runeko pisze:Jak moge "dla ciebie" nie miec problemow zdrowotnych? Skad TY mozesz znac MOJE problemy? No ludzie, nie dosc, ze stygamtykow i swietych to i jasnowidzow mamy na forum
Problemow zdrowotnych zwiazanych z otyloscia. Z takim czyms czlowiek sie rodzi, a na zdjeciach (tych pierwszych, na ktorych siedzisz razem z mezem chyba na lotnisku czy gdzies) nie jestes az tak gruba, wiec wybacz - nie trzeba byc Nostradamusem zeby takie cos przewidziec. Koniec OT.

Mam kuzynke,która od urodzenia jest gruba jak salceson i jest to genetyczne,trudno bywa.Moja mama najchudsza osoba w rodzinie do 2006r nie mogła przekroczyc wagi 50kg.Tak 47-48 to była norma przy wzroście 162.A pewnego pieknego dnia weszła na wage a tu 65 prawie <boje_sie> Wszystkie ciuchy za małe.I to sie nie stało w rok czy nawet dwa lata.Wystarczyły 2-3 miesiace.Wiec z tym zaniedbaniem nie badz taki pewny
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Koniec OT, koniec jechania po sobie. Ludzie, pokazywać mordki i jak chcecie się z kimś powadzić to w ringu jak Tyrese już napisał.