Olivia pisze:Nie ma to jak subtelny mężczyzna.
No tak!
[ Dodano: 2006-09-22, 00:27 ]
tarantula pisze:Wkurza mnie ,ze Haro, wmawia mi ,ze jego kaczor jest maly.A nie jest

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
kamila19 pisze:mój facet płąkał przy mnie tylko dwa razy i za każdym razem byłam naćpana ,nie mógł już patrzeć jak rójnuje sobie życie,na szczęście już zostawiłam to główno i od tamtej pory nie widziałam ani kropli łzy u niego
ja ide sie kapac do wyrka i uczyc
betusia
A dla mnie ma i to duże czy chłopak ma owłosioną klatkę czy nie.
Nie podoba mi sie chłopak a la malpa- dlatego tacy ktorym chaszcze na klacie wyrosły mnie nie interesuja.
Nie chcialabym się być z chłopakiem przypominającym pedała - bo jak nawet jednego włoska chłopak na klatce nie ma to mi sie ewidentnie z pedałem albo lalusiem kojarzy.
Najlepiej jak jest naturalnie troszkę włosków - tak jak ma mój ukochany.
Włosy są bardzo ważne na głowie i wszędzie. Dla mnie głowa i jej zawartość oraz włosy czyli i wszystko co się z głową wiąże... oraz stopy a więc również buty i to dokąd wędrują to życiowe priorytety.
<uklony2>
betusia pisze:Włosy są bardzo ważne na głowie i wszędzie. Dla mnie głowa i jej zawartość oraz włosy czyli i wszystko co się z głową wiąże... oraz stopy a więc również buty i to dokąd wędrują to życiowe priorytety.

Ted
oto przykład na udany związekuczcie się, dziatki i zapisujcie wężykiem betusiowe mądrości
:
średnia klata a w gaciach armata - i po co więcej facetowi,nie?

Chodzi o to, że piersi są integralną częscią klatki piersiowej.
Na wysokości klatki znajduje się przecież serce...
W klatce piersiowej w pewnien sposób rozgrywają się nasze emocje - spójrzcie na to bardziej naukowo proszę.
I u kobiet to się przedstawia tak: jeśli kobieta ma sterczące piersi, ładne, kształtne to jest szczęśliwa i wystawia pierś do przodu. Jest więc pewna siebie, ma silną osobowość.
Natomiast jeśli kobieta ma piersi na przykład wytarmoszone przez dzieciarnie i ochlapnięte to może być sama jak ochlapnięta, chodzi przygarbiona i wtedy jest słaba psychicznie i w ogóle beznadziejne się może poczuć.

betusia pisze:Poza tym jest taka zależność, że im więcej ma się zajęć i obowiązków tym więcej ma się czasu. Czas rozciąga się proporcjonalnie do ilości posiadanych zajęć. Może gdybyś studiowała na dwóch kierunkach, miała dwa wielkie psy do wykarmienia i wiele innych obowiązków to bys zrozumiała.

Jak są takie dni, że nie wiesz gdzie rękę włożyć i jedyne o czym marzysz to iść jak najprędzej do wyra, to pięknie świadczy o "gumowatości" czasu. Lol, po prostu. Wielkie lol 
TedBundy pisze:nic w tym nie maJak są takie dni, że nie wiesz gdzie rękę włożyć i jedyne o czym marzysz to iść jak najprędzej do wyra, to pięknie świadczy o "gumowatości" czasu. Lol, po prostu. Wielkie lol
Pokretne to ale prawdziwe.
iąż na nowo się odnajdywać.
TedBundy pisze:nic w tym nie maJak są takie dni, że nie wiesz gdzie rękę włożyć i jedyne o czym marzysz to iść jak najprędzej do wyra, to pięknie świadczy o "gumowatości" czasu. Lol, po prostu. Wielkie lol
betusia pisze:Natomiast jeśli kobieta ma piersi na przykład wytarmoszone przez dzieciarnie i ochlapnięte to może być sama jak ochlapnięta, chodzi przygarbiona i wtedy jest słaba psychicznie i w ogóle beznadziejne się może poczuć.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 426 gości