Jak być nieatrakcyjnym dla kobiety ??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 10 sie 2006, 19:57

Najprostsza metoda? Wyjechac bezczelnie z propozycja o podtekscie seksualnym. Gwarantuje Ci, ze za pare minut zadna dziewczyna, nie bedzie Ci wiecej gitary zawracac

Może one właśnie na to liczą? <hahaha>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
NissaN
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: NissaN » 10 sie 2006, 20:06

Tak czy siak, facet na tym wychodzi najlepiej :) Jesli nie licza, sytuacja jest rozwiazana. Jesli licza, sytuacja jest jeszcze bardziej rozwiazana :)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 10 sie 2006, 20:10

NissaN pisze:Tak czy siak, facet na tym wychodzi najlepiej

Czyli co? Mamy napisać, Black, najwyżej skorzystasz? :|
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
NissaN
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: NissaN » 10 sie 2006, 20:13

Raczej zartowałem. Poniewaz piszac powaznie, naprawde nie sadze aby dziewczyny dalej byly zainteresowane jego osoba po takim tekscie.
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 10 sie 2006, 20:20

Ale po co sobie psuć reputację takimi tekstami i zyskiwać etykietę "zaliczacza"? Te 3 dziewczyny mają pewnie po 50 koleżanek, koleżanki tych koleżanek też mają koleżanki a w kobiecych kręgach smrodek rozchodzi się bardzo szybko i autor topicu byc moze zacznie myslec kiedys powaznie o ktorejs z kolezanek kolezanek, i ta kolezanka kolezanki zapyta jedną z tych 3 kolezanek co sądzi o tym koledze i wiadomo jak to się skonczy.
Sam nie rozumiem tego co napisałem, ale wiem o co mi chodziło jakby ktoś się czepiał :D
Awatar użytkownika
Anula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Anula » 10 sie 2006, 21:11

A ja rozumiem Black007_pl. On i tak miał dobrze, bo te panny wyszły przynajmniej z jakąś inicjatywą, którą można odrzucić. A co, gdy ta druga osoba się przyklei, ale nic nie proponuje sama z siebie? I to może być sytuacja zarówno w wersji facet do kobiety, jak i kobieta do faceta. Powiedzmy znajoma osoba - robi maślane oczy, zawsze jest obok Ciebie, gdziekolwiek Cię zobaczy - na mieście, w szkole, w pracy, na imprezie, na ognisku, u znajomych. Wszędzie się wkręci, wymusi odprowadzenie do domu, łazi za Tobą krok w krok - taki cień. Jak powiedzieć takiemu komuś "nie chcę z Tobą być", skoro ta osoba ani słowem czegoś takiego nie zasugerowała? A po prostu "odczep się" nie można powiedzieć, bo nie chcesz jej zranić, gdyż bardziej lub mniej należy do towarzystwa.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 sie 2006, 21:34

Powiedz ze twoim idealem kobiety sa Iwonki.
Iwonka to taka kobieta z ktora raz i_won(ka) :D

Ps: A skoro juz dales rade to zamykam. Jak znowu zechcesz byc nieatrakcyjny to wyslij mi prowa a odblokuje.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”