To straszne
Moderator: modTeam
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Mroczny Piskacz pisze:jabłoń, mówię o decyzjach po fakcie, nie w trakcieNie mówię że go sprowokowała, nie znam sytuacji i nie mi oceniać. Ale tak ważne decyzje, czy zostawić to w rodzinie czy iść z tym dalej i zrobić burdę powinna sama podejmować i w razie czego nie zrzucać konsekwencji na ludzi którzy mieli odmienne od jej zdanie.
Amen ! ... stad mój post o "przyjaciółce"

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Wy po prostu zakładacie iż on chciał ją zgwałcic , ja..... sobie pomacac , podotykac , stad nasza odmiennosc w zdaniach
Taaa, ale wyrywać się musiała i mu grozić żeby przestał sobie macać, dotykać itp.
Po prostu faceci nie rozumiecie tego, że dla kobiety, która jest słabsza fizycznie od mężczyzny każda sytuacja, w której on to wykorzystać może, nawet z pozoru niby nic - to jednak budzi lęk.
Życzę Wam abyście się w przyszłym wcieleniu stali kobitami to może do Was dotrze.
O ! Albo, żeby Wam jakiś osiłek w ryja porządnie dał. To może dotrze.
A jeszcze, Wasza reakcja, przypuszczam wynika z tego, że ze strachu sracie, że was kobieta na policję albo żonie (siły obce) zakablować może. Widocznie sumienie jednak męczy bo i obciążone być musi.
Zrobiliście z dziewczyny pośmiewisko, a to dla niej poważna sprawa.
Krzysiu, Krzysiu
Jak piszesz mądrze - masz moje poparcie. Jak piszesz takie brednie jak teraz - potępiam
Jak sprzedajesz swoje prowokacje (m.in o rzekomej kochance) to też mnie to bawi. Bawi mnie, że większość forumowiczów je łyka
Ale nie powiesz mi, że seksualne zainteresowanie i "propozycje" brata do siostry to norma, a nie patologia?! 
Ale nie powiesz mi, że seksualne zainteresowanie i "propozycje" brata do siostry to norma, a nie patologia?! 
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
jabłoń pisze:
Życzę Wam abyście się w przyszłym wcieleniu stali kobitami to może do Was dotrze.
pisze sie na to bez mrygania okiem
jablon pisze:O ! Albo, żeby Wam jakiś osiłek w ryja porządnie dał. To może dotrze.
co dotrze , podam go do sadu o pobicie bede mial odszkodowanie , dawaj tu takiego , pysk nie szklanka , a pieniadze sie przydadzą
jablon pisze:A jeszcze, Wasza reakcja, przypuszczam wynika z tego, że ze strachu sracie, że was kobieta na policję albo żonie (siły obce) zakablować może. Widocznie sumienie jednak męczy bo i obciążone być musi.
w zyciu ze strachu nie srałem i srac nie bede , za cwany na takowe rzeczy jestem
moja zona wie np. wszystko , wec co jej kabel dosniesc moze ?
jablon pisze:Zrobiliście z dziewczyny pośmiewisko, a to dla niej poważna sprawa.
Czyzby ? a moze za zbyt uboga informacja to spowodowała , bowiem piszac to pozostawiała pole do domysłów i wlasnych kazdego przypisków , wiec ?
Mroczny Piskacz pisze:Mona, a gwałt oralny?
Myślę, że nie ryzykowałby. Chyba, że miałbyś sztuczną szczękę, którą najpierw wyjąłbyś.
Koniec jaj i domniemań. Rzygać mi się chce
Temat jest zbyt poważny, nawet jeśli przesadzony w/g Ciebie, ale jest.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
TedBundy pisze:Krzysiu, KrzysiuJak piszesz mądrze - masz moje poparcie. Jak piszesz takie brednie jak teraz - potępiam
Jak sprzedajesz swoje prowokacje (m.in o rzekomej kochance) to też mnie to bawi. Bawi mnie, że większość forumowiczów je łyka
Tedi przedstawie wiec Ci moją kochanke ! a o reszte zapytasz Charliego ,Mysiorka (potwierdzenie )tylko błagam nie o 15 spotkanie
nie pisalem nigdzie , ze to jest dobre czy też normalne , napisalem wyraznie i tylko ze kolezanaka przesadza
Na tym etapie !
