MOŻE DZIECINNE PYTANIE... ALE WAŻNE!!!
Moderator: modTeam
hmmm ta teoria jedno a praktyka drugie!!!!!!!
napisałem to bo uwierz mi wiem to z przykładu bardzo bliskiego otoczenia.. (oczywiście to nie ja oni mój ojciec hehe)
nie musisz być mężem, a domniemanie współżycia? wystarczy że kobieta powie że się z facetem stukała. a jak to obalą?? przecież sąd się nie spyta czy był świadek który widział ich razem w łóżku! bo jezeli sąd wymagałby świadka który naocznie stwierdził że się stukali, to w ogóle nie byłoby takich spraw. a zresztą to jakiś problem poprosić koleżankę o odpowiednie zeznania??
teoria jedno a rzeczywistość co innego!
napisałem to bo uwierz mi wiem to z przykładu bardzo bliskiego otoczenia.. (oczywiście to nie ja oni mój ojciec hehe)
nie musisz być mężem, a domniemanie współżycia? wystarczy że kobieta powie że się z facetem stukała. a jak to obalą?? przecież sąd się nie spyta czy był świadek który widział ich razem w łóżku! bo jezeli sąd wymagałby świadka który naocznie stwierdził że się stukali, to w ogóle nie byłoby takich spraw. a zresztą to jakiś problem poprosić koleżankę o odpowiednie zeznania??
teoria jedno a rzeczywistość co innego!
- Sir Charles
- Weteran
No i fitnito!! Hehehe przyszedł okres i jest spoko Jestem happy. Teraz tylko jakieś tabletki, bo normalnie człowiek tylko się stresu może nabawić.
Znowu tutaj wynika problem z lekarzem,że może rodzica powiadomić. Co za głąb wymyslił nasze fajne polskie prawo?
Dzieki wszystkim za odpowiedzi i za dyskusje. Dla każdego browarek <browar>
Klozer
Znowu tutaj wynika problem z lekarzem,że może rodzica powiadomić. Co za głąb wymyslił nasze fajne polskie prawo?
Klozer
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra
- Mroczny Piskacz
- Maniak
GUMIŚ pisze:Mam zostawić swoją dziewczyne bo co?
To jej nie zostawiaj, ale też nie popychaj nieletniej to i stresu będzie mniej.
vkajot pisze:hehe a jak powie że ją zgwałcił to jeszcze musiałaby pokazać ślady... troche dziwny gwałt bez żadnych śladów przemocy
Pixy gwałtu, jak było jakiś czas temu to nawet śladów w organizmie chyba nie będzie. Brak śladów
GUMIŚ pisze:Teraz tylko jakieś tabletki, bo normalnie człowiek tylko się stresu może nabawić.
Jasne, truj nastkę tabletkami Żebyś mógł w nocy spokojnie spać i nie musiał tatusia na ulicy omijać
Głąb? Człowiek który troszczy się o osoby nieletnie jest głąbem? Masz przestawiony nieźle system wartości
Mysiorku, przybywaj I zamykaj
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Mroczny Psikaczu z wypowiedzi pana Gumisia wynika, że jest to człowiek o raczej nikłej znajomości zagadnienia sexu. Ja rozumiem, że forum powinno służyć pomocą ale jakiś !PODSTAWOWY!!!! zakres wiadomości z zakresu sex'u , antykoncepcji to każdy powinien znać, ....albo nie zabierać sie za to o czym nie ma się zielonego pojęcia
vkajot pisze:no wiem, ale chodzi o to że za te testy zawsze płaci facet!!!!!!!!!
Zawsze mozna isc do Jerry'ego Sringer'a. On zaplaci za twoj test jak tylko dasz sie osmieszyc przed milionami widzow
vkajot pisze:a zresztą to jakiś problem poprosić koleżankę o odpowiednie zeznania??
Naprawde myslisz, ze sedziowe sa tak glupi i leca na kazde zenanie byle gowniary? Ehhh....
Mroczny Piskacz pisze:Mysiorku, przybywaj I zamykaj
<kibelkiller>
misiek pisze:albo nie zabierać sie za to o czym nie ma się zielonego pojęcia
My juz do starcia palcow i literek z klawiatury walkujemy "przyszlosci narodow", ze tak byc powinno. Jak na razie mozemy sobie tylko zaspiewac "bo tutaj jest jak jest".
Wraz z rocznikiem 89 upadla nadzieja
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
nie sędziowie nie są głupi, ale w momencie gdy kobieta oskarża faceta to na wejściu ma fory za to że jest kobietą!!!
wychodzą z założenia że facet teraz chce się wywinąć!!
a w tym wypadku nie mówiłem o gówniarach tylko ogólnie!!
wierz mi że sąd nie przejmuje się za bardzo w tej sytuacji realnością zeznań skoro 2 osób nic nie łączyło i w tym momencie kobieta go oskarża! sąd nie sprawdzi czy się stukali czy nie! więc wychodzi z założenia że tak!! i to nie jest sytuacja z którą wyssałem z palca!
wychodzą z założenia że facet teraz chce się wywinąć!!
a w tym wypadku nie mówiłem o gówniarach tylko ogólnie!!
wierz mi że sąd nie przejmuje się za bardzo w tej sytuacji realnością zeznań skoro 2 osób nic nie łączyło i w tym momencie kobieta go oskarża! sąd nie sprawdzi czy się stukali czy nie! więc wychodzi z założenia że tak!! i to nie jest sytuacja z którą wyssałem z palca!
