powiem szczerze, ze mineły juz czasy, gdy sprzedawano dzieciom marichuane
Gówno minęło. U córki w szkole było to jeszcze w tym roku aż gliny porządek zrobiły po skargach rodziców. Nie wiem czy jestes matką ale lepiej żebyś nie była.
Moderator: modTeam
powiem szczerze, ze mineły juz czasy, gdy sprzedawano dzieciom marichuane
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gumpnatasza pisze:powiem szczerze, ze mineły juz czasy, gdy sprzedawano dzieciom marichuane, po to, aby ich uzaleznic od innych dragow, ona sama teraz przynosi niemałe dochody.Ale wiecie co, ja chyba bym wolała, aby moje dziecko spokojnie czasami(!) sobie zapaliło blanta, niz chodziło pijane po ulicach i darło się w niebogłosy ze swojej głupoty.Pewnie kiedys zdanie zmienie, zobaczymy
fish pisze:powiem szczerze, ze mineły juz czasy, gdy sprzedawano dzieciom marichuane
Gówno minęło. U córki w szkole było to jeszcze w tym roku aż gliny porządek zrobiły po skargach rodziców. Nie wiem czy jestes matką ale lepiej żebyś nie była.
To nie moje zdanie, lecz wiedza na ten temat.
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gumpfish pisze: jeden skręt=10 papierosów.
Student pisze:fish pisze: jeden skręt=10 papierosów.
Co to za głupie porownanie?? Papieros a marichuana to całkowicie dwie inne rzeczy. Papierosy zawieraja nikotyne a marichuana THC. Ale zakladajac ze jest tak jak piszesz to i tak uwazam ze jest dalej mniej szkoliwe. Ludzie pala paczke dziennie czyli 20 papierosow , a skreta zapali sie raz w tygodniu. Nikt mi nie wmowi ze papierosy sa mniej szkodliwe o trawki!!!
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest GumpJak jeden kraj to zalegalizował to nie znaczy, że to jest ok. W innych za to jest kara śmierci.
skoro zniesiono ten "przywilej" argumentując że spadnie ilość narkomanów a wcale tak się nie stało,to po co go wprowadzono????
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gumpmariusz pisze:natasza pisze:także popieram legalizację marihuany, to ograniczyłoby szarą sfere, jednoczesnie dobrze wplywając na gospodarkę.
Jak legalizacja marichuany moze wpłynac pozytywnie na gospodarkę?? A szara strefa nadal by istniała. Chyba nie wiesz co mowisz ;p
:564:
fish pisze:Ci co juz teraz pala na pewno nie dożyją.
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest GumpWróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 761 gości