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Andrew pisze:pisze sie na to bez mrygania okiem
Też
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jabłoń pisze:O ! Albo, żeby Wam jakiś osiłek w ryja porządnie dał. To może dotrze.
A jeszcze, Wasza reakcja, przypuszczam wynika z tego, że ze strachu sracie, że was kobieta na policję albo żonie (siły obce) zakablować może. Widocznie sumienie jednak męczy bo i obciążone być musi.
To straszne
Mówiłem Ci coś Jabłonko o domniemywaniu na mój temat pierdół Mona pisze:oniec jaj i domniemań. Rzygać mi się chce
Temat jest zbyt poważny, nawet jeśli przesadzony w/g Ciebie, ale jest.
Ależ nie mówię że temat nie jest poważny, mówię że są sprawy na które trzeba sobie samemu odpowiedzieć
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Andrew pisze:jablon napisał/a:
Zrobiliście z dziewczyny pośmiewisko, a to dla niej poważna sprawa.
Czyzby ? a moze za zbyt uboga informacja to spowodowała , bowiem piszac to pozostawiała pole do domysłów i wlasnych kazdego przypisków , wiec ?
Jakość domysłów i przypisków świadczy bezpośrednio o autorach - świniach, zbereźnych wypaczeńcach i - co jest tego zwykłą konsekwencją - impotentach !
I nie mówię tu o impotencji czysto fizjologicznej.
KOńczę w tym temacie.

to napenwo sprawa alkocholu... faceci mają skłonności do "badania kobiet" to powtierdzone naukowo... chciuałą porostu zoabczyć co zorbisz... jeśli to się zdarzyło tylko raz to nie ma problemu... jesli by się to powtórzyło... nie patrz na nic, tylko gnaj do rodzinki i niezwłocznie powiadom... może sobie uświadomił że ma niezłą siostrunie i chciał zoabczyć po prostu co zorbisz...
nie martw sie wszytko będzie ok... 
nie martw sie wszytko będzie ok... Po trzcie: Andrew i jego klakierzy nie pieprzcie dłużej takich głupot bo mnie szlag trafi. Nie jestescie ani w sytuacji brata ani siostry więc cóż możecie na ten temat wiedzieć. Z waszym zerowym poziomem empatii pewni NIC.
Problem w tym ze nikt tu w takiej sytuacji jak twoja nie jest, wiec zbytnio cala ta dyskusja nie ma sensu. Z drugiej strony na przykladzie tego tematu mozna doskonale pokazac, ze plesc w nieskonczonosc mozna o wszystkim, przy okazji popadajac w co raz dalsze skrajnosci...
Na przyszlosc polecam zalatwiac wiekszosc spraw jak dorosla osoba, tzn. miedzy toba, a bratem ;DD
Andru ty chyba naprawde masz gdzies miedzy 15-20 lat...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Mona pisze:W większości spraw opisywanych na tym forum, żadna osoba nie znalazła się.
Dlatego np. w wiekszosci sie nie wypowiadam, bo "papierowe" rady to sobie mozna w "Przyjaciolce" albo "Bravo" itp. wyczytac ;DD
Najwidoczniej dla niektorych takie gadanie i klepanie dla samego klikania w klawiature jest zyciowym powolaniem... ;DD
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, 21:39 przez sadi, łącznie zmieniany 1 raz.
