Lula pisze:moze zamiast imienia, cos innego co Ci sie kojarzy z ukochana ;-)
a potem bedzie sciemnial swoje kolejne dziewczyny ze zrobil sobie to dla jaj tak ?
niezle podejscie.
Moderator: modTeam
TFA pisze:Lula pisze:moze zamiast imienia, cos innego co Ci sie kojarzy z ukochana ;-)
a potem bedzie sciemnial swoje kolejne dziewczyny ze zrobil sobie to dla jaj tak ?niezle podejscie.
a jak pokocha kolejna dziewczyne (wszak stalosc nie jest meska domena
) "cos innego" zostanie jedynie jako ozdoba ciala a imie trzeba bybylo zdierac, ot badzmy praktyczni 

mam pelna swiadomosc tego dlatego poki co..nie robie:) miesiac temu mialam wizyte wyznaczona ale pomyslalam...ze jeszcze poczekam:) pozatym w moim zawodzie...jesli uda m isie skonczyc studia to bede pracowac glownie rekami bo bede fizjoterapeutka..wiec poczekamy zobaczymy..a na ciele duuzo miejsca jeszcze mam ale nie powiem ze bardzo mi sie podoba na nadgarstku..ale wiesz tak od wew.strony;)
hasan-beja pisze:ale ja sądzę inaczej:)
mimo wszystko dziękuję za wypowiedzi:)
Zrobię jak postanowiłem, bo cenię swoje zdanie
Jedno przeczy drugiemu... Mały tatuaż będzie się o tyle rzucał w oczy, że z kilku matrów będzie wyglądał jak siedząca muchahasan-beja pisze:<małego - ale rzucająego się w oczy>

jak wyzej i tak jak pisalam..cos co skojarzy Ci sie z na..jakies haselko czy jakis inny motyw ale nie imie...mlody jestes..w tym wieku zawsze sie wydaje ze milosc na cale zycie...milosc sie konczy w tym wieku dosc szybko i ...zostanie tatuaz na ciele...imie...to jest bezsensu ...Ojjjj laskaCandy Killer pisze:Lagartija o jakim szczepieniu Ty mowisz? ja i moi znajomi tatuujemy sie u jednego z najlepszych gosci od tatuazu w europie i o zadnym szczepieniu nic nigdy nie mowil:) w ogole..pierwsze slysze a troche w ym siedze tez;)
Slyszlas kiedys cos moze o żółtaczce wszczepiennej albo zółtaczce typu B? Albo potocznie WZW typu B? Przyczyną przenoszenia wirusa jest źle wysterylizowany sprzęt lub inne zaniedbania higieniczne;) Wiesz choroba nie jest okropna
ale nieuleczalna;) Wiec polecam. Nawet jak gosc jest najlepszy to zawsze jakis wypadek moze sie zdarzyc wystarczy klopelka krwi i caput. Ps.: A gdzie robisz sobie tatuaże? - pytam z ciekawosci 

hasan-beja pisze:Czy waszym zdaniem umieszczenie skromnego, delikatnego acz stylowego tatuażu w formie serdeszka <małego - ale rzucająego się w oczy> z imieniem ukochanej jest niezłym pomysłem?
hasan-beja pisze:Osobiście już zdecydowałem że tak zrobię, i nikt mnie od tego pomysłu nie odwiedzie, ale jestem ciekawy opinii innych ludzi..![]()
hasan-beja pisze:Jako romantyczne poświęcenie godne odwzajemnienia czy może jako glupote i szaleńczą bezmyślnośc?:)
Ciekawski pisze:Ciekawa sprawa, równie ciekawym tatuażem (który możliwe, że sobie sprawię) jest grupa krwi np. na nodze. W razie wypadku, etc. zawsze się przydaje a i cel jest nieco wyższy niż uwiecznienie przelotnej miłości.

unlucky_sink pisze:
to już lepiej zamów sobie taką małą blaszkę i wygraweruj-10zł to kosztuje.

Candy Killer pisze:niesmiertelnik sie zwie ta mala blaszka tak na marginesie;)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 343 gości