krackowiaczek pisze:"wzmozona kontrola zrodlem spolecznego zaufania"
Ale czy ona musi byc taka jawna?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
pani_minister pisze:Osz... właśnie zdałam sobie sprawę, że Suońce jest w posiadaniu haseł do moich kont mailowych, do bramek smsowych, do GG, konta bankowego, haseł do większości usług zabezpieczanych hasłami, PINów do kart i telefonu...
lollirot pisze:pani_minister napisał/a:
Osz... właśnie zdałam sobie sprawę, że Suońce jest w posiadaniu haseł do moich kont mailowych, do bramek smsowych, do GG, konta bankowego, haseł do większości usług zabezpieczanych hasłami, PINów do kart i telefonu...
ja też znam wiele z tych haseł i hasełek, ale nie dlatego, że dostałam gotową listę pt. teraz mnie prześwietlaj, kiedy chcesz, tylko dlatego, że parę razy byłam mu potrzebna, żeby coś załatwić, kiedy nie mógł. nie używam żadnego z nich dla zapokojenia własnej ciekawości.
Bash pisze:W zobaczeniu paru SMSów w komórce nic przeciwko nie mam.
krackowiaczek pisze:nie czyta nie znajac hasel... godne podziwu
krackowiaczek pisze:nie podajesz hasel bo zaufanie jest podstawa zwiazku - pelna zgoda ;].
paula19 pisze:pamiętnik czyta
krackowiaczek pisze:ps. wolno sie smiac ;].
Andrew pisze:nie widze sensu miec przed partnerem zyciowym jakiekolwiek tajemnice ! chyba ,ze sie partnera pewnym nie jest !
tweetuś_18 pisze: a sorry ale złamanie hasła to kwestia 30 sekund jeżeli ktoś zna sie na tym:) dla chcacego nic trudnego, ale po co to wszystko???
paula19 pisze:Mój mi sms-y przeglada, pamiętnik czyta, mógłby nawet śledzić mnie miesiąc i tak by mi nie przeszkadzało, bo co moge przed nim ukryć??
Bulgo pisze:Bo jak tylko dasz jej za dzuo swobody to od razu obroci sie to przeciwko tobie
Bulgo pisze:Bo jak tylko dasz jej za dzuo swobody to od razu obroci sie to przeciwko tobie
runeko pisze:Powiem tak: nigdy w zyciu facetowi pamietnika dawac nie nalezy. Bo mozna napisac cos o nim, czego on nie chce wiedziec (lub cos o przeszlosci, o ktorej on tym bardziej pewnie wiedziec nie chce).Chyba, ze piszesz "pod niego" bo wiesz, ze bedzie czytal. Ale w ten sposob ograniczasz tylko przelewanie mysli na papier.
Bash pisze:Ja nawet nie chciałbym czytac jakiegos pamietnika. Czego oczy nie widzą tego duszy nie żal. Czar to wie, co ona mogła robić w przeszłości.
Bulgo pisze:Nie zaszkodzi jak od czasu do czasu troszke pokontrolujesz
Bo jak tylko dasz jej za dzuo swobody to od razu obroci sie to przeciwko tobie
paula19 pisze:A nie pisze nic czego bym się mogła wstydzić, bo chce żebym kiedyś mogła sobie te zapiski przeczytać i nie musiała się zastanawiac jak ja mogłam być taka płytka...
runeko pisze:A Ty mozesz zawsze sie kiedys rpzstac z owym Zolnierzem wiec powinas pisac, tak jak czujesz, zeby kiedys moc do tego wrocic. Tylko oczywiscie nie pokazywac nastepnemu facetowi
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 255 gości