A kto tu mowi poz aToba o czyms takim?Dzindzer pisze:a co piłas, a dlaczego z tym idziesz
Przeca tu kazdy mowi o zwyklej inf "wychodze z koleznaka. nie bede zbyt pozno wiec sie nie martw" a nie o cos wiecej.
Moderator: modTeam

moon pisze:Dzindzer napisał/a:
a co piłas, a dlaczego z tym idziesz
A kto tu mowi poz aToba o czyms takim?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
moon pisze:Przeca tu kazdy mowi o zwyklej inf "wychodze z koleznaka. nie bede zbyt pozno wiec sie nie martw" a nie o cos wiecej.

jednak zbytnie prześladowanie, sprawdzanie smsów, poczty i podawanie się za kogoś innego np na gg żeby sprawdzić drugą połówkę to juz choroba, obsesja itd Miltonia pisze:Ja, kiedy nie mieszkalam z facetem, to nawet jesli sie nie widzielismy, dzwonilismy do siebie kilka razy dziennie. I sila rzeczy mowilismy o tym, co robimy
Miltonia pisze:a mowie z kim, on mowi ok, jak mowie o ktorej bede, on mowi ok.

KAROLA pisze:jak jego telefon sie odezwie to czesto slysze zebym zobaczyla kto pisze
(a bylem z nia ponad 1,5 roku...
) no ale coz - i tak bywa

Miltonia pisze:Mowie mniej wiecej i ze zadzwonie jakbym miala wracac po 24.

pani_minister pisze:Ja na przykład niekiedy sie umawiam Nocuję u innych facetów też czasem

Dzindzer pisze:no tak kobieta nie ma prawa nocowac poza domem

joj_sport87 pisze:dla mnie nie do zaakceptowania... moze po prostu przez zle doswiadczenia

Mysiorek pisze:Trzeba mieć zaufanie: i do koleżanek, i do partnerki/ra.
chyba ze w naprawde wyjatkowych okolicznosciach..
joj_sport87 pisze:Mysiorek napisał/a:
Trzeba mieć zaufanie: i do koleżanek, i do partnerki/ra.
niektore wydazenia w zyciu nie pozwalaja na to, ale to juz sprawa indywidualna...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 435 gości