wielki problem podczas ....

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

piotr__piotr
Początkujący
Początkujący
wielki problem podczas ....

Postautor: piotr__piotr » 26 sie 2006, 01:01

mam taki problem i dla mnie jest on koszmarnie krepujacy... a mianowicie jestem początkujący w sprawach sexu (chociaz kilka razy juz sie zdarzylo) wiec: czasami gdy gra wstepna jest zbyt dluga i nie mamy jak przejsc do konkretow ( bo nie zawsze jestesmy sami w domu) i jak wkoncu przychodzi co do czego to za szybko jest koniec z mojej strony (pare minutek i po sprawie :(

i rowniez czasami jak podaczas gry wstepnej zrobimy mala przerwe (bez roznicy na co) i ja nachodzi wielka ochota to muoj malutki odmawia posłuszeństwa (opad i po robocie i jest mu dosc ciezko wstac czasami sie dzieje ze w ogole nie staje :(

wiec jesli moge prosić was "weteranów" :) jak sobie radzic z oby dwoma przypadkami to bylbym wdzieczny bo naprawde jest to dla mnie żenująca sytuacja :(
najchetniej skozystalbym z tych prezerwatyw przedluzjacych stosunek i jednoczesnie z wiagry
pomocy.... jestem wrecz zalamany...
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 26 sie 2006, 01:08

piotr__piotr pisze:najchetniej skozystalbym z tych prezerwatyw przedluzjacych stosunek i jednoczesnie z wiagry

To radzę zostawić na emeryturę - późną ;DD
Wszystko to, co opisałeś, jest jak najbardziej normalne dla początkujących.
piotr__piotr pisze:czasami gdy gra wstepna jest zbyt dluga

Przedłuż ja bardziej.
piotr__piotr pisze:jak wkoncu przychodzi co do czego to za szybko jest koniec z mojej strony (pare minutek i po sprawie

Nad tym też możesz zapanować sam (narazie), w końcu to Ty wiesz o tym, że zaraz skończysz.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 26 sie 2006, 08:18

Mona pisze:piotr__piotr napisał/a:
czasami gdy gra wstepna jest zbyt dluga

Przedłuż ja bardziej.

tylko nie zrozum tego ze masz panne zalizac i zapiescic - ona powinna cie rozladwac przed zebys dluzej mogl

zbyt dlugie pieszczoty czyli permanentna erekcja u faceta trwajaca zbyt dlugo grozi tym ze potem fiutek mowi "sp.ieralajcie - ja ide spac" i nie ma takiej sily ktora go postawi - zadne trzepanie, walenie, ssanie lizanie - nie i koniec
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
piotr__piotr
Początkujący
Początkujący
Postautor: piotr__piotr » 26 sie 2006, 09:17

w ktoryms z postow wyczytalem ze ktos dal jakas dobra rade na temat przedluzenia stosunku ale nie moge tego znalezc a wszyscy chwalili go to byl jakis student...

jesli chodzi o rozladowanie wczesniej to watpie zeby pozniej byl posluszny bo zwyklepo rozladowaniu juz nie jest... taka menda z niego wtedy kiedy go najbardzie potrzebuje on lubi mnie zawodzic:(

jesli moge prosic jeszcze o jakies rady w moim stadium zaawansowania kazda informacja jest na wage złota

z gory dzieki...
emka
Bywalec
Bywalec
Postautor: emka » 26 sie 2006, 09:25

przypuszczam ze jednym z powodow jest obecnosc w poblizu "osób trzecich" - nie martw sie to minie. a tak w ogóle podczas gry wstepnej jesli trwa dosc dlugo - zalezy kto co lubi 8) twoja partnerka moze w jakis mily posob doprowadzic cie do konca potem ty mozesz nalezycie zajac sie nia i za pare chwilek powinienes byc gotowy do tego zeby sie z nia kochac - powinno ci to zajac troszke wiecej czasu . Tez kiedys mialem taki problem i ten sposob pomagal . Poza tym wszystko zalezy od partnerki. Czasem warto tez porozmawiac, tlumienie w sobie takich problemow moze sie dla ciebie zle skonczyc - ale powtarzam partnerka musi byc odpowiednia
piotr__piotr
Początkujący
Początkujący
Postautor: piotr__piotr » 26 sie 2006, 11:13

