Pokaż swoją twarz

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 24 cze 2006, 12:22

Dziekuje <zawstydzony2> Taki tam wiesz, narcyz :) <hyhy>
Grace

Postautor: Grace » 24 cze 2006, 12:33

Haro pisze:Taki tam wiesz, narcyz

Parafrazując :Haro - i wszytsko jasne :) <browar>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 24 cze 2006, 12:42

Hehehe :) <browar> A juz niedlugo foty od pasa w dol - bo klaty to juz tutaj zdecydowanie za duzo bylo <hahaha>
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 24 cze 2006, 13:08

Haro pisze:Tak mowia tylko brzydcy.
Nie obraz sie, ale... do pieknosci nie nalezysz. Widac jak USA negatywnie wplywa na figure mlodej dziewczyny z Polski, ktora rzuca sie na hamburgery jakby nigdy kotleta z krowy nie widziala (no offence... tak mi sie jakos tego... wyobrazilo...).

A co Tobie do tego?
Nikt nie prosił o opinię na temat figury czy urody Runeko, więc miej troszeczkę taktu i zachowaj takie kretyńskie teksty dla siebie.
Powalasz mnie facet, momentami już sama nie wiem, czy wolę Cię oglądać czy czytać... :|

Przepraszam za offtop :]
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 13:19 przez megane, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 24 cze 2006, 13:13

To mi do tego, ze to jest forum. Ludzie maja prawo wyrazac swoje zdanie. Tak jak mnie uznano za narcyza, tak ja wypowiadam sie na temat tego co widze. Nauczylem sie tego na banicji :) A widze zwyczajnie niezadbana dziewczyne, ktora moze naprawde dobrze wygladac, o ile tego zechce. Widzialem Jej poprzednie zdjecia i musze przyznac, ze do brzydkich bym Jej nie zaliczyl. Nie lubie ludzi ktorzy nie potrafia o siebie zadbac. Moga wygladac dobrze a przez wlasne zaniedbanie nie wygladaja. Jak Runeko.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 24 cze 2006, 13:21

Hmm sie zastanawiam czy sie pokazac na chwile, ale nie wiem :P bo mam takie normalne zdjcia, z imprezy :)
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 24 cze 2006, 13:23

Pokaż ;)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 24 cze 2006, 13:23

Uprzedzony przez Jaguske :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 24 cze 2006, 13:27

Pomysle, musialabym zamalowac znajomych czy cus bo jeszcz Ted i AMX rozpoznaja :)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 24 cze 2006, 13:28

Odpalasz Paint'a i jedziesz Mia :)
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 24 cze 2006, 13:29

Nie znasz podstawowych zasad dobrego wychowania? Nie rozumiesz w ogóle o czym ja do Ciebie piszę. Podobać Ci się może to czy tamto, a nie podobać co innego. Ale pewne rzeczy się zachowuje dla siebie, nie mówi się grubemu, że jest gruby, łysemu, że jest łysy, a głupiemu, że jest głupi. Trochę WYCZUCIA.

A co do tego kto jest zadbany a kto nie - co ty możesz ocenić po zdjęciach. Jesli dla Ciebie kobieta przy kości jest niezadbana to bardzo Twojej dziewczynie współczuję. Albo przyszłej żonie.
A Runeko ma rację, liczy się wnętrze, bo z fajnymi cyckami nie porozmawiasz a z wyrobionymi mięśniami brzucha nie wytrzymasz przez całe życie, jeśli ich posiadacz będzie chamem, prostakiem i narcyzem. (to akurat nie o Tobie, żeby nie było - to tylko ogólne stwierdzenie :]).

amen.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 24 cze 2006, 13:32

megane pisze:Nie znasz podstawowych zasad dobrego wychowania?

