrz 2006, 22:02

To taki współczesny Stańczyk.
Tylko, dzięki przekazowi TV, zabawia rzesze.

Taki se klaun... i tyle.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 26 wrz 2006, 22:32

Czy tylko ja widze jak ten biedak sie meczy, starajac sie byc zabawnym. Mam wrazenie ,ze bardziej mu zalezy niz moze.Cisnienie wielkie a kupka mala.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 27 wrz 2006, 02:22

Aishaxx pisze:Ale przyznam, że i tak najlepsze programy wychodzą wtedy kiedy ktoś potrafi nie dać się zdominować przez niego.

I przy tym wychodzi klasa, ale gości. Tych, którzy potrafią ominąć wariacką manierę Kuby i samą formułę programu - wprowadzić coś treściwego, a jednocześnie trochę z jajem, nie spinając się. Bogusław Kaczyński to rewelacja - lampka wina podczas rzucania się chipsami.

Ola Kwaśniewska - bardzo mi się podoba. Ogromny dystans, odcięcie się od rodziców, nie kopiąc jednocześnie pod nimi dołków. Znam kogoś, kto zna ją osobiście - nikogo nie gra, a w jej położeniu to sztuka.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”