partnerka jest odpowiednia chociaz nie jestesmy ze soba zbyt dlugo ale mysle ze moglibysmy spedzic ze soboa reszte zycia... a co do rozladowania broni to nie bedzie problemow doprowadzic go do stanu gotowosci bo zwykle on juz ma dosc ;)
a moze jakas porade byscie mi dali tak np co moze jej sie tak naprawde spodobac jak ja robie bo wiecie dla mnie najwazniejsze jest to zeby jej bylo jak najlepiej o siebie to ja nie dbam...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 26 sie 2006, 11:37

piotr__piotr pisze:bo wiecie dla mnie najwazniejsze jest to zeby jej bylo jak najlepiej o siebie to ja nie dbam...

no i błąd :) Altuizm piękna sprawa, ale niekoniecznie w każdym przypadku :] W tym akurat niezbyt mi "leży" Po prostu, obie strony starają się (powinny) by było jak najlepiej, czyż nie?
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 26 sie 2006, 12:21

jak sobie radzicztakimiprzypadkami ?! odpowiedź jest porsta jak dupczenie (jak mawia mój men :P ) ĆWICZYĆ! spoko dojdziesz do sprawy!! aw razie czego sexuolog na pewno pomoże i doradzi co i jak... ;)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 26 sie 2006, 12:30

zadurzona pisze:jak sobie radzicztakimiprzypadkami ?! odpowiedź jest porsta jak dupczenie (jak mawia mój men :P ) ĆWICZYĆ! spoko dojdziesz do sprawy!!

tylko nei sam :) bo jak przed stosunkiem zwalisz sobie z 3 razy to sie nie dziw ze CI nie stanie. Daj sobie post 5 dni i potem sie za nia wez :)

a ze szybko konczysz?? hmmm wkoncu dojdziesz do wprawy ....
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 26 sie 2006, 12:36

Kermit pisze:Daj sobie post 5 dni i potem sie za nia wez

po takiej radzie, Kermit i po takim poście dojdzie w minute :] Co innego proponuję. Przed samym stosunkiem niech autorowi luba dogodzi rączką albo oralnie :D Nie ma siły, by dłużej nie było
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
piotr__piotr
Początkujący
Początkujący
Postautor: piotr__piotr » 26 sie 2006, 14:13

TedBundy pisze:
Kermit pisze:Daj sobie post 5 dni i potem sie za nia wez

po takiej radzie, Kermit i po takim poście dojdzie w minute :] Co innego proponuję. Przed samym stosunkiem niech autorowi luba dogodzi rączką albo oralnie :D Nie ma siły, by dłużej nie było

dluzej to na pewno bedzie ale mnie martwi to ze to troche nizrecznie ja o to prosic a po drugie po dogodzeniu czy fred bedzie chcial wspopracowac...
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 26 sie 2006, 15:24

moze porostu po pierwszym orgaźmie potrzebujesz troche dłuższej przerwy! przecizr logiczne że odrazu nie stanie drugi raz... zrobcie sobie dłuższa przerw po stosunku a jka macie ochote na drugi raz, to prosze bardzo ale zupełnie inaczej, żeby się nie znudzić i żeby cie to porprostu brało... ;)
Fantomitsa

Postautor: Fantomitsa » 26 sie 2006, 17:56

Podobno żęszeń jest dobry na potencje i pomaga.
piotr__piotr
Początkujący
Początkujący
Postautor: piotr__piotr » 27 sie 2006, 10:42

Dzieki wam za pomoc okaze sie w nastepnych dniach jak na mnie dzialaja wasze rady :)

to jest chyba najlepsze forum na jakim kiedykolwiek byłem... konkretne odpowiedzi, dobre rady, i wporzadku ludzie... DZIEKI...
Fantoimtsa

Postautor: Fantoimtsa » 27 sie 2006, 13:00

piotr__piotr pisze:Dzieki wam za pomoc okaze sie w nastepnych dniach jak na mnie dzialaja wasze rady

to jest chyba najlepsze forum na jakim kiedykolwiek byłem... konkretne odpowiedzi, dobre rady, i wporzadku ludzie... DZIEKI

Dokladnie, tutaj zawsze mozesz liczyc na nasze mondre rady <browar>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”