tarantula pisze:Nie wiem co sie dzis z ludzmi stalo..obrodzilo zdjeciami jak grzybami po deszczu ale...wkoncu
Mnie kłótnia natchnela
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
zenon pisze:
...na tym pierwszym bijesz wszystkie konkurentki

megane pisze:To męskości dodaje czy jak?
Ale za to poprawia obraz 

megane pisze:Hehe, no ja już chciałam wrzucić zdjęcie, ale jak w tym konkursie i tak nie mam szans to sobie daruje![]()
silence pisze:Hardcore pisze:Gorgon: w takim razie to ja napiję się z Tobą![]()
a czemu takie niewyrazne![]()
Gorgon pisze:Hardcore wrócił to możemy rozruszać tę budę![]()

Miltonia pisze:tu oceniacie przeciez wyglad.

silence pisze:Hardcore pisze:bo trzeba kliknąć na to zdjęcie
a w dodadku robione moją komórąhehe
Ale ze mnie gupol jest

Hardcore pisze:a tak połowa zdjęć na tym serwisie jest wysyłana
(nie jako kod img tylko jako załącznik)

tarantula pisze:megane nie piskaj tylko dawaj fote,jak nie tu to na priva.Zadnychj konkursow nie ma!!!Poznajemy sie po prostu:)
pani_minister pisze:d oceniania to moze być topic miss i mistera. Ten nazywa się "Pokaż swoją twarz" - ani słowa o ocenianiu. Jeśli miałabym 50 kilo nadwagi i syfy na czole, wrzucenie fotki do konkursu na najpiękniejszą prosiłoby się o komentarz. A tu? NIKT O KOMENTARZE NIE PROSIŁ I ICH NIE WYMAGAŁ. Jeśli ktoś poczuwa się do konieczności komentowania, zwłaszcza negatywnego, dla mnie jest to taki sam brak taktu i chamstwo, jak podejście na przystanku do nieznajomego i powiedzenie mu: słuchaj, brzydki jesteś, zrób coś z sobą bo razisz moje wrażliwe oczy. Ja jestem ciekawa, jak wygląda runeko, tarantula czy Gorgon. Widzę ich fotki, dopasowuję twarze do postów. Jak ktoś czuje wewnętrzną potrzebę oceniania, polecam fotkę.pl i uglypeople.com - skala od 1-10, komentarze też można dodać.
Gorgon pisze:Cytat:
Hardcore, zazwyczaj klikalam...widocznie Twoje mi zawrocilo w glowie![]()
To te opary alkoholowe
megane pisze:na ostanim mi trochę przyświeciło.
tarantula pisze:Podpisuje sie pod tym nogami i rekami!!!!Lepiej ujac tego nie mozna bylo <browar>
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Imperator pisze:Takie z gór z ręką w kieszeni.![]()

megane pisze:Nie piskam, to był tylko taki malutki foch...No niech stracę...
na ostanim mi trochę przyświeciło.

megane pisze:Fajna ręka.... i kieszeń też

Hardcore pisze:Impek: mi sie zdaje, czy bawisz się

silence pisze:Hardcore pisze:Impek: mi sie zdaje, czy bawisz sięprzez kieszeń
![]()
joke
yy.. nie psuj mi widoku Imperatora, w górach

Imperator pisze:Hardcore pisze:Impek: mi sie zdaje, czy bawisz się
Tak, dokładnie, przejrzałeś mnie Hardkorowcu. Kręcę śmigłem w gatkach. A dziewczę moje przemiłe robi zdjęcia i nie zdaje sobie sprawy jaki haniebny proceder uprawiam tak blisko niej...

tarantula pisze:Lepiej ujac tego nie mozna bylo
od oceniania i jechania po innych jest konkurs "forumowa miss, forumowy mister, raczę przypomnieć
"Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 465 gości