Pary na studiach

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 20 cze 2006, 22:42

Soul - to sprawa indywidualna, partnera mozna znależć w kazdym miejscu a studencki wiek jest na tyle dojrzały by odpowiednio sie zachowywać i traktować znajomość rozsądnie.
OnlyJusti
Beti
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Beti » 28 lip 2006, 11:00

Ja studiuje z para w grupie:) Im to bardz pasuje, wspolna nauka wspolne notatki. Widzialam jak sie klocili ze 2 razy, ale to raczej normalne. Po prostu pasuja do siebie:) Udana para:) <banan>
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 28 lip 2006, 12:21

Soul pisze:Co sadzicie o takich parach? Chodzi mi glownie o pary, ktore studiuja razem (nawet w tej samej grupie), a nie o takie ktore studiuja na innych kierunkach. Jak sa postrzegane przez reszte studentow? Moze znacie takie przypadki?

Sam byłem ostatnio w takim związku. Zupełnie normalna sprawa, nawet może nieco ciekawiej, bo wszyscy wówczas postrzegają was jako nierozłączną dwójkę ;) Fajna sprawa, tylko mały niesmak pozostaje, gdy taki związek - jak w moim przypadku - się rozpada, a grupa pozostaje ta sama :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”