gracja pisze:rzyjdzie Tanebo i Ci wpie****.
<wisielec> To już po mnie...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

FlyingDuck pisze:(z) czym to się je?

Poza tym zdjęcie to umieszczam, co byście nie zapomnieli jak wyglądam.
tarantula pisze:Ladniutki.Ale chyba bardzo mlodziutki jestes hmm?
heh.Gorgon pisze:Ciekawski, a jednak to z Tobą wtedy się gziłem na sianieJuż pamiętam

moon pisze:Tylko oblesnie zgoliles po bokachWracaj do normalniosci no!

widzisz jak mam fajnie na uczelniMroczny Piskacz pisze:to moje i Mojej ulubione miejsce na mizianie i tulenie w lecie
a nie uczelnia
![]()

Hardcore pisze:widzisz jak mam fajnie na uczelnipolecam wszystkom ładnym dziewczynom SGGW
choćby w odwiedziny na pifko
ja na uczelni mam ładniej, bo mam jeszcze rzeczkę i super Tawernę 

Mroczny Piskacz pisze:To teraz na ostry seks pod drzewkiem mówicie tam pifko?ja na uczelni mam ładniej, bo mam jeszcze rzeczkę i super Tawernę

Hardcore pisze:Nie wiem czy sex na ławce na uczelni jest dozwolony, a piwo tak. Podobno nasz rektor powiedział, że póki on sprawuje swoją funkcję żaden student SGGW na kampusie nie dostanie mandatu za picie, bo to teren prywatny uczelni
Zacny człowiek <browar>
Mroczny Piskacz pisze:Mroczny Gorgonie na tej focie z twarzy normalnie jakbym Teda widzial

Hardcore pisze:Nie wiem czy sex na ławce na uczelni jest dozwolony, a piwo tak. Podobno nasz rektor powiedział, że póki on sprawuje swoją funkcję żaden student SGGW na kampusie nie dostanie mandatu za picie, bo to teren prywatny uczelni
Zacny człowiek
Jak mógłbym zapomnieć te uda, hehe.
Mroczny Piskacz pisze:<lol> ja na uczelni mam ładniej, bo mam jeszcze rzeczkę i super Tawernę

Dzika, Stawki 5/7 dojezdza tam tramwaj 35 oraz 33 17 19 16 do Stawek i trza kaweleczek dojscCiekawski pisze:A ja jeszcze ładniej, bo mam wydział w byłej siedzibie dowództwa SS, naprzeciwko Umschlagplatz
Od wewnatrz wyglada jak spzital. Ale zawsze to miejsc ebylo moim marzeniem
Ja si etam tylko opalalamHardcore pisze:polecam wszystkom ładnym dziewczynom SGGW

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 554 gości