I jak go tu zrozumiec? :(

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
skorpionka
Bywalec
Bywalec
Postautor: skorpionka » 16 cze 2006, 21:41

hej
po pierwsze: facetów nie da się zrozumieć - trzeba jakoś ich zaakceptować, w końcu czasem się do czegoś przydają
po drugie: próbowałaś powiedzieć mu wprost, że potrzebujesz częstszych spotkań ?
po trzecie....ta antyreklama TP.SA jest najcudowniejszą, jaką widziałam, czy mogłabym uniżenie prosić jej posiadacza o przesłanie tego cuda na fristajla@op.pl ??? błagaaaaaaaam
prawdziwe skorpiony...
middleweight
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: middleweight » 16 cze 2006, 23:40

skorpionka pisze:facetów nie da się zrozumieć

ha ha ha, nas trzeba kochać, nie rozumieć <banan> <aniolek> <diabel>
Awatar użytkownika
jelonek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jelonek » 17 cze 2006, 09:15

middleweight pisze:
Imperator pisze:Nie. Jeśli kogoś poznaję to nie po to, by se poromansować chwilę, tylko by stworzyć TRWAŁY związek. Taki który się nie rozleci od tego, że się za często widujemy. Taki, który będzie zarazem magiczny, jak i normalny, powszedni.

user: Jelonek

Co myślisz Imperatorze o takim zestawieniu?

Jezus Maria, a dlaczego niby 16-latka nei mzoe stworzyc trwalego zwiazku? Jestem z nim juz od 17 miesiecy, wiec to raczej nie przelotna milostka...A problem sie jakos tak sam rozwiazal, spotykamy sie 2-3 razy w tygodniu na dluzej, ale tez codziennie na dlugiej przerwie w szkole, niby krotko, bo to tylko 20 minut, ale teraz zaczynaja sie wakacje i bedzie lepiej. A co do tych rzadszych sptokan, to rozmawialam z nim o tym, poznalam jego punkt widzenia i wszytsko jest dobrze.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 17 cze 2006, 09:34

middleweight pisze:Co myślisz Imperatorze o takim zestawieniu?

Zestawienie normalne. Niby ma 16 lat ale co z tego? Znam ludzi, którzy mają 30 lat, a mają nasrane we łbie.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”