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> jak mnie ktos wku$%^&!;DD -> jeszcze ta mi lezy
- Sir Charles
- Weteran

Andrew pisze:Tedi przedstawie wiec Ci moją kochanke ! a o reszte zapytasz Charliego ,Mysiorka (potwierdzenie )tylko błagam nie o 15 spotkanie
Schrzaniles
Trzeba sie z Tedziem bylo o skrzynke Wyborowej zalozyc Co do tematu: Ja tam wiem doskonale o co Andrew chodzi. Choc to nie oznacza, ze sie z nim do konca zgadzam. W ogole ja go coraz czesciej rozumiem.

soul of a woman was created below
Andrew pisze:Tedi przedstawie wiec Ci moją kochanke ! a o reszte zapytasz Charliego ,Mysiorka
A niby co ja mam potwierdzić
Czy ja widziałem jak się z Nią stukasz?
A i dodam: to CI chluby nie przynosi, żeś mormon. Może to działa na wyposzczonych leszczy, ale nie na wszystkich. I nie jest argumentem pozytywnym <browar>
Sir Charles pisze:Ja tam wiem doskonale o co Andrew chodzi.
No niby o co? O to, że jak był młodzieńcem to robił wiele głupstw? TO NIE TE CZASY i nie ten poziom świadomości. Dawniej można było prawie WSZYSTKO. Teraz prawie nic.
Gość nie zauważył, że dookoła się zmieniło i ludzie są wrażliwsi na TE problemy. Ba, dopiero, co poniektórzy zauważyli, że jest jakiś problem.
PONAWIAM pytanie do Endrjuła: czy rozmawiałeś kiedyś z kobietą zgwałconą lub molestowaną?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Mona pisze:Bo dokonywane są w domowym "zaciszu"?![]()
Bo nie powinno się w nie mieszać osób trzecich, a tym bardziej prosić o podjęcie za siebie decyzji... Chyba że masz lat 13ście, to wtedy dzwonisz na policję
Ale nie jako dorosły człowiek...
Mysiorku, co prawda pytanie nie do mnie, ale odpowiem Ci. Tak, znam taką osobę [molestowanie, nie gwałt] i wiesz co mi ostatnio powiedziała? Że powinna była to zachować dla siebie a osobnika opieprzyć i na tym sprawę skończyć, bo każdy popełnia błędy i to nie było tak straszne z perspektywy czasu. Cóż, chyba wszystko jasne? Gwałt to inna sprawa, gdyby doszło do gwałtu of course że bym faceta napiętnował. Tutaj mam zdanie takie i to tyle.

Odpowiem w tym temacie jeszcze tak , moze wasze główki rusza troche do przodu
zatem z innego tematu , gdzie wielce wszyscy doradzają , a potem kolega wyskakuje z postem
No i wszystko sie zmienia , jak i zaczyna układać w logoczną całosc , jak i zaczynamy rozumiec postepowanie ojca w tamtym temacie ,zas wiekszosc - ojca by tam ukzyzowało , tak jak tu owego brata !
Są tematy które trzeba opisac bardzo szczegułowo , cóż jak temat wazny opisany jest tak jak ten własnie , raptem 5 zdan , a temat gdzie wystarczyło by piec zdan , opisany jest rozwlekle , niczym nudle sie ciagnie i gówno z niego wynika tak naprawde
tu piję do tematu "zyciowa pomyłka ......."
Stad Wy nie pozostawiacie cienia watpliwosci , zas ja jestem bardziej ostrozny w osoadach .
Nie rozmawiałem z osobą zgwałconą , ale takich przypadków gdzie brat macał siostre znam wiele ! jzu pisalem , ze nie wypowiadam sie tam ...gdzie nie mam nic do powiedzenia , albo sie nie znam .Oczywiscie dodaje - mylic sie i moge , jednak zadko , a tu pisze na podstawie tego co przeczytalem , to co przeczytalem , nie wnosi o robienie tragedi z tego .
