Gdzie najczęsciej masturbują się kobiety?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Niunka
Początkujący
Początkujący
Postautor: Niunka » 23 lip 2004, 05:45

tam gdzie sie ma na to ochote uzywajac tego co jest pod reka ;) a jak nie ma to sa zawsze paluszki ;)
marinka
Początkujący
Początkujący
Postautor: marinka » 23 sty 2005, 13:02

ehehhh, jednak my kobitki pod tym względem mamy dobrze...a co do prysznica to już chyba taki instynk kobitki...jedna rzecz a tyle możliwości...ehehh :547:
Alice

Postautor: Alice » 31 sty 2005, 03:03

Kobitki a powiedzcie mi-jak odkrylyscie mozliwosci prysznica? :D Przez przypadek, slyszalyscie o tym i postanowilyscie sprobowac czy jak? Kiedys myslalam ze prysznic to taki malo popularny wynalazek, a tu prosze coz za powszechna zabawka kobietek :D Zreszta nie tylko kobietek jak widze :D Haa pamietam, jakim odkrycie przyjemnosci z prysznica bylo dla mnie zaskoczeniem ;) :P
Awatar użytkownika
tika
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tika » 31 sty 2005, 18:20

Prysznic jest najlepszy do samozaspokajania :] ale najlpeiej jest jak sie ustawi na funkcje masażu :] Orgazm 'jak z obrazka' :)

a odkryłam go zupełnie przypadkowo :P ale dawno to juz bylo, pamietam jak myslalam ze wpadlam na to jako jedna z nielicznych [heheheh] no az w koncu dostalam linka na www.zwaleniekonia.prv.pl . Ohhh te lata dzieciństwa ;)
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 31 sty 2005, 19:51

a ja sie nie zabawiam z prysznicem :>

preferuje lozeczko wieczorem,albo w dzien :P bez znaczenia
Awatar użytkownika
jaTOja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaTOja » 05 lut 2005, 23:48

widze ze masturbacja u kobiet to dość czesta rzecz, no no. A myslalem ze kobiety to takie grzeczne istotki ...
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 06 lut 2005, 00:06

A masturbacja to cos niegrzecznego? :D
Ja jak Jesika, z prysznica nie korzystam do takich celow. Najchetniej lozko :)
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 06 lut 2005, 21:42

mysle ze masturbacja to nic zlego ;)
luzeczko przysznic hmm kiedy tylko mam na to ochote :D:D:D
ale i tak nic nie zastapi mojego miska :D
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 06 lut 2005, 23:20

Kobitki a powiedzcie mi-jak odkrylyscie mozliwosci prysznica?

Całkowicie przez przypadek. Tak tez po raz pierwszy doszlam do orgazmu sama i od tej pory zaczelam w ogóle sie masturbowac.
Awatar użytkownika
daro07
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: daro07 » 18 maja 2006, 13:25

Podobają mi się stwierdzenia dziewczyn w tym temacie :) bez problemów mówią co im sie podoba w masturbacji i jakich sprzetów urzywają :) zrobiłem juz taki temat to dziewczyny napisały że to nie mój interes to po co to forum ?? :) pozdrowienia forumowiczki :)
[shadow=orange]"Korzystaj z każdego dnia, nie marnuj mijających chwil!" [/shadow]
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 15 cze 2006, 13:41

Otwartość i brak tabu to chyba główne cechy tego forum, jak i forumowiczów :)

A wybaczcie że wrócę do obszernego już OT: mężczyzna osiąga szczyt swoich potrzeb w wieku ok 20 lat. Dokładnie wtedy, gdy kobieca krzywa zaledwie zaczyna piąć się w górę. Równocześnie potrzeby mężczyzny się stabilizują, by opaść znacznie koło 40. I znowóż dokładnie wtedy, gdy to kobieta jest u szczytu swoich potrzeb. To słynna sprzeczność. Równowaga jest bodajże na poziomie 25-35 lat. Z tego mogą wynikać różnice w wypowiedziach co do potrzeb masturbacji. Widzę to po sobie, przyznaję. Dawniej masturbacja była większym elementem życia niż dziś. Ponadto broken i Imperator są parę lat starsi niż bardziej zagorzali zwolennicy masturbacji.

Nie sprawdza się to tutaj we wszystkich przypadkach, to tylko taka ogólna teoria, ale wyczytana z badań b. mądrej pani, Michaliny Wisłockiej. Howgh! <regulamin> <browar>
Awatar użytkownika
anita
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: anita » 16 cze 2006, 10:31

Alice pisze:Kobitki a powiedzcie mi-jak odkrylyscie mozliwosci prysznica? :D Przez przypadek, slyszalyscie o tym i postanowilyscie sprobowac czy jak?

u mnie to było przsez przypadek w wieku chyba 14 lat... Zauważyłam że woda skierowana na moją muszelkę sprqawia mi przyjemność. Ale szczerze mówiąc dopiero od roku wykorzystuję ten "wynalazek" zeby sprawiać sobie przyjemność... :)... co jakis czas tak dla odprężenia... mniodzio:)
Awatar użytkownika
Żabcia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Żabcia » 16 cze 2006, 11:43

hmm ;/ a mnie jakoś masturbacja przyjemności nie sprawia ;/ kiedyś może i owszem, ale tak jak faceci to sama dotykać sie yyyy.... no nie za bardzo mi to wychodzi i sprawia przyjemnosc ;/ Może faktycznie tylko ten prysznic, bo nie czuję tam wtedy przynajmniej swoich dłoni.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”