lollirot pisze:masz swoją opinię, swoje zdanie
polemizowałbym. Kontrowersyjność na siłę się kłania
Może to opatentujesz? ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
lollirot pisze:masz swoją opinię, swoje zdanie
Może to opatentujesz? ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Nie nie mam.lollirot pisze:e to czasem warto zachować dla siebie. taką masz frajdę ze sprawiania komuś przykrości?
Nie za bardzo. Ona mnei chociaz znaTedBundy pisze:polemizowałbym.
A Ty masz swoje "teorie".
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TedBundy pisze:Nie wiem, może ja jestem jakiś oldschoolowo censored, ale tego mnie zawsze uczyli
moon pisze:On jest oblesny
Sir Charles pisze:Może zakaz pisania bez wklejenia swojej fotki?

NIc takiego nie napisalammegane pisze:nam wciska, ze tak byc powinno, nie ma w tym nic zlego i to jest super, a my jestesmy beznadziejni i nie umiemy powiedziec co myslimy.
Napisalam tylko ze nie rozumiem i tyle. Jakby byl mi sklonny ktos wyjasnic np privie to z checia. A gdzie ja czynm pluje? Ok zamiast oblesny zaraz wstawie "mi sie nie podoba" o wszyscy beda szczesliwi?TedBundy pisze:nie pluje się jadem pseudosarkazmu na kogoś, kto z dobrej woli zarzucił jakąś fotkę.
Ja tez nie jestem. Ani moj misterem co nie zmienia faktu ze mam jakies poczucie piekna.runeko pisze:miss swiata tez nie jest
Olivia pisze:Facet musi być przystojny
Yasmine pisze:chlopak okropny
moon pisze:AMX napisał/a:
ja zobaczyłem twojego chłopaka to Gollum.
Budzi skojarzenia
TedBundy pisze:normalny gość
tanebo pisze:Z chęcią bym sie z nim zamienił na buźki...
madziorka.m pisze:a mnie sie on podoba i takiego go chcę
megane pisze:Co sie dziwic, ze ludzie nie chca wstawiac... ;]
moon pisze: Ok zamiast oblesny zaraz wstawie "mi sie nie podoba" o wszyscy beda szczesliwi?
madziorka.m pisze:moon napisał/a:
Ok zamiast oblesny zaraz wstawie "mi sie nie podoba" o wszyscy beda szczesliwi?
myślę, że przynajmniej komuś przykrosci nie zrobisz... Ja akurat Twoje zdanie mam w nosie

pani_minister pisze:Przecież nie tylko o Moon tu chodzi, tylko o powszechny pęd do komentowania fotekZamiast topiku "Pokaż twarz" mamy temat "Oceń mnie".

Bo DLA MNIE jest. Dla kogos innego nie musi.madziorka.m pisze:jeżeli Tobie sie coś/ ktoś nie podoba to jest obleśny....
Bylonatasza pisze:Moon, ja naprawdę bym tu chciała ujrzeć Twoją faciatę oraz to bossskie ciałko
Nie takie znow z przed dwoch dni ale jeszcze z LO, ktore przeciez nie tak dawno skonczylam. Nie trzeba. Ja piekna byc nie musze zeby ocenic sama wg wlasnej opnii ktorej nikomu nie narzucam ze ktos jest brzydki albo nie.natasza pisze:I bardzo dobrze, bo żeby móc wyrażać takie opinie, to trzeba mieć podstawy chociażby we własnej osobie, czego Moon nie ma.
W kazdym czyli ma byc fotka?Cy po prostu w temacie musi byc fotka?Sir Charles pisze:Czyli - nie ma swjego zdjęcia, nie ma posta.
.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 409 gości