:(:(:(:
Moderator: modTeam
:(:(:(:
Wlasnie stracilem dziewczyne z ktora bylem 10 m-cy.... nie mialem ostatnio dla niej czasu i stalo sie! ... dala mi list pozegnalny...
:( Moge jakos to wsyzstko odkrecic? Poradzcie mi jak mam ja odzyskac...! Prosze
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Musisz ją teraz mocno przekonywać, że czasu dla niej będziesz poświęcał więcej i że obiecasz jej że będzie przy Tobie bardziej radosna
A jeśli inc z tego nie wyjdzie to osraj to. Ja sam straciłem panne z 2 tygodznie temu i jest naprawdę kiepsko ale damy rade!!! ...damy...?
A jeśli inc z tego nie wyjdzie to osraj to. Ja sam straciłem panne z 2 tygodznie temu i jest naprawdę kiepsko ale damy rade!!! ...damy...?

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Mroczny Piskacz
- Maniak

Ale czasem nie warto walczyć w przegranej sprawie, a kobiet jest duuuużo na świecie. No panika maaan
Może miała jednak rację i jesteś winny, albo znalazła innego i to była dobra wymówka?
Może miała jednak rację i jesteś winny, albo znalazła innego i to była dobra wymówka?
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

A nie miało to czasem nic wspólnego z :
No bo jakoś dziwnie...2 dni temu mieliscie sie spotkac i było ok,a dzis piszesz ze nie miales czasu
Napisz dokładnie jak to było![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
freeq89: Chodzi mi o to.. mmm jak namowic niesmiala dziewczyne na pieszczoty (niekoniecznie sex). DZisiaj do mnie wpada i pijemyu razem sam na sam ale jakies rady moze od bardziej doswiadczonych?:) jak ja rozpalic ( w sensie nakrecic zeby chiala , dalej dam sobie rade)
No bo jakoś dziwnie...2 dni temu mieliscie sie spotkac i było ok,a dzis piszesz ze nie miales czasu
Napisz dokładnie jak to było
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Każda wymówka jest dobra jak znalazła se innego typa. U mnie to normalnie jakaś parodia była
Przez ponad rok twierdziła że mnie kocha, a jak z nią zerwałem ...(co było przez nią najwidoczniej oczekiwane, bo do tego dążyła perfidnie, a ja już nie mogłem wytrzymać)... to chyba z 4 dni po całym zajściu ona wróciła do swojego byłego przede mną i napisała:
"Przecież wiesz że zawsze go kochałam!!! Dla niego będę lepsza i zrobię dla niego wszystko. Myślałam, że cię kocham, ale to jednak nie było to."
więc niech się pie*przy i banan w oko 
"Przecież wiesz że zawsze go kochałam!!! Dla niego będę lepsza i zrobię dla niego wszystko. Myślałam, że cię kocham, ale to jednak nie było to."
więc niech się pie*przy i banan w oko 

- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Maniak

Gorgon pisze:baby za dużo w d*** mają jak my dobrzy jesteśmy i bez skazy
czy ja wiem? To raczej kwestia zrycia , analizowana w jednostkowych przypadkach. Niestety, wiele idiotek porusza się po tym padole łez i płaczu
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Mroczny Piskacz
- Maniak

onlyjusti pisze:zadzwoń, pisz do Niej, przekonuj ze kochasz, ze nie chcesz utracić, ze wiesz ze popełniłeś błąd, zeby dała Ci ostatnia szansę bo wszystko bedzie inaczej.
Tak, utrać resztki własnej świadomości i dumy
Niech ją zdepcze ponownie Ci mówiąc że to koniec
Wtedy będziesz miał świadomość że poniżyłeś się w pełnym tego słowa znaczeniu dla niewyrozumiałej baby
[ Dodano: 2006-06-28, 16:20 ]
TedBundy pisze:czy ja wiem? To raczej kwestia zrycia , analizowana w jednostkowych przypadkach. Niestety, wiele idiotek porusza się po tym padole łez i płaczu
Jak przesłodzisz to nic nie będzie smakować tak jak powinno
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Widzę że z czasem sens słów się zmienia

