Skorpioniczka pisze:czy po prostuwszyscy fajni faceci z przedziału wiekowego 25-30 sa juz zajeci?
sa sa! tylko w cieplych krajach,podaja truskawk i winogrona i serwuja kapiele w mleku i miodzie.Polecam
Moderator: modTeam

Skorpioniczka pisze:czy po prostuwszyscy fajni faceci z przedziału wiekowego 25-30 sa juz zajeci?

Większość zapewne, ale część stara się jednak być inna
Dziwne by było gdybyśmy nie lubili
Ale w przypadku osoby z którą mamy się związać obowiązują inne kryteria 

tak slyszalam ,ze zona ma byc "mozgiem" a kochanka "cialem"
Nie ograniczajmy się do jednej kochanki
Ale o partnerstwie 

Gdyż nijak się to ma do rzeczywistości
a przynajmniej ona się stresuje za bardzo jak dla mnie gotuje i jej nie wychodzi, co sama potwierdza
I nie jest
Ja jak najbardziej, Moja również
Dopóki nie poddaje w wątpliwość wszystkiego co jej mówię, ale też nie wierzy we wszystko co usłyszy jest ok

Mr. Nobody pisze:Ale co w takim razie ja mam zrobić, skoro od urodzenia praktycznie się jąkam? I to nie "jąkam" w znaczeniu, że przejęzycze się w czyjejś obecności, tylko "jąkam" poważnie, tak że praktycznie zdania nie potrafię płynnie wypowiedzieć. Mimo to staram się jakoś żyć, nie myśleć o tym, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie kobiety to ja już sobie nie znajdę.
Mówię poważnie! Grunt to się zaakceptować.

) a co z reszta wrazliwych ale nie mieszczacych sie w tej kategorii hmmm? 
tarantula pisze:To Wy jestescie wzrokowcami i taka jest prawda i nie pomoze pisanie o szukaniu inteligentnej wrazliwej itd
Gorgon pisze:ale część stara się jednak być inna

tarantula pisze:A co ma zrobic kobieta ktora nie jest ani za inteligentna ani za ladna Panowie?Bo tak sie przyjelo ,ze jesli nie jest juz ladna to niech jest inteligentna albo na odwrot (albo dwa w jednym) a co z reszta wrazliwych ale nie mieszczacych sie w tej kategorii hmmm?

Arczi pisze:Zresztą o kobietach można to samo powiedzieć, też lubi sobie popatrzeć na facetów.
Moja pani zakochała się wpierw w moim zdjęciu a dopiero potem we Mnie

otoz toonlyjusti pisze:Gorgon wzbudziaja sympatię a nie pożądanie czyli jednocześnie są mniej atrakcyjne dla mężćzyzn czyż nie?:> Takie szare myszki są wspaniałymi przyjaciółkami ale nie muzami malarzy itp.
onlyjusti pisze:nawet najatrakcyjneijszy fizycznie nie zwbudza we Mnie zainteresowania jeśli nie ma "tego czegoś" co mieści sie nie na fotografii ale w srodku człowieka, to sie wczuwa od razu ale nie w momencie ujrzenia danej osoby ale przy pierwszych kontaktach z nią.

onlyjusti pisze:Gorgon wzbudziaja sympatię a nie pożądanie czyli jednocześnie są mniej atrakcyjne dla mężćzyzn czyż nie?:>
Czy od swojego chłopaka wymagasz tylko by ładnie wyglądał czy chcesz by był Ci też przyjacielem? Jeśli to pierwsze to nie dojrzałaś do prawdziwego związku i dalsza dysputa nie ma sensu. W drugim wypadku sama się zastanów nad tym czy te szare myszki - przyjaciółki nie stoją na lepszej pozycji w przyszłości. Nie mam na myśli tu związków młodzieńczych czy związków z emocjonalnie niedojrzałymi osobami.

Facet umówi sie z ładną, ale ożeni z inteligętną.
Nic dziwnego że Wy tak się boicie tych "fajnych facetów" skoro ich nie rozumiecie i pojmujecie przez pryzmat typowych macho 

Gorgon pisze:Cytat:
Facet umówi sie z ładną, ale ożeni z inteligętną.
Kolejny mitNic dziwnego że Wy tak się boicie tych "fajnych facetów" skoro ich nie rozumiecie i pojmujecie przez pryzmat typowych macho
<browar>

onlyjusti pisze:Gorgonie masz całkowitą rację przyjaźń to podstawa kazdego zwiazku ale czy Twoja kobieta była "szarą myszką"?
Na początku zwracałem uwagę na to jak się z Nią rozmawiało oraz na to czy była naturalna
Dodam że po 1szym spotkaniu, już drugiego dnia byliśmy parą. Chociaż znaliśmy się nieco dłużej [internet 

masz racje naturalność to podstawa dzięki temu kobieta jest atrakcyjniesza, swobodne zachowanie i odwaga zawsze były w cenie
wygląd jednak sie liczy w wiekszym bądź mniejszym stopniu, zależy do człowieka, od chierarchi wartości, dobrze ze Ty masz odpowiednią
ale znam mężczyzn którzy nie myślą tak jak Ty stąd Mój pogląd na tę kwestię 
Każdy z Nas lubi na spojrzeć to w tę to w tamtą stronę, tego niestety nie przeskoczymy ale Ci prawdziwi mężczyźni starają się sugerować szerszymi kryteriami wyboru 

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 598 gości