paczka szlugów dziennie, tosty i zupki chińskie na śniadanie, obiad i kolację (na kolację jeszcze kilka piw)
hehe
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
hehe

Gorgon pisze:Strzez nas Panie od takich facetow co to "niekoniecznie" dbaja o siebie.
Gorgon walne sobie Ciebie na tapete nad moim lozkiem
foxy_lady pisze:Gorgon, Tobie taki wyglad pasuje, dodaje Ci urokujestes zawsze rozesmiany i z piwkiem w reku, bądź zgrzewką, hihi.
Takie teczowe misie jak Gorgon
wow, ale zajebiści.e trafne okreslenie
W sumie na tym zdjęciu w żółtej koszulce mam sporo więcej niż obecnie 

Gorgon pisze:Jako przykład niedbania i będziesz mówić swoim facetom "do takiego stanu się spróbuj tylko doprowadzić to zabiję i zjem"![]()
![]()
a skoro nad lozkiem to widac ,ze jestes mi bliski

tarantula pisze:To bym nie wieszala wtedy nad lozkiema skoro nad lozkiem to widac ,ze jestes mi bliski

Sasetka pisze:Hardcore pisze:no to wrzucajcie jakieś swoje zdjęcia
ja bym wrzucila jakies nowe, ale potem bedziecie gadac ze za czesto sie pokazuje ;P

Wstreciucha pisze:pozycja czy gest
jaka to jest pozycja "dostajesz calusa"
Nie tak przy wszystkich Gorgon...

Gorgon pisze:Z wypiętym do tyłu tyłeczkiem, nachylając się i odsłaniając dekolt posłać całusa. O takiej pozycji mówie![]()
Sasetka pisze:Teardrop, bardzo fajna fotka i jestes podobna do pani z awatarka![]()

Wstreciucha pisze:cos w ten desen mam tylko takie, niestety nie posylam calusa, sam sobie wez
[img=http://img523.images...03348kh.th.jpg]
Teardrop pisze:a ja ciągle mysle nad tym kogo mi Gorgon tak masakrycznie bardzo przypomina

Gorgon pisze:Goryla? Europejskiego mistrza sumo? A może ostatnio w zoo byłaś przy hipciach/słoniach![]()

Hardcore pisze:bo w tym temacie jest 200 zakładek i fizyczną niemożliwością byłoby przejżenie ich wszystkich
gracja pisze:Wstreciucho, tak się zastanawiam, czy Twój pracodawca, nigdy nie próbował CIę uwieść

Ja mam po prostu tak ściągnięte mięśnie twarzy od ciągłego "chmurzenia się"
Hardcore pisze:bo w tym temacie jest 200 zakładek i fizyczną niemożliwością byłoby przejżenie ich wszystkich

Gorgon pisze:Ja mam po prostu tak ściągnięte mięśnie twarzy od ciągłego "chmurzenia się"![]()

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 440 gości