rafka pisze:chwile zapomnienia i ryzyka w życiu nadają mi w dużo więcej życiowego smaku.
Szczegolnie gdy jest to nie chciana ciaza
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
rafka pisze:chwile zapomnienia i ryzyka w życiu nadają mi w dużo więcej życiowego smaku.
tarantula pisze:Szczegolnie gdy jest to niechciana ciaza
TFA pisze:wszystko przyjdzie z czasem.
Elspeth pisze:. Jedno albo drugie. Może jeszce do tego wprowadzić metodę kalendarzykową?
Elspeth pisze:rafka nie myślalaś może czasem, że skoro masz taką schizę to być może nie powinnaś bawić się w seks?
Elspeth pisze:Byś może brak Ci jakiegoś poczucia bezpieczeństwa?
Elspeth pisze:Jeśli są to sporadyczne kontakty- lepsze chyba prezesy

Zalezy ktory ten nieplodny dzien bys miala namysli. Bo te prawdziwie nieplodne sa 1000 razy bardziej nieplodne niz dni przy tabletkach.rafka pisze:Mając samą prezerwatywę i niepłodny dzień do dyspozycji - byłabym sto pięćdziesiąt razy bardziej zestresowana możliwością ciąży niż w sytuacji połączenia tabletek i prezerwatyw.
Tak mi sie po prostu w zyciu ulozylo, ze w danym momencie pigulki mi bardziej odpowiadaja.)Elspeth pisze:Nie mogłabym z kimś być i jednocześnie kontaktować się z tym kimś sporadycznie.
rafka pisze:w życiu nie pozwolę sobie na to by powstało w nieodpowiednim momencie.

Ja tez. <browar>TFA pisze:powiem szczerze ze wole juz abstynencje lub masturbacje niz seks w gumce
Nie raczej nei gotowa jeszcze na seks...Ja przynajmniej tak to widze.rafka pisze:Czy jestem nienormalna?
To nie kwestia uwazania. Wskaźnik Pearla nie wzial sie z kosmosunowa pisze:rodzaj antykoncepcji uważacie za najskuteczniejszy??
To zostalo sprawdzone. Ja biore i mi to pasuje. Ale mam swiadomosc konsekwencji o ktorych tu juz bylo wiele razy.nowa pisze:a może mam zacząć brać tabletki??

rafka pisze:Ja po prostu mam w sobie więcej leku przed ciążą niż Ty.

rafka pisze:ały czas podkreślam znaczenie komfortu psychicznego jaki daje mi stosowanie tych dwóch rzeczy naraz.
rafka pisze:Poza tym podkreślam fakt, i ż chorowita w ostatnim czasie byłam, a w momencie kiedy się bierze antybiotyki o przedłużonym działaniu i było się pod narkozą w niedalekim czasie - sceptycyzm tabletkowy jest uzasadniony.
rafka pisze:To prawda? Mi niestety nie było dane poczuć tej różnicy...
TFA pisze:Seks w gumce to dla mnie tylko dla zasady, a nie dla przyjemnosci.
TFA pisze:Cytat:
A dla mnie seks z prezerwatywą jest przyjemny, bo kocham swojego chłopaka.
Bo jeszcze bez nie probowalas ;P

Dzindzer pisze:Koyka u mnie dzień niepłodny + prezerwatywa to nie jest przesada. Ja mam bardzo zaburzona równowage hormonalna, mam chora tarczyce i nie moge pigułek, do tefo ja nigdy nie wiem kiedy mam jaki dzień, mam tak niereglarne cykle, że nie odwazyła bym sie na ryzyko
złotooka kotka pisze:u normalnej kobiety,

złotooka kotka pisze:Choc przy odrobinie wysilku i przy problemach da sie takie dni zmierzyc![]()

Dzindzer pisze:no niebardzo jak raz ci cykl trwa 28 innym razem 18 a innym nawet 35 dni to juz tak niebardzo.
złotooka kotka pisze:Mozna, mozna
Bo te dni o ktorych pisze to nie od dlugosci cyklu zaleza. Ot, po prostu w jednym miesiacu masz ich wiecej, w innym mniej, a w innym nie bedzie ich wcale.
złotooka kotka pisze:Tylko trzeba byc pewnym, ze owulacja wystapila (co przy odrobinie wprawy jest banalnie prosto stwierdzic).

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 325 gości