No ja Cie bardzo prosze <hahaha>
Nie jest zadbana bo okropnie przytyla porownujac fotki przed i fotki po. Czyja to wina, moja? Nie mam zamiaru nikogo glaskac po glowie, nie od tego jest ten topic. Opisuje to co czuje. Zobaczylem Jej zdjecia i sie przerazilem.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 24 cze 2006, 21:16

Haro tu wyglądasz jak ojciec dyrektor. <hahaha> .
A fotki, w który sie pomalowałes kredką matki sę b zabawne.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 25 cze 2006, 02:16

megane pisze:Ale pewne rzeczy się zachowuje dla siebie, nie mówi się grubemu, że jest gruby, łysemu, że jest łysy, a głupiemu, że jest głupi

tu się nie zgodzę ;)
Co do Runeko - mam ogólna do niej słabość, więc obiektywna nie moge być ;), przynajmniej jest laską, z jaką nie bałabym się iśc po ulicy :]. Czuję, że się haro dostanie <diabel>
(Runeko: pojedź mu, pojedź ;) )

Haro pisze:http://img82.imageshack.u...pboard026jr.jpg

to jest świetne, mimo, że nie lubię przesłodzonych fot :]
Awatar użytkownika
Misia86
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misia86 » 25 cze 2006, 15:28

Moje zdjecie- prosze bardzo, pod gwiazdeczkami
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 cze 2006, 15:55

megane pisze:Nie znasz podstawowych zasad dobrego wychowania? Nie rozumiesz w ogóle o czym ja do Ciebie piszę. Podobać Ci się może to czy tamto, a nie podobać co innego. Ale pewne rzeczy się zachowuje dla siebie, nie mówi się grubemu, że jest gruby, łysemu, że jest łysy, a głupiemu, że jest głupi. Trochę WYCZUCIA.

A co do tego kto jest zadbany a kto nie - co ty możesz ocenić po zdjęciach. Jesli dla Ciebie kobieta przy kości jest niezadbana to bardzo Twojej dziewczynie współczuję. Albo przyszłej żonie.
A Runeko ma rację, liczy się wnętrze, bo z fajnymi cyckami nie porozmawiasz a z wyrobionymi mięśniami brzucha nie wytrzymasz przez całe życie, jeśli ich posiadacz będzie chamem, prostakiem i narcyzem. (to akurat nie o Tobie, żeby nie było - to tylko ogólne stwierdzenie :]).

amen.

Zaraz ? ! powoli , dlaczego grubemu mam nie powiedziec iz jest gruby > ? pzreciez to fakt jak i prawda ! ja tam starej daty jestem i powiem jedno - powiedziec komus, ze jest gruby nie jest nietaktem , natomiast - iz jest ktos brzydki ...juz tak , tu jest róznica !
Moze oceniac to co widzi , co mu pokazano , jesli odnosci sie to do np. zdjecia , tu nie ma fo - pa ! <aniolek>
jezeli dziewczyna jest zas gruba , a wynika to z tego , iz o siebie nie dba , to - to jak najbardziej mozna powiedziec , iz jest niezadbana ,ale tu balansujemy na cienkim lodzie , bowiem dziewczyna moze miec problemy natury "zdrowotnej " i dlatego moze tak wygladac , a zadne dbanie o siebie tu nie pomoze !
I wreszcie co sie liczy? ano wiadomo , dla kazdego co innego , zas liczy sie wszystko ! i wyglad , i wnetrze o którym tu piszecie .Zas dla kobiet bardziej wnetrze , dla mezczyzn bardziej wyglad .Ja bynajmniej stawiam wiecej na wyglad jak i na wnetrze niz odwrotnie , rozumiemy sie ? <aniolek>
Fajne cycki nie sa do rozmowy , zas oglada sie je srednio (jesli są fajne ) około lat 30 tu , potem z racji wieku wiele sie zmienia i cycki nie sa juz wazne . Ale jak pisalem inaczej jest u kobiet , inaczej u mezczyzn .
I .... Trochę rozumiem Haroka , wypowiada sie na temat tego co widzi . Ja niechciał bym by moja zona w wieku lat 40 była gruba , jak i ja dbam o to , ze jak wazyłem za kawalera 72 kg tak i teraz tyle wazę ! Wiec i kobiety też mogą !
Zas co nie wypada kobiecie ! to pokazywac sie innym wtedy gdy jest nie "zrobiona"
uczesanie , ubranie , drobny makijaz (lub bez niego) zalezy jak komu co pasuje i tak jak makijaz mozemy sobie darowac , tak nieuczesane włosy , albo tłuste - juz nie ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:17

Coz moge dodac do tej wypowiedzi :) Dla mnie Runeko nie ma problemow natury zdrowotnej. Wczesniej tak nie wygladala i dla mnie jest to wynikiem nie dbania o wlasny wyglad. Chyba, ze to wina lekow, a to juz inna sprawa.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 cze 2006, 16:20