[ Dodano: 2006-07-28, 08:10 ]
Ja tu nie jestem od tego by mi to przynosiło chlubę ! a dla przemyslen innych zwiazanych z tym co tu pisze i kto to przeczyta i co mysli . Wnioski dla siebie wyciagnie .! Nie chcwale sie kochanka (choć co tepsi mogą to tak postrzegac ) a daje obraz z zycia człowieka , który popełnił błedy i opisuje swa historie , by ustrzec innych .
K westie potwierdzania i stukania , przemilczę
zatem z innego tematu , gdzie wielce wszyscy doradzają , a potem kolega wyskakuje z postem
łukasz pisze:Wiecie jest jeszcze jeden powazny jak nie najpowazniejszy problem o ktorym a ni ja ano moj kotek nie wspomnielismy...a wiec wszystko byloby oki gdyby nie fakt ze pisalismy
No i wszystko sie zmienia , jak i zaczyna układać w logoczną całosc , jak i zaczynamy rozumiec postepowanie ojca w tamtym temacie ,zas wiekszosc - ojca by tam ukzyzowało , tak jak tu owego brata !
Są tematy które trzeba opisac bardzo szczegułowo , cóż jak temat wazny opisany jest tak jak ten własnie , raptem 5 zdan , a temat gdzie wystarczyło by piec zdan , opisany jest rozwlekle , niczym nudle sie ciagnie i gówno z niego wynika tak naprawde
tu piję do tematu "zyciowa pomyłka ......."Stad Wy nie pozostawiacie cienia watpliwosci , zas ja jestem bardziej ostrozny w osoadach .
Nie rozmawiałem z osobą zgwałconą , ale takich przypadków gdzie brat macał siostre znam wiele ! jzu pisalem , ze nie wypowiadam sie tam ...gdzie nie mam nic do powiedzenia , albo sie nie znam .Oczywiscie dodaje - mylic sie i moge , jednak zadko , a tu pisze na podstawie tego co przeczytalem , to co przeczytalem , nie wnosi o robienie tragedi z tego .
[ Dodano: 2006-07-28, 08:10 ]
Mysiorek pisze:A niby co ja mam potwierdzić![]()
Czy ja widziałem jak się z Nią stukasz?![]()
A i dodam: to CI chluby nie przynosi, żeś
Ja tu nie jestem od tego by mi to przynosiło chlubę ! a dla przemyslen innych zwiazanych z tym co tu pisze i kto to przeczyta i co mysli . Wnioski dla siebie wyciagnie .! Nie chcwale sie kochanka (choć co tepsi mogą to tak postrzegac ) a daje obraz z zycia człowieka , który popełnił błedy i opisuje swa historie , by ustrzec innych .
K westie potwierdzania i stukania , przemilczę
Andrew pisze:No i wszystko sie zmienia
No i NIC się nie zmieniło. To chyba normalne dla ojca, że się spotykali i nie gadali tylko o klimacie w Etiopii. NORMALNE. Ja myślałem, że ten łup to sex, a bo co
Andrew pisze:Nie rozmawiałem z osobą zgwałconą
A szkoda. Może zobaczyłbyś jak to wygląda od drugiej strony i nie kłapałbyś tego co nakłapałeś.
A Ty rozmawiałeś kiedys z osoba którą brat pomacał ? widac tez nie , bo wtedy bys nie klepał tego co naklepałes
tu nie było gwałtu i nie sadze by ów Brat to chciał zrobic !
Masz córkę ? mysle ze nie , bowiem na pzreczytany takst niwiadomo jakiej tresci na gg kierowany do niej , moze i ty zareagował byc inaczej , ale nie wszyscy , dla mnie taki chłopak też by był przegrany
ups ! za Twą sprawą mieszamy tematy
passss!! <browar>
tu nie było gwałtu i nie sadze by ów Brat to chciał zrobic !
