niewiem dlaczego?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

niunia***
Bywalec
Bywalec
niewiem dlaczego?

Postautor: niunia*** » 30 lip 2006, 16:33

Wczoraj mój facet miał zarabista iochote na tzw goracy sex...hm oki ja tez tylko problem jestw tym ze:on ze mna robi wszystko dosłownie i wczoraj chciał (nie powiedział)ale dał do zrozumienia aby mu zrobic loda i w ogóle go piescisc tam...zabijcie zamordujcie ale nieumiem niewiem jak sie przemóc...jak pomyśle ze mam wziasc do usyt to mna rzuca...i oto sa sprzeczki fochy itp.a jestem znim ok 1,5 roku i jakosc niemoge sie przemóc...on kochanek cudowny a ja........
Prosze o rady!!!
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 30 lip 2006, 16:36

niunia*** pisze:.jak pomyśle ze mam wziasc do usyt to mna rzuca..

Ale dlaczego? Czym sie rozni czysty pindol od czystego palca pod tym wzgledem? Musisz sie przelamac, powiedziec sobie, ze nie bedzie Toba rzadzilo wychowanie, w ktorym wszystko co miesci sie w majtkach jest brudniejsze od podeszwy buta.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 30 lip 2006, 16:37

niunia*** pisze:i oto sa sprzeczki fochy itp

O to nie nie chcesz zrobic loda ? :| idiota.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 30 lip 2006, 16:37

No bo w czym moze byc problem jezeli nie w wychowaniu?

Aha - ile masz lat?

[ Dodano: 2006-07-30, 16:38 ]
Ja pier.dole Olivia daj se siana <wsciekly> Zaczynam chyba rozumiec o co Mrcie chodzilo, bo do tej pory nie rozumialem. Jestes bardziej modowata niz modzi. Karierowiczka? :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 30 lip 2006, 16:37

Polecam: http://www.agnieszka.com.pl/faq.htm#lodzik
Sir_Charles pisze:Ja pier.dole Olivia daj se siana <wsciekly>

Z czym? Po co się rozpisywać od nowa, jak tyle stron? Może dziewczyna przeczytać i może znajdzie coś, co Jej pomoże.
Wyluzuj.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
niunia***
Bywalec
Bywalec
Postautor: niunia*** » 30 lip 2006, 16:59

Olivia pisze:Polecam: http://www.agnieszka.com.pl/faq.htm#lodzik
Sir_Charles pisze:Ja pier.dole Olivia daj se siana <wsciekly>

Z czym? Po co się rozpisywać od nowa, jak tyle stron? Może dziewczyna przeczytać i może znajdzie coś, co Jej pomoże.
Wyluzuj.

dzieki za stronke
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 30 lip 2006, 22:22

co z niego za kochanek cudowny do choleruy jak nie potrafi Cię zoruzmieć!? do nieczgoe abolutnie się nie zmuszaj bo to napewnoe nie polepszy sprawy...
porponuję jakąś zabawę erotyczną... może polej jego członka czekoladą w płynie, co na pewno sprawi i jemu i tobie wiele radości... albo możesz też spróbowac piescić go po nałożenia jakiejś smakowej prezerwatywy, ale tego pomysł za bardzo nie polecam...(jakoś sobie tego nie wyobrazam, to jakby licać witrynę cikeirni i wyobrażać sobie że się je ciastko...) ;) moze dorogina dobrego alkocholu pozwoli rozluźnić się na tyle, aby zasmakowac tej przyjemności... jesli mio to nie potrafisz, to albo to nie jst ten factem albo porostu nie odpowiada ci ta forma pieszczot... i on jeśli cię kocha powinien to zrozumeić... a jesli nie... i nadal będzie zatruwał życie awanturami o "lody" to doradzma zmianąpartnera... aha jeszcze jedno, jeśli nie możesz się przelamac, to polecam może robótki ręczne, które być moze na jakiś czas go zaspokoją... nie mam tutaj bezmyślnego trzepania przez 5 minut, ruchy powinny byc urozmaicone, pieść długo i zaangarzowanime jego jadra (oczywiście niezbyt mocno!) no i prostetę(jest tuż pod jadrami co penwie każdy wie ;) ) możebo meżczyznę taki masaż moze nie doprowadza do orgazmu ale doprowadza do łez... ;) szcześcia... ;) pozdrawiam i powodzenia.. :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 31 lip 2006, 01:26

Topic podano.
Dopisz się tam. <browar>
Ten klozet 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”