TFA pisze:ma cos w oczach takiego co lubie
ogień
Widzisz, Aniu - errare humanum est
(chociaż pierwsza sugestia bardzo nieładna
)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TFA pisze:ma cos w oczach takiego co lubie
(chociaż pierwsza sugestia bardzo nieładna
)
Imperator, masz takie spojrzenie, że aż się Ciebie boję... <boje_sie> TedBundy, Mnie się nie podoba, wolę subtelniejszy typ urody... ale to nieważne- bo ona Twoja a nie Moja 
lollirot pisze:wyglądacie jak rodzeństwo, a nie para ;-)

No co poprzednio pokazales ja bez glowy to tak ocenilam. mowilam ze mam dziwna wyobraźnie iu macki dodaje jak nikt nie patrzyTedBundy pisze:chociaż pierwsza sugestia bardzo nieładna)

moon pisze:Imperator, sżłodzio spojrzenie. Moj tez takie robi jak chce byc groźny to mnei to rozbraja i mu jakies kuci kuci robie wtedy
Jawka pisze:Imperator, masz takie spojrzenie, że aż się Ciebie boję... <boje_sie>
Mona pisze:Wiesz co Yas, ja tam nie miałam czarnych włosów, tylko po prostu tak wyszło zdjęcie, ale nie wiem dlaczegoZawsze miałam c. brąz i tak jest do dzisiaj

Ted Twoja wyglada jak Twoja siostra,
"
Jawka pisze:Mona, na avatorku wygladasz prześlicznie, na tych zdjęciach które dalaś już troszkę widać upływający czas, a może to kwestia tego, że nie masz makijażu na nich
Nie znasz sie na kobietach
Olivia pisze:A kiedy się na AMX-a będę mogła popatrzeć?

a może i nie znam na kobietach ale idąc tym tropem na mężczynzach też chyba nieruneko pisze:Nie znasz sie na kobietach
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bo z tym też się zgodzić nie mogęruneko pisze:Ted, bez kitu, przystojniak jestes
Blazej30 pisze:Ja to mam jednak za wysokie wymagania
Mona pisze:runeko napisał/a:
Ted, bez kitu, przystojniak jestes
I nawet papuśny ;DD

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 432 gości