Masz córkę ? mysle ze nie , bowiem na pzreczytany takst niwiadomo jakiej tresci na gg kierowany do niej , moze i ty zareagował byc inaczej , ale nie wszyscy , dla mnie taki chłopak też by był przegrany
ups ! za Twą sprawą mieszamy tematy
passss!! <browar>
Andrew pisze:i nie sadze by ów Brat to chciał zrobic !
Taa... weź przestań i doczytaj topa. Ona się wyrwała mu. Kumasz?
Andrew pisze:moze i ty zareagował byc inaczej
Nie, nie sądzę. Choć dziwi mnie Twoje podejście... Ty masz i syna i córkę, nie pomógłbyś jej, sądzę
Ja mogę płodzić tylko facetów
<browar>
- pani_minister
- Administrator

Ja na miejscu autorki zrobiłabym aferę. Zaznaczam - ja. Bo ja lubię afery
Zrobiłabym ją przypadkowemu gościowi, który łap nie umie przy sobie utrzymać, a tym bardziej własnemu bratu. Bo od przypadkowego gościa mogę się odciąć, wyrzucić za drzwi i zapomnieć - a brata musiałabym w przypadku autorki spotykać codziennie. Dla mnie to nie jest okoliczność łagodząca, że jest członkiem rodziny, wręcz przeciwnie.
Zrobiłabym ją przypadkowemu gościowi, który łap nie umie przy sobie utrzymać, a tym bardziej własnemu bratu. Bo od przypadkowego gościa mogę się odciąć, wyrzucić za drzwi i zapomnieć - a brata musiałabym w przypadku autorki spotykać codziennie. Dla mnie to nie jest okoliczność łagodząca, że jest członkiem rodziny, wręcz przeciwnie.- Mroczny Piskacz
- Maniak

Ale tu o tę rodzinę nie chodzi, tylko o to że to odosobniony przypadek Mona. O to że gdyby już drugi raz mu się to zdarzyło to byłaby sprawa
Więc tę kwestię wsadźmy może między bajki dla "nie byłam pewna czy tego chcę" 
Mysiorek pisze:Taa... weź przestań i doczytaj topa. Ona się wyrwała mu. Kumasz?
Kumasz że to tylko jej wersja przedstawiona subiektywnie na forum? O to idzie Krzysiowi, że nie widzieliśmy sceny żeby stawiać gościa przed murem

Mroczny Piskacz pisze:to odosobniony przypadek Mona
Jak każdy...
Mroczny Piskacz pisze:Zabić i wykastrować od razu ?!
Wpadasz ze skrajności w skrajność.
Mroczny Piskacz pisze:Na własne oczy widziałem jak "słaba kobieta" gościa który pchał ręce gdzie nie trzeba tak załatwiła że wstać nie mógł
Trzeba było pomóc jemu
Mroczny Piskacz pisze:że nie widzieliśmy sceny żeby stawiać gościa przed murem
Żadnej sceny opisywanej na tym forum nie widzieliśmy poza swoimi. Już pisałam o tym, że z tego, co widzę, to tutaj wyobraźnia niektórych osób ogranicza się do dupy i ile można tam wsadzić.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Niby dorosła kobieta i cały czas nie widzi sensu sprawy. Co zrobiliśmy? Przekonaliśmy kobitę że ma rację, że dobrze zrobiła itd, ale co my naprawdę wiemy? W sprawie która może wpędzić dorosłego faceta w kłopoty z prawem? Brawo dla forumowiczów 

Mroczny Piskacz pisze:Założę się że inni też tak mówili
Ja ze swoim bratem nieraz pilam i nigdy zadnemu z nas by do glowy cos takiego nie przyszlo
Zrozumcie, niektorych po prostu kazirodztwo nie pociaga. Wiem, jestesmy marginesem spolecznym
Andrew pisze:o szmatach itd.
Ale te szmaty nie dobieraly sie do swojego rodzenstwa.
