Chyba każdy by wolał.Hyhy pisze:Poza tym szczerze Wam powiem ze wolalbym ogladac nasz zespol tak grajacy jak wybrzeze kosci i zeby nie wygrali zadnego meczu niz to, co widzialem.
Kącik kibica
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Rasiak ma do tego tyle, że został powołany z niewiadomo jakich powodów...
zastanów sie pod jaką on gra presją... założe sie że jakby miał 10 fenomenalnych inetrwencji i jeden błąd to nasi wspaniali kibice wychwycili by tylko ten błąd...
Ja osobiście nic do Grzesia nie mam... gra jak gra. Potrafi wejsc i zagrać swietny mecz ale też czasem nie umie sobie znaleźć miejsca na boisku. I tak uważam że przez to 5 min zagrał lepiej niż nasze niektóre gwiazdy przez 90 min z Ekwadorem
- Sir Charles
- Weteran

to przez słońce of koz
Chodziło mi o remis przez te 90 minut
No mam nadzieje ze wygra Szwecja.
A tak btw.jak to jest bo już sama nie wiem
Obowiazuje zasada złotej bramki,czy normalna dogrywka 2x 15 ktora tez moze skonczyc sie remisem? 
to przez słońce of koz
Chodziło mi o remis przez te 90 minut A tak btw.jak to jest bo już sama nie wiem
Obowiazuje zasada złotej bramki,czy normalna dogrywka 2x 15 ktora tez moze skonczyc sie remisem? 
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 15:36 przez jagunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Już znieśli tę bramkę jest 2x15 i karne
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 15:44 przez Joasia, łącznie zmieniany 1 raz.

Na MŚ w 1998 na bank obowiazywała złota bramka bo pamietam ze Blanc wtedy strzelił,moja siostra miała fioła na punkcie Francji,ale nie jestem pewna czy w Korei nie było czasem tak jak mowi Tyrese stąd moje wątpliwosci
Edit:
No to już nie mam wątpliości![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Edit:
No to już nie mam wątpliości
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 15:44 przez jagunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, to się srebrna nazywało. 15 minutowa dogrywka, w tym czasie obojętnie ile bramek padnie, drużyny grają do końca tych 15 minut, jeśli nadal będzie remis grają na tej samej zasadzie drugie 15 minut, jeżeli i to nie da rozstrzygnięcia są karne.
ale przyznaje bez bicia, nie wiem która zasada obowiązuje obecnie itp. ostatnio troche mniej oglądam football i interesuje się tym "biernie", a więcej czasu spędzam na boisku.
ale przyznaje bez bicia, nie wiem która zasada obowiązuje obecnie itp. ostatnio troche mniej oglądam football i interesuje się tym "biernie", a więcej czasu spędzam na boisku.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 15:45 przez Tyrese, łącznie zmieniany 1 raz.
- krackowiaczek
- Pasjonat

http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8364 ... caid=11d7a
Myslicie ,ze "dzialacze" PZPN zezwolan na to ? Ciekawi mnei czy w koncu klika sie przelamie i bedziemy mieli dobry football.
http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8364 ... caid=11d7a
Myslicie ,ze "dzialacze" PZPN zezwolan na to ? Ciekawi mnei czy w koncu klika sie przelamie i bedziemy mieli dobry football.
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
Wróć do „Wszystkie inne tematy”