Lirene, emulsja do opalania z masle Shea, witaminą E, faktor 6 - bardzo przyjemny zapach, naliwża i chroni. Cena 11zł Ocena:6
Lirene, samoopalacz w spray, dostałam jako gratis, jest nie do sprzedaży, szybko opala, nie ma intensywnego zapachu, nawilża. Ocena:5
Lirene, mleczko nawilżające do demakijażu -delikatne, przyjemny lekki zapach, przyjemnie nawilża.Cena:11zł
Lirene, balsam ujędranijący - miły zapach, skóra jest napięta, nawilżona, lecz mało wydajny. Cena:11zł Ocena:5
Lirene, żel pod prysznic z oliwką - przyjemnie i na długo nawilża, super zapach grejpfruta. Cea:8zł Ocena:6
Lirene, nawilżający krem do stóp - śliczny zapach, i super nawilżenie. Cena:8zł Ocena: 6
Nivea Soft , krem do twarzy - przyjemny zapach, lekki kremik, nawilża. 50ml za 5zł Ocena:5+
Shamtu- dodający objętości. Zapach owoców, z ta objętością to tak średnio, ale nadaje włosom świeżości. Cena:5zł Ocena:5
Maybleline, tusz pogrubiający , mam długie rzęsy i na moich całkiem nieżle to wygląda, choć za pierwszym razem tusz wydawał mi się za rzadki, teraz jest dobrze

Nie kruszy się, nie ściera, cały dzien wytrzyma Cena: 21zł Ocena:5
[ Dodano: 2006-07-08, 13:32 ]złotooka kotka pisze:Musze se napisac post pod postem, ale tamtego juz edytowac nie moge, a mam problem.
Kupialam samoopalacz DAX w piance (bo polecany ze taki fajny).
No i sie zastanawiam czy ja cos z nim zle robie czy jak
Bo prawie nic nie widac. Skora pociemniala mi moze o ton, a smarowalam sie juz kilka razy. Dla tak marnego efektu to wlasciwie nie warto sie bawic.
Jesli ktoras uzywala, to niech napisze jakie ma wrazenia, jak czesto sie musiala smarowac etc.
ja go używałam, i efekt był widoczny już po pierwszym użyciu. Smarowałam się nim codziennie wieczorem przez około 3-4 dni, a potem dla podtrzymania efektu co dwa dni

pamiętaj o balsamie nawilżajaćym w między czasie. A ty jak często się nim samarowałaś?