Tak ...tylko ze znaczna wiekszosc kobiet zwala winę na zdrowotne aspekty , zas prawda jest inna <hahaha> <browar>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 25 cze 2006, 16:20

ja bardzo bym chciala zobaczyc Mie i Gosie , czy jest mozliwe zobaczyc Wasze fotki ? :)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:42

Andrew pisze:Tak ...tylko ze znaczna wiekszosc kobiet zwala winę na zdrowotne aspekty , zas prawda jest inna

Kazda kobieta powinna dbac o swoj wyglad. Nie zawsze da sie byc szczuplym, bowiem genetyka moze na takie cos nie pozwala, ale widzac zdjecia Runeko zwyczajnie powiedzialem pod nosem "Japie.dole, ale niezadbana kobieta"... Najlepiej tlumaczyc sie mowiac "Dobrze mi z tym jak wygladam", "lubie byc gruba" etc. A mnie to zwyczajnie nie rusza i nie wierze w to. Kobieta musi byc kobieca, a widzac zdjecia Runeko zwyczajnie mnie odrzucilo, i nic na to nie poradze.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 cze 2006, 16:45

ale mozna Haro też delikatniej i subtelniej sie wyrazać ! wszak to kobieta i Tobie nie przystoi !
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 16:48

Oczywiscie, ze mozna, i tu byl moj blad, chociaz ja naprawde nie widze zebym gdziekolwiek jakimkolwiek brzydkim slowem ja obrazil. Kiedys widzac jej zdjecia uznalem, ze jest naprawde ladna dziewczyna, teraz do takich bym jej nie zaliczyl bo sie strasznie zaniedbala. Czasami trzeba spojrzec prawdziwe w oczy i powiedziec to sobie, a nie tryskac jadem na kazdego, kto napisze PRAWDE!
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 25 cze 2006, 16:57

Andrew pisze:ale mozna Haro też delikatniej i subtelniej sie wyrazać ! wszak to kobieta i Tobie nie przystoi !

Właśnie :|
Haro, a Ty dalej swoje. Przesadziłeś i sam o tym wiesz, nie tłumacz się już, tylko przyznaj do tego, albo w ogóle nic nie pisz.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 25 cze 2006, 17:08

Skoro:
Haro pisze:Kobieta musi byc kobieca

...to facet musi zachowywac się jak facet, a nie upierdliwy ratlerek :]
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 25 cze 2006, 17:12

Haro, a Ty dalej swoje. Przesadziłeś i sam o tym wiesz, nie tłumacz się już, tylko przyznaj do tego, albo w ogóle nic nie pisz.

Haro ma 85 albo 90 % racji. Uczepiłyście się chłopaka strasznie.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 17:13

megane pisze:Właśnie

Nie tlumacze sie i do niczego ine bede sie przyznawac. Nie napisalem ze jest tlusta obrzydliwa gruba dupa przeciez, nie? Wiec o co Ci chodzi?
pani_minister pisze:...to facet musi zachowywac się jak facet, a nie upierdliwy ratlerek

Naturalnie, dlatego bede bronil swojego zdania do upadlego :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 cze 2006, 17:14

Wstreciucha pisze:Gosie

Gosia dala tutaj swoje fotki. Bardzo mniam zreszta :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 25 cze 2006, 19:23

cholera zagladam tu bardzo nieregularnie , dlatego nie widzialam . tak na szybko wie ktos ktora strona ?

Gosie widzialam 8) piekna dziewczyna jak marzenie
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 25 cze 2006, 21:10

Haro pisze:Dla mnie Runeko nie ma problemow natury zdrowotnej

Jak moge "dla ciebie" nie miec problemow zdrowotnych? Skad TY mozesz znac MOJE problemy? No ludzie, nie dosc, ze stygamtykow i swietych to i jasnowidzow mamy na forum :/
Haro pisze:Wczesniej tak nie wygladala

Mozesz mi powiedziec KIEDY i przedstawic zdjecie na ktorym wygladam inaczej?
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Tyrese
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tyrese » 25 cze 2006, 21:32

Przepraszam że przerywam tę fascynującą dyskusje, ale temat ring jest tu.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”