Auto tuning...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Auto tuning...
Ma ktoś z was jakieś fajne stuningowane auto
To pochwalcie się jakimiś fotkami...
Przemuś pisze:Ma ktoś z was jakieś fajne stuningowane auto To pochwalcie się jakimiś fotkami...
fajnie stuningowanego auto nie sposob jest przedstawić na zdjęciu.... no chyba, że zdjęcie tego co ma auto pod maską.
Jak dla mnie obniżone zawiesznie, rozsunięcie osi kół, czy przyciemnienie szyb to zabawa dla dzieci- tuninguje się silnik
to wtedy można się powozić...
zresztą jak auto jest dobre to i tuning mu nie jest potrzebny.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Jawka pisze:Jak dla mnie obniżone zawiesznie, rozsunięcie osi kół, czy przyciemnienie szyb to zabawa dla dzieci- tuninguje się silnikto wtedy można się powozić...
zresztą jak auto jest dobre to i tuning mu nie jest potrzebny.
znaczy wedle tej definicji jak chlop nie ma dlugiego i grubego 25cm fiuta i nie rucha dluzej niz 6h to dupa nie chlop ?
sorry ale silniczek stunowany tylko - to moze na 1.4 mili ci starczy
na zakrety juz nie
tunning optyczny to tylko odpicowana bryka
ale mechaniczny to nie tylko silnik - to hamulce, zawiecha, wydech, filtry
co co po tabunie koni pod maska jak przy probie przekazania napedu okaze sie ze jest dupa zbita ?
no chyba ze podjechac pod dyske i zrobic brrrum brrrum - moze jakie blachary sie podnieca ?
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Bender pisze:znaczy wedle tej definicji jak chlop nie ma dlugiego i grubego 25cm fiuta i nie rucha dluzej niz 6h to dupa nie chlop ?
Bender pisze:ale mechaniczny to nie tylko silnik - to hamulce, zawiecha, wydech, filtry
to jest oczywiste, bo samochód to nie tylko silnik- troszkę to zpłyciłam- chodziło mi ogół rzeczy martwych pod maską
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
Ma wszystko poza skora
Klime rowniez
Nie bawilem sie nic poza tym wszystkim co wypisal Eng, lekko obnizylem, wydech, spojler (przedluzenie dachu), obszylem kierownice (styl a'la Audi TT), pobawilem sie kolorami wewnatrz samochodu, radio, sprzet grajacy i... tyle. Tigra ma to do siebie ze nie paskudnie wyglada mocno stuningowana, a ja nie chcialem wydziwiac. Nie chcialem zrobic z tej fury potwora wiec skupilem sie na podstawowych walorach estetycznych: czyli najwazniejsze - to co ja widze, wiec wnetrze, i delikatnie z zewnatrz. Teraz chce jeszcze kupic lampy Black Lexus Design na tyl i Black Angel Eyes przod (piekne, dodaja samochodowi uroku) i tyle, wiecej sie bawic nie bede.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”