ZA CHWILE WYJDĘ Z SIEBIE I STANĘ OBOK!!!:(
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

Sir Charles pisze:i wlasnie mam pewnosc moze powiesz ze gowniara jestem..wiem
Jeżeli miałbym po czymś to stwierdzić, to raczje po nicku
a tam, a po czym innym sie nie da?
a zresztą....co takiego jest w moim nicku ze można by mnie za gówniare wziąc...
[ Dodano: 2006-07-11, 20:16 ]
moon pisze:Ja bym raczej pwoeidziala ze jestes naiwna, ale sadze ze to tez Ci przejdzie. Ktoregos dnia bedzies zjuz dosc miala takich dymów o takie pier.doły i po prostu bedziesz miec dosc - przekonasz sie sama
jestem od niedawna na tym forum a moge śmiało stwierdzic ze Moon jest typowąrealistką...az za bardzo jak dla mnie
moze Kuba wyznaje islam
moj jak mu sie cos nie podoba w moim ubiorze,pomarudzi troche,posmieje
ale nie zabroni.jakim prawem niby mialby to robic? i Twoj tez nie ma tego prawa,chyba ze jestes jego niewolnica
masz sie meczyc tylko dlatego ze mu sie to nie podoba?i ze on sie boi ze ktos sie na Ciebie popatrzy?
I DON'T UNDERSTAND
moj jak mu sie cos nie podoba w moim ubiorze,pomarudzi troche,posmieje
ale nie zabroni.jakim prawem niby mialby to robic? i Twoj tez nie ma tego prawa,chyba ze jestes jego niewolnica
masz sie meczyc tylko dlatego ze mu sie to nie podoba?i ze on sie boi ze ktos sie na Ciebie popatrzy?
I DON'T UNDERSTANDW walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
milusia_sweet pisze:bo On strasznie sie boi ze ja go zostawie ze sobie innego znajde...i nie ma pewnosci ze ja jestem tylko jego.. i nie chodzi o to ze jego teraz a jego juz zawsze.. bo my chcemy ze soba spedzic reszte zycia.. i on ciagle mysli ze pojde na studia poznam lepszego, bogatszego i tyle bedzie...
Gdyby mój facet zamęczał mnie takimi gadkami, to rzeczywiście bym Go zostawiła. Ale nie dla innego, tylko dla świętego spokoju. Potrzebuję poważnego faceta, a nie galarety, która trzęsie się bez powodu.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
a moje kochanie zawsze ubiera sie tak, jak ma na to ochote
... chce spodniczke, to ubiera, chce spodenki to oki, chce spodnie tez nie ma problemu - bo tak jej wygodnie!
a koles widocznie ma nierowno pod daszkiem!!! dziewczyno walcz o swoje prawa i wolnosc... nie daj sie!!! 
... chce spodniczke, to ubiera, chce spodenki to oki, chce spodnie tez nie ma problemu - bo tak jej wygodnie! 
"...życie jest jedną wielką imprezą... zrób wszystko aby nie być na niej kelnerem..."
Ja mam gorszy problem kazali mi do pracy w dlugich spodniach przychodzic przeciez ja censored ledwo tam siedze w pierd. dolonych krotkich chyba serio po 2 godzinach nie bede mial na nic ochoty
ok jeszcze 10 stopni i nie chodze tam w ogóle
poza tym robote mam swietna:D
Dobry tekst
Lepiej wyslij mi fotke w jakiejs mini to Ci powiem czy warto sie w ogóle przejmowac:D hehe karolcia to samo
A tak BTW nie mialem takch akcji na szczescie nigdy
bardziej mnie censored jak ja krecilo to ze ktos ja podrywa na imprezce, to tak
ale ze ladnie wyglada i seksownie hmm nie... 
Dobry tekst
A tak BTW nie mialem takch akcji na szczescie nigdy
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
coś niektórzy maja tu tendencje do prorokowania... stwierdzacie cos na podstawie jednego problemu ktory opisalam.. proszac o rade czy opinie nie wymagam aby ktokolwiek szacował jak dlugo potrwa mój zwiazek..
[ Dodano: 2006-07-12, 22:38 ]
nie bede Joasiu niczego konczyc bo to nie sztuka zwinąc siedzenie w troki i do domu.. nie tedy droga jak dla mnie.. jezeli jest problem to trzeba go rozwiazac i wiem ze zawsze dojdziemy do porozumienia czasem to dluzej potrwa jak z tymi spodenkami ale sie dogadamy bez koniecznosci konczenia czegokolwiek.. a poza tym ja tez jestem zazdrosna i to cholernie wiec nie mam do niego pretensji.. a to ze musze sprawic aby poczul sie pewnie jest oczywiste tylko potrzebuje wiecej czasu i mam nadzieje ze mi sie uda
[ Dodano: 2006-07-12, 22:38 ]
Joasia pisze:milusia_sweet chociaż teraz wydaje Ci się że Twój związek jest idealny to jednak po pewnym czasie nawet Ty nie wytrzymasz jego zazdrości i to skończysz
nie bede Joasiu niczego konczyc bo to nie sztuka zwinąc siedzenie w troki i do domu.. nie tedy droga jak dla mnie.. jezeli jest problem to trzeba go rozwiazac i wiem ze zawsze dojdziemy do porozumienia czasem to dluzej potrwa jak z tymi spodenkami ale sie dogadamy bez koniecznosci konczenia czegokolwiek.. a poza tym ja tez jestem zazdrosna i to cholernie wiec nie mam do niego pretensji.. a to ze musze sprawic aby poczul sie pewnie jest oczywiste tylko potrzebuje wiecej czasu i mam nadzieje ze mi sie uda
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”