Re: Petting
Scalilem z topikiem ktory byl w FAQGUMIŚ pisze:Witam ponownie wszystkich
Mam takie pytanie do znawców i do fachowców.
Mianowicie, chodzi o to ze uprawiałem z dziewczyną peeting wyżej zapisany w temacie i mam nastepujący problem....
Moja dziewczyna robiła mi dobrze ręką podczas wytrysku leżałem obok niej i wszystko było ok, ale!!! Ręką dotknąłem spermy, ale wiem, że ją wycierałem o ciało, nie miałem jej za duzo tylko tyle co dotknąłem swojego penisa, póżniej ręke o ciało wytarłem mineło jakies 5minut i wziąłem się za moją kochana dziewvzyne, a raczej jej myszke.
Teraz mi się nasówa takie pytanie, często stosowane na forum. Czy jest mozliwość, że dziewczyna moja zaszła w ciąże????? Wiem tez, że nie jesteście jasnowidzami, ale wiem że nie w takich problemach bylsiscie i nie jeden taki problem już wasze oczy czytały.
Mam nadzieje ze mi odpowiecie sensownie i na temat.
Z góry dziękuje...
Nasteonym razem zajzyj tam czy czasem nie ma tam podobnego tematu.
To upomnienie.
- zielony kot
- Pasjonat
a byl przypadek klaczy (nie coby dziewcze do klaczyprzyrownywac...(: ) ktora to zaszla w stan brzemienny za posrednictwem wiatru i ogiera kilkanascie metrow dalej- to zdaje sie tez opowiastka z wislockiej.
wiec ja bym bieliznie nie ufala- wytrysk na majteczki dajmy na to z koronki, dziewcze wilgotne, sluz do pomocy, i oboje moga stac sie zaskoczonymi <boje_sie> rodzicami. malo to prawdopodobne ale czyz malo dziwow na swiecie? a i paluszki wytarte- rownie malo prawdopodobne- i rowniez mozliwe. umycie raczek da pewnosc, bo woda ma dzialanie plemnikobojcze, ale to fajne nie byloby gdybymi chlopiec w trakcie lataL do lazienki. coz natura ma swoje sposoby
wiec ja bym bieliznie nie ufala- wytrysk na majteczki dajmy na to z koronki, dziewcze wilgotne, sluz do pomocy, i oboje moga stac sie zaskoczonymi <boje_sie> rodzicami. malo to prawdopodobne ale czyz malo dziwow na swiecie? a i paluszki wytarte- rownie malo prawdopodobne- i rowniez mozliwe. umycie raczek da pewnosc, bo woda ma dzialanie plemnikobojcze, ale to fajne nie byloby gdybymi chlopiec w trakcie lataL do lazienki. coz natura ma swoje sposoby
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
Alfonsio pisze:Sophie to mam dla ciebie wiadomośc zę błona ma dziłanie antykoncepcyjne, może tego nie wiesz ze swoich doświadczeń, ale czytam o tym i znam oczywiście z książki taki przypadek że kobieta miała tak zrośniętą błonę żę gdy uprawiała sex facet nie mógł jej przebić. Obydwoje mieli z tego przyjemnośc i dochodzili do orgazmu i choć kończył w niej nie mogli zajść w ciąże dopiero gdy poszli do ginekologa, on nadciął błone i zaszła w ciąże, dziwne ale prawdziwe jak chcesz moge ci pdoac tytuł książki:-)
Hmm nie czytaj za duzo takich ksiazek... zajscie w ciaze majac blone dziewicza jest jaknajbardziej mozliwe... skoro nie znasz osoby ktora zaszla tak w ciaze tylko przeczytales w ksiazce to lepiej nie wprowadzaj ludzi w blad
a co do tematu to tez slyszalam ze mozna zajsc w ciaze nie uprawiajac sexu chociaz niezabardzo w to wierze.. ale wszystko jest mozliwe pozdrawiam
-
- Początkujący
GUMIŚ pisze:No i fitnito!! Hehehe przyszedł okres i jest spoko Jestem happy. Teraz tylko jakieś tabletki, bo normalnie człowiek tylko się stresu może nabawić.
Klozer
Jak czytam takie posty to, że jest za aborcją - widać nie wyskrobano tych co trzeba. Gościu dorośnij, póki nie jest za późno. Bo związek, to nie tylko seks i moczenie fiuta, ale przede wszystkim odpowiedzialność za drugą osobę. A tego Ci brakuje. Zaraz odpowiesz kupię tableki i jestem odpowiedzialny. G...o, a nie odpowiedzialny. Po pierwsze 15 lat i hormony to nie dobre połączenie. To że jest owłosiona i ma biust to nie znaczy, że jest już dorosła. A po drugie zdarza się i to nie rzadko, że kobieta biorąca tableki ma dużo mniejszą ochotę na seks.
A swoją drogą ciekawe czy Twoja dziewczyna wie, ze chciałeś ją wyskrobać.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”