moon pisze:<hahaha>![]()
Z łatwoscia wrecz mozna zobaczyc czy facet wie jak sie w lozku obchodzic z kobieta czy jest laikiem. Tak jak i kobiety to widac
Oj bys sie zdziwila
Moderator: modTeam
lollirot pisze:ależ to dużo zależało od niej, od Twoich okołoseksualnych kontaktów również

moon pisze:TFA, pamietam chyba jak o tym pisales i nie wiem czy ja czy ktos inny wtedy dodal ze to ze Ci tak powiedziala nie znaczy ze miala t akie odczucie. Kobiety niekiedy chca podniesc meskie ego po prostu uzywaja odpowiednich argumentow

Cóż, to chyba naturalny dar od Pana Ciemności i dryg 

Bardzo to mile łechcze me ego
conajwyzej moze pomyslec ze ma srednie doswiadczenie, ale do glowy jej nie przyjdzie ze moze byc prawiczkiem.TFA pisze:ale jak ktos ma troche talentu i wrodzonej wyobrazni
) ale tak teoretcznie nei ejst to możliwe... niestety nie ma zadnych dowodów na to ze facet jest lub nie ejst prawiczkim... mozemy zdawać się jedynie na jego szczerość... co oczywiście jest wielce błache...
ja bym poznała po rawu rzeczach...:
zadurzona pisze:- nie znam faceta który otrafił by w 100% ukryć ze nie stresuje się tym epirwszm razem (dla niego)
zadurzona pisze:- stres, przedwczesny wyrtysk, problemy z erekcja, taka... "ciapowatośc", dwie lewe rece... itd itp...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mieliśmy z tego niezły ubaw. Generalnie jestem zdania, że nie ma co się z prawictwem przed dziewczyną kryć. Najlepiej prosto z mostu to powiedzieć i później się nie stresować. Jak dziewczyna normalna to nie będzie robiła problemu.
emmiii pisze:a wiecie jak ja poznałam???
zakładał prezerwatywe odwrotnie:P

zadurzona pisze:nie znam faceta który otrafił by w 100% ukryć ze nie stresuje się tym epirwszm razem (dla niego)
zadurzona pisze:stres
nie byłozadurzona pisze:przedwczesny wyrtysk
nie byłozadurzona pisze:problemy z erekcja
nie byłozadurzona pisze:taka... "ciapowatośc"
też nie było.zadurzona pisze:dwie lewe rece... itd itp...

ani stresu, ani szybkiego zakonczenia, byl po prostu wspanialy- mysle, ze tu wychodzi jego ciekawska i nieegoistyczna natura.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
zielony kot pisze:moj narzeczony tez sie bardzo zdziwil, bo powiedzial mi, ze zanim zaczelismy sie kochac, wygladalam mu na taka cicha, spokojna, grzeczna dziewczynke...

zielony kot pisze:mysle, ze tu wychodzi jego ciekawska i nieegoistyczna natura.
Jedyna stała w życiu to zmiana
rzodkieVek pisze:Ja za miom 1-wszym miałem stres ale wlnąłem scieme że wypiłem pare piwek i nie mogłem. po 5 minutach było ok. dziewczyna była tak zadowolona....... tylko zastanawia mnie jedna kwestia. dlaczego dziewczyny z mniejszych miast "boją się" albo nie wiem jak to napisać zrobić laskę???

rzodkieVek pisze:tylko zastanawia mnie jedna kwestia. dlaczego dziewczyny z mniejszych miast "boją się" albo nie wiem jak to napisać zrobić laskę???
rzodkieVek pisze:ale wlnąłem scieme że wypiłem pare piwek i nie mogłem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 766 gości