anita pisze:Czy wam się też to zdarza?
pewnie raz bylo
a potem do wanny
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam

nyloner pisze:dlatego bez obaw przyznaje sie ze najbardziej uwielbiam tez na cialo kobiety-oczywiscie jesli ona tego sama chce
RedX pisze:to naprawde niezła jazda, jak Kobieta mówi: Kochanie, skończ mi na piersiach.

dla mnie tez to bylo obrzydliwe, do czasu. Niemam nic przeciwko, ale tylko wtedy gdy te pewne bariery wstydliwosci zostana u mnie przelamane, dlatego niewyobrazam sobie tego z "przypadkowym partnerem"(zacznijmy od tego ze niemoglabym z takowym pojsc do lozka) a jedynie z czlowiekiem z ktorym jestem dluzej. Moze skonczyc wszedzie na moim ciele byle nie na twarzy i w ustach.. i polykacR1 pisze:Pamiętam jak moja eks brzydziła się wytrysku na ciało. To było dla niej takie "brudne", nieprzyjemne

Czysciutki sex?Yasmine pisze:Mnie by trudniej bylo na siebie, nienawidze byc czyms ufajdana. WOle jak jest czysciutko
To chyba tylko w wanie czy pod prysznicem. MI sexem ciezko nazwac cos przy czym nawet sie nie spoce. A dochodza jeszcze sliny lubrykanty sluz sperma czasem krew plus rozne przyjemnosci jak jakies miasze owocowe czy cos. Jak sex moz ebyc czysty? 

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 680 gości