Gorgon pisze:Coś mnie już chyba nie lubisz
dlaczego ?
ej wlasnie sie zorientowałam, ze skmentowałam foty HC sprzed kilku stron, ale jestem gapa
Wstreciucha, masz taki mały biust czy się spłaszczyl ?
wydawało mi sie ze byl wiekszy.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gorgon pisze:Coś mnie już chyba nie lubisz
wydawało mi sie ze byl wiekszy.tarantula pisze:Panie sie rozkrecily a Panowie co....?No oprocz Haro <browar>
ale podgląd na forum był cały czarny a to nie zachęca do obejrzenia foxy_lady pisze:ej wlasnie sie zorientowałam, ze skmentowałam foty HC sprzed kilku stron, ale jestem gapa

tarantula pisze:A ja bym chciala Andrew zobaczyc bo On mnie kojarzy a ja jego nie.
<browar> ja pamiętam, jak umieścił na krótko kilka fotek...
tarantula pisze:Wlasnie nie skomentowalam Hardcore...podobasz mi sie i wygladasz na wesolka ale jaki kto z nas jest to tak naprawde rzeczywistosc by pokazala ot cala prawda.

gracja pisze:Hardcore pisze:le naprawdę mi miło, że chociaż jedna osoba je zauważyła
ja nawet skometowałam, Tygrysku

Hardcore pisze:... a żadne zdjęcie nie odda tego jaka jesteś śliczna

Imperator pisze:Wrzuciłbym coś ale niestety nic nie mam. Więc mówię, że nie mam i nie offtopikuję bardzo w ten sposób.
)

tarantula pisze:silence teraz to pewnie Gorgon by sie chetnie kolo Ciebie polozyl
silence pisze:Myslisz ,ze jest masochista?

Gorgon pisze:Koło Ciebie też piękności z azjatyckimi rysami

silence pisze:nic..mialam nadzieje tylko ...
tarantula pisze:Bedziesz mial okazje bo wbijam sie do Ciebie na grilla tylko niech Ted ten plecak w ktorym ma mnie przywiezc przygotuje

tarantula pisze:tylko niech Ted ten plecak w ktorym ma mnie przywiezc przygotuje
I o to głównie chodzi.Gorgon pisze:Dominik Żelazny.JPG

no ze masochista![]()
silence pisze:HEHE...Ty sie chyba urodizles z piwemPrzyznaj sie masz je na stale wrosniete

TedBundy pisze:na tym zdjęciu, Gorgonie, wyglądasz IDENTYCZNIE jak jeden mój kumpel z lat liceumToczka w toczkę, prawdziwy klon

silence pisze:ie powiem..wstydze sie

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 478 gości