Jak powszechnie wiadomo większość facetów to wzrokowcy i w dużej mierze atrakcyjność fizyczna jest decydującym czynnikiem w nawiązywaniu związku. Oczywiście super jest mieć zgrabną, piękną pannę, ale jak to zwykle bywa w parze z urodą bardzo często nie idzie rozum.
A stając przed bezpośrednim wyborem jakiej dokonalibyście decyzji
Czy wygralibyście partnera/ke z pięknym ciałem i silną chęmią pomiędzy Wami, ale z mniej ciekawym charakterem czy też troszkę mnie obdażoną urodą osobę z wymarzonymi cechami i nicią super porozumienia
Zarówno ja jak i moi znajomi często musimy podejmować takie decyzje.
W moim przypadku największe znaczenie odgrywa miłość, ale ona może być czasem ślepa, więc może lepiej zacząć ją kierować w stronę osoby która swoją osobowością zostawia daleko w tyle piękno "boskiej" panny...

, ze mam dziewczyne bardzo piekna, niemalze pozbawiona wad, a te wady sa tak banalne, ze sam nawet nie wiem czy to w ogole sa wady (np. nieopalone cialo czy paznokcie w innym koloze niz bym chcial) wiec rzeczy ktore i tak mozna zmienic, potrafie sie rozkoszowac patrzac na chociazby brwi, wlosy, oczy, usta, szyje i naprawde wiele innych czesci ciala mojaj cudownej kobiety. Jesli chodzi o charaktej mojej Niuni to nie mialem pojecia, ze przez sama rozmowe mozna doprowadzic do ogromnego szczescia lub nawet do euforii, a moj Misiaczek to potrafi, czasami (czyt. czesto) chcialbym siedziec z moja Sylwia
cala noc i rozmawiac, rozmawiac na rozne, najrozniejsze tematy. A tak ogolnie wydaje mi sie, ze wyglad ma niemalze takie same znaczenie jak charakter, ale jednak z mala przewaga charakteru, bo to od charakteru drugiej polowki zalezy takze nasze samopoczucie, bo jezeli dwoje ludzi zupelnie od siebie sie roznia a obydwoje sa piekni to i tak ich zwiazek raczej nie ma szans. A wyglad? No coz, wyglad tez jest bardzo wazny bo jezeli mamy sie zakochac w kims malo atrakcyjnym to nie bedziemy czuli takiego szczescia jak bysmy mieli atrakcyjnego partnera, wiec nie bedziemy do konca spelnieni. Kazdy chcialby kochac jak najmocniej i byc jaknajmocniej kochanym, a zeby to marzenie spelnic, musimy miec partnera ktory ma wyglad i charakter, no i oczywiscie na odwrot.

A jak do tego nie jest nabrzydszy, to już jest bliski ideału