Gorgon pisze:onlyjusti pisze:zadzwoń, pisz do Niej, przekonuj ze kochasz, ze nie chcesz utracić, ze wiesz ze popełniłeś błąd, zeby dała Ci ostatnia szansę bo wszystko bedzie inaczej.
Tak, utrać resztki własnej świadomości i dumyNiech ją zdepcze ponownie Ci mówiąc że to koniec
Wtedy będziesz miał świadomość że poniżyłeś się w pełnym tego słowa znaczeniu dla niewyrozumiałej baby
oj przeżyłem właśnie coś takiego
więc ciężko mi się z Gorgonem nie zgodzieć .........

Gorgon pisze:Tak, utrać resztki własnej świadomości i dumy Niech ją zdepcze ponownie Ci mówiąc że to koniec Wtedy będziesz miał świadomość że poniżyłeś się w pełnym tego słowa znaczeniu dla niewyrozumiałej baby
Gorgonie a skad pewnosc,ze to własnie freek nie dał dupy?Może faktycznie ją olewał,wolal kumpli piwo czy inne uciechy a laske miał tylko do pieszczot ( o czym pisał w innym temacie)

- Mroczny Piskacz
- Maniak

jagunia pisze:Gorgonie a skad pewnosc,ze to własnie freek nie dał dupy?Może faktycznie ją olewał,wolal kumpli piwo czy inne uciechy a laske miał tylko do pieszczot ( o czym pisał w innym temacie)Jak dla mnie sytuacja nie jest jasna
To tym bardziej skamlenie mu nie pomoże, i lepiej dla niej zrobi nie robiąc nic
Zakładając że masz rację, chciałabyś mu pomóc żeby ona znów przez to przeszła? Widzę że z czasem sens słów się zmienia

No ale to się spotyka w tych czasach częściej niż by się tego chciałojagunia pisze:Nie chciałabymPo prostu oburza mnie wasze pisanie,że laska jest na pewno be,głupia,idiotka itp
![]()

- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Maniak

Hardcore pisze:No ale to się spotyka w tych czasach częściej niż by się tego chciałojagunia pisze:Nie chciałabymPo prostu oburza mnie wasze pisanie,że laska jest na pewno be,głupia,idiotka itp
![]()
ta zasada dziala dokladnie tak samo w drugą stronę. często spotykam idiotki, ale liczba idiotów waha się na tym samym poziomie.
ech, ludzie mi zarzucają ze niby sie wywyzszam, a mi po prostu glupota dziala na nerwy.
Tongue is dumb from all the drugs
Thank God! I Can't react!
Thank God! I Can't react!
Gdy facet potrafi schować do kieszeni swoja dumę i zabiegać o kobietę moze być wyłacznie z siebie dumny!! Nie ma czego sie wstydzić, bo taka miłość i gotowość naprawienia błędu są dowodewm na to z jak abardzo uczuciowym facetem mamy do czynienia!! Jak kobieta odżuca takiego goscia ma po prostu źle w główce 
OnlyJusti
onlyjusti pisze:Hardcore - ma ciężko jeśli spotka mało uczuciową laskę ale tak naprawdę jest towarem bezcennym.
mam nadzieję, że nie jesteś jedyną, która tak myśli
czasami taka zbytnia uczuciowość może być odebrana jako infantylizm, albo co gorsza za natęctwo...[/code]

Hardcore - jesli laska jest uczuciowa i mądra najbardziej doceni w facecie te same cechy! Cóz moze byc ważniejszego od naprawde zaangażowanego, skłonnego do poswiecenia,ale rozsadnego jednocześnie faceta?? Odpowiedź brzmi - NIC.
A wiec jesli jestes tego typu człowiekiem to GRATULUJĘ i już zazdroszczę Twojej lasce

OnlyJusti
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”