Andrew pisze:Wy po prostu zakładacie iż on chciał ją zgwałcic , ja..... sobie pomacac , podotykac , stad nasza odmiennosc w zdaniach
Tak bo to jest zupelnie normalne tak dotykac sie w rodzine. A co mi tam, jade do Polski, zrobie orgie, jeszcze brata dzieci 7mio i 5cio letnie w to wrzuce. Czy ty masz gdzies tego orzeszka w glowie czy juz ci kompletnie do dupy spadl?
Mroczny Piskacz pisze:Nie mówię że go sprowokowała
Jak mozna wlasnego brata sprowokowac? Ja, jak bylam mala (7 lat moze- brat mial wiec wtedy 22) to jak brat wracal ze studiow kladlam sie z nim spac do jednego lozka z ulubiona maskotka pod pacha. I jakos brat mnie nie tknal. Czyzby byl nienormalny? Bo siostra sama mu do lozka wchodzi a on nie korzysta. Zboczeniec.
Andrew pisze:za cwany na takowe rzeczy jestem
Ty jestes, jak moj tatus mowi na takich ludzi- "glupio- madry". Wyciagnij wnioski z tego okreslenia.
zadurzona pisze:to napenwo sprawa alkocholu... faceci mają skłonności do "badania kobiet" to powtierdzone naukowo... chciuałą porostu zoabczyć co zorbisz...
Faktycznie jestes "abstrakcja kobiety"
Mysiorek pisze:Może to działa na wyposzczonych leszczy, ale nie na wszystkich. I nie jest argumentem pozytywnym
Nie budz go z jego pieknego snu Mysior
Mroczny Piskacz pisze:Usprawiedliwianie się "bo kobieta i słabsza" to pieprzenie za przeproszeniem. Na własne oczy widziałem jak "słaba kobieta" gościa który pchał ręce gdzie nie trzeba tak załatwiła że wstać nie mógł
Nie zawsze sie da. Mezczyzn i wielkiej czescie przypadkow SA silniejsi. Mowie Ci to ja, ofiara gwaltu. Moze teraz do Ciebie cos przemowi.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- Mroczny Piskacz
- Maniak

runeko pisze:Ja ze swoim bratem nieraz pilam i nigdy zadnemu z nas by do glowy cos takiego nie przyszloZrozumcie, niektorych po prostu kazirodztwo nie pociaga. Wiem, jestesmy marginesem spolecznym
![]()
Albo po prostu nie jesteście w swoim guście
Proste runeko pisze:Jak mozna wlasnego brata sprowokowac? Ja, jak bylam mala (7 lat moze- brat mial wiec wtedy 22) to jak brat wracal ze studiow kladlam sie z nim spac do jednego lozka z ulubiona maskotka pod pacha. I jakos brat mnie nie tknal. Czyzby byl nienormalny? Bo siostra sama mu do lozka wchodzi a on nie korzysta. Zboczeniec.
U Ciebie różnica lat 15stu
Tutaj 23 i 28 z tego co pamiętam, więc nie sytuacja trochę inna Ruńcia
runeko pisze:Nie zawsze sie da. Mezczyzn i wielkiej czescie przypadkow SA silniejsi. Mowie Ci to ja, ofiara gwaltu. Moze teraz do Ciebie cos przemowi.
Dodałem że w sytuacji którą opisywałem kobieta była max 60kg a facet pod 110 ? No więc nadal uważam to za pieprzenie
Bo obronić się da i to naprawdę nie jest problem, wcale nie trzeba w czułe punkty uderzać
Łączę się z Tobą w bólu, ale duży odsetek ofiar gwałtów nie jest bez winy.Mona pisze:I dla niektórych za znieczulicę i za brak poszanowania ludzkiej godności <uklony2>
Oj Mona, naprawdę mnie zawiodłaś. Myślałem że jak się wyłoży "na stół" to zrozumiesz. Niestety. Brawa więc i dla forumowiczów którzy "widząc swoją prawdę" są ślepi i głusi na alternatywę, bo "ona tak powiedziała"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”