A dlaczegóż to Cię to bawi !? Dla mnie opowiadanie o 28 letnim, żonatym i dzieciatym bracie, który obmacuje 23 siostrę tak, że aż musi mu grozić i się wyrywać, wcale nie jest zabawne a właśnie STRASZNE.
Jabłońku drogi, nie doczytałeś co napisałem znowu ? Tytuł tematu mnie bawi "To straszne", pierwsze co mi się na myśl nasuwa to przerażona mina Kevina Samego W Domu

jabłoń pisze:A jakim prawem zakładasz, że jest przewrażliwiona ? Jakim prawem sobie kpisz używając pojęcia "zły dotyk" ?
Teoretyzuję, dopóki brak dowodów mogę nawet uważać że to forumowa prowokacja
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I co to w ogóle znaczy przewrażliwiona w tym wypadku ?
To że on się od piwa np potknął i złapał ją za biust, ona go odepchnęła [był napity i sam nie zdążył] i wrzeszczy zamiast pomyśleć wrzeszczy że on się na nią rzucił. To w tym wypadku znaczy przewrażliwiona, dopowiedziała sobie podteksty do nieporozumienia
jabłoń pisze:Jedyne o czym myślała, to czy powiedzieć jego żonie. Wiem, a to właśnie akurat JEST NAPRAWDĘ STRASZNE.

a jakie niesprawiedliwe

Znów nie doczytałaś ? Tak, to popieram i że tylko to powinna zrobić, bo jakby na policję z tym poszła to by ją wyśmiali a takie głosy tu były

za brak zrozumienia tematu który poruszyłem dalej

dla Tych którzy jej przyklaskują, za myślenie schematami

Zdawało się że ludzie poważni
thirdeye, bo jestem uparty i w tym wypadku gdzie, według mnie, sprawa jest niejasna i subiektywnie przedstawiona. Dlatego równie dobrze mogła to być sytuacja przezemnie opisana, w której jej się zdawało bo tak jej chłopa brak że każdy dotyk "nie ręka w rękę" uznaje za molestowanie
jabłoń pisze:Właśnie zapomniałam się zapytać. Bo wg mnie niemożliwe jest zgwałcenie faceta. Ale może ja mało życie znam ?
Mona, nie mówiłem że takie głosy się pojawią?
pani_minister pisze:A jak kobieta w czasie gwałtu przeżyje orgazm, to automatycznie gwałt przestaje być gwałtem?

Głupoty piszesz
Jabłońka zapomniała że organy i napięcie seksualne mogą być niezależne od naszych chęci czy np zmęczenia
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jabłoń pisze:Samo przeżycie orgamu przez kobietę (notabene ponoć zadziwiająco częste) przy gwałcie nie unicestwia faktu gwałtu na kobiecie, bo zauważ ona została fizyczną siłą zmuszona.
A to że facetowi stanął, mimo że nie chciał, i się go wykorzystało to już nie gwałt?
W przypadku gwałtu homoseksualnego to tym bardziej nie musi mieć ochoty i w przeciwieństwie do kobiety raczej nie przeżyje orgazmu, gdzie tu sprawiedliwość?