ZA CHWILE WYJDĘ Z SIEBIE I STANĘ OBOK!!!:(

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

RedX
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: RedX » 11 lip 2006, 13:55

Pozostaje tylko życzyć, żeby i Kuba skumał, że jest dla Ciebie tak ważny, jak Ty dla niego... i żadne spodenki tego nie zmienią. Ale nie dawaj się "obezwładniać", bo zaczyna się od spodenek.. a kończy na Bóg wie czym... pomóż mu wypracować w nim wiarę, że jest Twój.. i tak już będzie.. pozdrawiam 8)
Awatar użytkownika
Morfiko
Początkujący
Początkujący
Postautor: Morfiko » 11 lip 2006, 14:13

Też jestem zazdrosny o swoją dziewczyne. Ale pozwalam jej zakładać co chce. Wkońcu to jej sprawa. A jak ktoś sie za nia oglada na ulicy to chyba dobrze?? Wydaje mi sie ze skoro ktoś sie na nią patrzy to znaczy ze jest ładna :D <diabel>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 lip 2006, 18:25

milusia_sweet pisze:moge miec pewnośc i mam
Ja bym raczej pwoeidziala ze jestes naiwna, ale sadze ze to tez Ci przejdzie. Ktoregos dnia bedzies zjuz dosc miala takich dymów o takie pier.doły i po prostu bedziesz miec dosc - przekonasz sie sama :)
Awatar użytkownika
InViolet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: InViolet » 11 lip 2006, 20:15

Sir Charles pisze:
i wlasnie mam pewnosc moze powiesz ze gowniara jestem..wiem

Jeżeli miałbym po czymś to stwierdzić, to raczje po nicku ;)

a tam, a po czym innym sie nie da? ;) a zresztą....co takiego jest w moim nicku ze można by mnie za gówniare wziąc...?? ;)

[ Dodano: 2006-07-11, 20:16 ]
moon pisze:Ja bym raczej pwoeidziala ze jestes naiwna, ale sadze ze to tez Ci przejdzie. Ktoregos dnia bedzies zjuz dosc miala takich dymów o takie pier.doły i po prostu bedziesz miec dosc - przekonasz sie sama

jestem od niedawna na tym forum a moge śmiało stwierdzic ze Moon jest typowąrealistką...az za bardzo jak dla mnie :) ale ok- różni ludzie różne podejścia do zycia i poglądy <browar>
:*
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 11 lip 2006, 20:26

moze Kuba wyznaje islam ?? <hmm>

moj jak mu sie cos nie podoba w moim ubiorze,pomarudzi troche,posmieje ;) ale nie zabroni.jakim prawem niby mialby to robic? i Twoj tez nie ma tego prawa,chyba ze jestes jego niewolnica <hmm> masz sie meczyc tylko dlatego ze mu sie to nie podoba?i ze on sie boi ze ktos sie na Ciebie popatrzy? <mlotek> I DON'T UNDERSTAND
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 11 lip 2006, 20:38

milusia_sweet pisze:bo On strasznie sie boi ze ja go zostawie ze sobie innego znajde...i nie ma pewnosci ze ja jestem tylko jego.. i nie chodzi o to ze jego teraz a jego juz zawsze.. bo my chcemy ze soba spedzic reszte zycia.. i on ciagle mysli ze pojde na studia poznam lepszego, bogatszego i tyle bedzie... :(

Gdyby mój facet zamęczał mnie takimi gadkami, to rzeczywiście bym Go zostawiła. Ale nie dla innego, tylko dla świętego spokoju. Potrzebuję poważnego faceta, a nie galarety, która trzęsie się bez powodu.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 11 lip 2006, 20:47

milusia_sweet, a plywac tez masz w spodniach? Najlepiej w jeansach jeszcze :]
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Jaran1985
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Jaran1985 » 11 lip 2006, 20:58

a moje kochanie zawsze ubiera sie tak, jak ma na to ochote :D <banan> ... chce spodniczke, to ubiera, chce spodenki to oki, chce spodnie tez nie ma problemu - bo tak jej wygodnie! :P a koles widocznie ma nierowno pod daszkiem!!! dziewczyno walcz o swoje prawa i wolnosc... nie daj sie!!! <mlotek>
"...życie jest jedną wielką imprezą... zrób wszystko aby nie być na niej kelnerem..."
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 11 lip 2006, 21:58

Ja mam gorszy problem kazali mi do pracy w dlugich spodniach przychodzic przeciez ja censored ledwo tam siedze w pierd. dolonych krotkich chyba serio po 2 godzinach nie bede mial na nic ochoty :) ok jeszcze 10 stopni i nie chodze tam w ogóle :D poza tym robote mam swietna:D

Dobry tekst :D Lepiej wyslij mi fotke w jakiejs mini to Ci powiem czy warto sie w ogóle przejmowac:D hehe karolcia to samo :P

A tak BTW nie mialem takch akcji na szczescie nigdy :D bardziej mnie censored jak ja krecilo to ze ktos ja podrywa na imprezce, to tak :D ale ze ladnie wyglada i seksownie hmm nie... :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 12 lip 2006, 16:10

milusia_sweet chociaż teraz wydaje Ci się że Twój związek jest idealny to jednak po pewnym czasie nawet Ty nie wytrzymasz jego zazdrości i to skończysz. Facet jest jakiś niedowartościowany, powinnaś upewniać go o swoim uczuciu. Jeśli to nic nie da to niestety długo to nie potrwa.
Obrazek
Awatar użytkownika
InViolet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: InViolet » 12 lip 2006, 22:33

coś niektórzy maja tu tendencje do prorokowania... stwierdzacie cos na podstawie jednego problemu ktory opisalam.. proszac o rade czy opinie nie wymagam aby ktokolwiek szacował jak dlugo potrwa mój zwiazek..

[ Dodano: 2006-07-12, 22:38 ]
Joasia pisze:milusia_sweet chociaż teraz wydaje Ci się że Twój związek jest idealny to jednak po pewnym czasie nawet Ty nie wytrzymasz jego zazdrości i to skończysz

nie bede Joasiu niczego konczyc bo to nie sztuka zwinąc siedzenie w troki i do domu.. nie tedy droga jak dla mnie.. jezeli jest problem to trzeba go rozwiazac i wiem ze zawsze dojdziemy do porozumienia czasem to dluzej potrwa jak z tymi spodenkami ale sie dogadamy bez koniecznosci konczenia czegokolwiek.. a poza tym ja tez jestem zazdrosna i to cholernie wiec nie mam do niego pretensji.. a to ze musze sprawic aby poczul sie pewnie jest oczywiste tylko potrzebuje wiecej czasu i mam nadzieje ze mi sie uda :)
:*
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 13 lip 2006, 06:04

Dla mnie cale to zajscie jest trywialne i w ogole bezsensowne. Jak fajnie by bylo miec tak "skomplikowane" problemy i ciezkie zycie, prawda ludzie? <pijak>
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”