Niespodzianki ;)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

firstOne!
Entuzjasta
Entuzjasta
Niespodzianki ;)

Postautor: firstOne! » 31 lip 2006, 23:32

No wlasnie... jak i czy w ogole lubicie zaskawiwac swoich ukochanych partnerow ? :> Jestem ciekaw jakie macie pomysly. Bo ja np. ostatnio pojechalem sobie na rowerek o 4 rano, nazbieralem kwiatkow z ląki i podlozylem mojej ukochanej pod drzwi :D:D Moze to troche 'dziwne' ale lubie ją mile zaskakiwac ;)

Mozecie teraz Wy przytoczyc jakies ciekawe sytuacje itp. kiedy byliscie zakochani i chcieliscie jak najbardziej uszczesliwic ukochana osobe ;)
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 01 sie 2006, 00:05

firstOne!, super.
Ja miałam niespodziankę jak mój przyjechał niespodziewnaie na przespustkę. Wtedy to serce o mało mi z piersi nie wyskoczyło. :)
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 01 sie 2006, 00:33

firstOne! pisze:Moze to troche 'dziwne' ale lubie ją mile zaskakiwac

W tym chyba nie ma nic dziwnego, ja swoja kobiete takze lubie zaskakiwac, kiedys gdy dalem Jej roze, byla tak zaskoczona i szczesliwa, ze nie wiedziala co powiedziec (to byl poczatek naszego zwiazku; a jak wiadomo kobiety bardzo lubia kwiaty), moja Niunia bardzo sie ucieszyla gdy zabralem ja do kina, bardzo byla zaskoczona gdy pewnego dnia jechalismy po prostu sie gdzies przejechac samochodem i zatrzymalem sie w pewnym miejscu gdzie rosly ladne kwiaty, wyszedlem z samochodu i urwalem najladniejszy z nich (bynajmniej tak mi sie wydawalo, bo to wszystko bylo zplanowane) i wreczylem mojej Kobiecie, to Ja naprawde zaskoczylo. Lubie takze zaskakiwac moja Niunie roznym drobiazgami, ale nie bede juz ich opisywal, bo jest ich troche, no i... to tylko drobiazgi.
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”