Składnia niektórych forumowiczów poraża. Wiem, że to nie forum Ortografia, ale jednak dużo przyjemniej czyta się posty, gdzie jest wyraźny podział na zdania, do tego dobrze zbudowane.
Przechodząc jednak do sedna sprawy:
Jesteście ze sobą raptem miesiąc, to jeszcze stanowczo za krótko aby dokładnie poznać jej potrzeby, a sugerowanie się gustami innych może narobić Ci więcej szkody, niż pożytku, ponieważ każdy preferuje co innego. Nie pytaj o receptę na udany seks, tak samo jak i nie istnieje recepta, dajmy na to na dziecko (choć takie próby podejmowano, vide: "
Dwa jajka, cztery kolana, ubijać aż powstanie piana, odczekać 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy
"). To, że zachciało jej się do toalety nie jest objawem złym , lecz najzwyczajniej naturalnym.
Pamiętaj, że podstawą jest rozmowa. Możesz się jej zapytać co lubi, czego nie, możecie też - zamiast pytać - eksperymentować, gdy jesteście sami
Andinh pisze:heh...pomimo tego ze mowia na mnie Nazista:P
Super, masz powód do dumy - Nazista z dysleksją.
Andinh pisze:hmmm jestem dziwny ... ale chce by jej bylo tak samo milo i dobrze jak mi jest ...
Zastosuj się do powyższych wskazówek i tyle, więcej do szczęścia Ci nie potrzeba.